- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Менюто ви за днес? (vol.10)
Щом ще спорим на тази тема...
Не всъщност това съвсем не е концепцията на веганството , а на суровоядството - спазвайки суровоядския начин на хранене, не се консумират преработени храни– както се и подразбира от името.E,аз далеч не съм суровояд! И съм веган поради съвсем друга причина, която няма нищо общо със здравословно хранене. А относно соевите продукти - та те са главно за консумация от вегани и вегетарианци. Най-вече соевото мляко,което е известно като ВЕГАН МЛЯКОТО..., "разни сладкиши с неизяснен произход" въобще не ми е ясно как може нещо да е с неясен произход след като е домашно приготвено?!? Вегански вярвания?!? ' виж това е ВЕГАНСТВОТО - да не консумираш никакви животински продукти и да не носиш съответно нищо от животни.
В: Голяма купа супа(същата като на обяд) и печени картофи.
М: Пъпеш
Последно редактирано от Дарина.Алекс : 07-22-2013 на 17:30
Казвам БАЗИРА СЕ, а не СЪСТОИ СЕ ОТ.Ясно ми е, че соевото мляко е заместител на кравето мляко, а на теб ясно ли ти е, че соята в големи количества влияе неблагоприятно на женския организъм, тъй като съдържа голямо количество фитоестрогени? Хубаво, поничките не са с неизяснен произход. Това не значи, че са здравословни. Образовай се и със здраве. :Д
Е не, да знаeш аз си мислех , че шоколадов донът е здравословен пълен с витамини, минерали и фибри. И повярвай ми толкова "здравословно" e колкото и филии с нутела. Знам достатъчно за здравословно хранене и начин на живот. Това ,че си позволявам нездравословни храни си е така и няма да се промени. Но като гледам останалите постове не ям по-нездравословно от останалите.
![]()
Аз не претендирам, че храната ми е здравословна... Ок, нвм. Мисълта ми беше за друго.
ти пък защо ги дразниш сега
аз като че ли ям нормално.. и боклуци си позволявам ама и плодове и зеленчуци дооооста хапвам и то в суров вариант
за закуска: няколко парчета пъпеш ( като се има предвид,че станах 12 без нещо)
на обяд: панирани чушки със сирене и 3 филии хляб
след обяд - ще видя..
вечеря : пилешка супа ще хапна + салата най-вероятно щото всяка вечер ям салата![]()
З: Зърнена закуска с бадемово мляко
M: -
О: пропуснат и той
М: чушки с доматен сос и 2 пълнозърнести филийки
Закуска - ябълка с канела (много обичам)
Обяд - Салата а-ла "каквото намерих в хладилника" - домат , червена чушка , сирене и кашкавал + лъжица фъстъчено масло направо от буркана :blush:
Вечеря мисля - Пържола с гъби и броколи на тиган , + домати
з: ябълка
о: кашкавал, домат, салам
сз: ябълки, чаша сок
в: варен фасул
опитвам се да ям по-нормално и УМИРААМ ЗА СЛАДКО ВЕЧЕ
ябълка
супа от червена леща; 2 яйца, чушка, домат
бяло фрапе с мед
череши
200гр кис. мляко 0.1% + овес. трици и ядки + мед + канела
Последно редактирано от Jaune : 07-23-2013 на 18:30
Закуската я проспах ... О:Супа топчета , СЗ:Бисквити белвита , В:Картофки със сирене и биричка ии мноооооого вода
Такъв ше да е! :Д
Queen of the Damned
з: две препечени филийки Вита + мед + кръгчета банан (много е вкусно :Д); две фурми; малко орехови ядки; голяма чаша зелен чай
о: малко миш-маш; филийка Вита; краставица
сз: банан; ред черен шоколад (73%); две фурми; зелен чай
в: краставица
п.п Днес бях на косъм да разопаковам един шоколад с лешници, бадеми и стафиди :Д Но се сдържах!
Точно за 2 мин. щях да си го хапна до последното квадратче.. :Д
08:30 - кафе, банан
13:30 - омлет със сирене и кашкавал, зелен чай
22:30 - 50мл. мартини
З: купа мюсли със соево мляко
М: череши
О: 1 пълнозърнеста филийка с тофу и още една с лютеница
СЗ: 4 бисквитки орео с 1/2 чаша соево мляко
и май няма да вечерям
з: кашкавал, праскова
о: варен фасул, праскова
в: печена риба, салата домати и краставица, праскова
овесени трици с тахан и мед + мини банан
китайско: зеленчуци със сос с черен пипер и чесън
фрапучино ягода @ starbucks
3 яйца с чушки, домат
3 бадема, 1 сушена слива, резен ябълка
и после
парче пица, чипс
торта, водка със сок
![]()
Последно редактирано от Jaune : 07-24-2013 на 23:17
з: -
м: черно хлебче с маслини
о:шоколадово фрапе; шепа бонбонки М&М :Д
м: зелен чай с мента
в: салата-домат, 1/2 краставица, сирене; 2 филийки ВИТА, намазани с босилеково песто
з - спах
о - спах
след обяд - студена супа с 2 филии хляб + една праскова + фрапе
вечеря - печени чушки със сирене + 4 филии хляб + 4-5 бисквити с шоколад