- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Менюто ви за днес? (vol.10)
Закуска: Макарони със сирене и 1 банан + 1 чаша терафлу
Обяд: 1 Зелена ябълка + 1/2 шоколад
Следобедна закуска: Фъстъци и 1 чаша вода
Вечеря: Варени картофи със сирене и 1 филийка хляб![]()
Банан, чаша прясно мляко, 2 бисквити
Супичка с карфиол и картофи
Филийка с течен шоколад
Пълнена чушка
Чайайай
Такамммм, закуска 3в1 + берлинер
обяд- порция ризото с гъби, половин кисело мляко на айрян
нещо като вечеря- пилешки бургер в МакДоналдс, ягодово фрапе
късно кафе с приятна компания- капучино с 1 захарче, кока кола зерО
тих нощен глад:
малко грозде
3 препечени филии на тиган + олио + шарена сол, малко шунка, другата половина кисело мляко на айрян
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Калпазанка, начинът ти на живот ли налага да се храниш така и да пиеш толкова кола?
Извинявам се за въпроса, даже ми е малко неудобно да го задам, защото наистина не ти държа сметка, просто все като вляза, все в менюта ти има някои храни, които според мен са врагове номер 1 на здравословното хранене и се учудвам.
Днес:
зелен чай
300гр кисело мляко с чиа
Naive, за мен е важно храната да ми е вкусна. По тази причина например не бих повторила тофу, не бих повториля да ям броколи или изобщо задушени зеленчуци на пара, защото за мен е потрес да ям безвкусна маса.
Соеви продукти избягвам генерално. Отделно не ям извара, сирене и кашкавал. Това допълнително ми свива спектъра.
Пробвах да спра белия хляб, обаче... не мога да се отърва от натрапчивия аромат на кисело в алтернативите. Единствено ако попадна на прясноизпечен типов, има шанс да си взема.
Сурови ядки ям, но рядко, защото просто не ми допада вкуса им. Само макадамията /или кашу беше, не помня/ мога да ям неограничено сурово, защото ми харесва на вкус.
За кофеиновите напитки- тотално съм си разбъркала режима на бодърстване и сън.
За старт на деня- 3 препечени филии на тиган + олио + шарена сол, 3в1 със захар
Обяд- порция лазаня
Вечеря- пак ще е лазаня май
имам и един ананас, на когото точа лиги от събота![]()
Последно редактирано от kalpazanka : 10-26-2015 на 15:19
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Ако броим днес от след полунощ:
- едно сладкишче с мак и слива; вафла морени
- шепа лешници
- една от тези сладките води с вкус на боровинка и още нещо
- пет глътки бира; почти цял сандвич с някакви зеленчуци и сирена вътре
Май ще е това
Последно редактирано от Ewok : 10-27-2015 на 05:54
калпазанко и аз съм забелязъл че и на теб храната ти е едно от удоволствията на живота
всеки който не си го признава трябва да е луд, истината е че човек живее за да се храни, това е първото, след това са всички други неща
НО не трябва да се изпускаш, т.е. да надебеляваш и да изглеждаш зле или ако си така не трябва да продължава много дълго време дори и да си в някаква депресийка
Не знам на колко години си но определено ще си млада и не трябва да го допускаш
и определено не познавам човек който пие 3в1 със допълнително захар, аз едвам го пия както си е а с още захар не знам.
закуска:
кафе с мляко и захар, 1 ябълка
2 варени яйца
обяд:
паста+ варено пиле, краставица
2 моркова
вечеря:
голям варен картоф със сирене
2 яйца на очи (тефлон)
течности - зелен чай, вода :д
пак добре..
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
LoadRunner, да съм ти седнала на масата, та да контролираш какво и колко ям?Съветите за здравословно тегло ти разрешавам да си ги набуташ на тъмно и топло. Имам огледало, имам и трезва самооценка. Не ми знаеш физическата активност, затова- у лево. Не се стремя да ти покривам изискванията за външен вид, защото който трябва, ме харесва.
Пия си кафето както ми харесва, ако искам, и половин пакет захар ще изсипя в чашата. Край.
Именно защото не те ее, коментарът ти горе беше излишен.
е не е излишен, просто казах че няма смисъл в младините си човек да се отпуска
а ти що си се засегнала само ти си знаеш
Не съм се засегнала, но може би трябваше да реагирам още на този ти коментар преди два месеца
щото явно за всички нас, които не пишем в Спорт-а да се отчитаме как тренираме, си вадиш изводите, че разширяваме вратите вкъщи или минаваме странично...
Това обяснявах скоро по повод кой как изглежда и защо не правя забележки за тегло например- за мен е признак на липса на култура или дори възпитание да се дават непоискани съвети и това си важи за всяка ситуация и човек- дали ще търси гадже, дали са го зарязали и се чуди що, дали ще сменя плочките в банята или се чуди, като махне старите тапети, нови ли да лепи или да шпаклова и да не се занимава повече.
това пък от къде го изнамери![]()
ако държиш това за съветите да се спазва значи всички теми тр да са празни, особено любовните
Закуска: филийки с хумус
Втора закуска: грейпфрут
Обяд: риба и зеленчуци ( сред които имаше и нудъли )
Пропуснах следобедна, но имаше ранна празнична вечеря, която беше:
Гуакамоле и тортили, чаша червено вино, аз си дробнах и салата с рукола, и лукчета, и отидох да тренирам в 22:00, защото ме възпрепятстваха цял ден :д
И след тренировка 2 супени лъжици фъстъчено масло.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Менюто днес е малко супастар
- сандвич с ръжено хлебче, сирене, марулка и някякъв микс от печвни домати и печени червени чушки
След малко ще хапна ориенталска супичка от леща и нз дали ще вечерям
Ще се пречиствам най-малко седмица от месо и бира и мисля да наблегна на морската и речната храна
З: 2 варени яйца
М: 2 кафета чисти
О: пилешка каша около 300гр.
В: бъркани яйца с праз и сирене, те също около 300гр.
Течности : 500мл. чай и 3 литра вода
- ориенталска супа леща
- парче тиквен кекс без мляко и яйца
- салата булгур, домат, маслини, червен лук, малко босилеково песто, зехтин и балсамов оцет (имаше и авокадо, но понеже за първи път купувам нещо не го нацелих и май беше незряло, мн горчеше, та го махнах); чаша айрян
- чаша чай от някакви тропически плодове
дежурното 3в1 със захар
порция лазаня
3 филии на тиган + олио + шарена сол, чаша айрян
3 банана
2 чаши кока кола zero
добавям и шоколад с портокалов пълнеж по никое време
Последно редактирано от kalpazanka : 10-27-2015 на 18:57
Сутринта чаша мляко.
Обяда ми беше принцеса с кашкавал.
Вечерята пилешка пържола и салата домати и краставици.
Обожавам го. В България бяха пуснали преди няколко години лимитирана серия Милка с парченца портокал. Обожавах го тва, моят се прибираше редовно с шоколад за мен <3 Обаче нали е лимитирана серия, изчезна от пазара.
Преди година открих отново тази комбинация, естествено на друга марка, и онзи ден като го набарах на прИмоция, свих веднага последните две... хм... метроединици? 2х4 шоколада опаковани във фолио с промоцена.
Виждала съм и шоколад с грозде, но не ми се трошат пари за проба. Разочаровах се от шоколада с карамел- карамелът е тотално горчив химичен коктейл. Моллотов сигурно го докарва подобре на вкус. Фаворити са ми и шоколадите с пълнеж ягодов йогурт и само йогурт.
^Записвам си. Ще се издирва.