- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За или Против секса по приятелски
Абсолютно ЗА. Секс когато си поискаш без обвързване, доста яко нещо.
За, стига да си остане по приятелски.
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Предпочитам да не правя никакъв секс, отколкото да спя с някого без чувства, защото знам, че много повече ще ми хареса с някого, когото наистина обичам. Това усещане е неповторимо, а нагонът може да си гледа работата.
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
...пълно единомислие по темата!
В допълнение бих споделила любим мой цитат из " Кама Сутра"-учение за любовта
"Влечението на душата,ражда ПРИЯТЕЛСТВО,
влечението на ума ражда УВАЖЕНИЕ,
влечението на тялото ражда ЖЕЛАНИЕ,
Съединяването на трите влечения ,ражда ЛЮБОВТА!"
Не ме влече,не ме привлича.Приятелят си е приятел и до там.Ако искам просто чукане ще си забърша някой в бар и няма да се занимавам с тъпотии.
Независимо какъв секс правя - нежен,груб,със см елементи партньорът ми ме хвърля и изкарва от емоционални бездни,прави любов с мен и прочие и прочие ,което едно "приятелче" няма как да направи.
В тоя аспект - по - добре никакъв секс пред този по приятелски.
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
Точно. Освен, че е неморално да се раздава човек така и да не умее да си контролира хормоните и желанията е и много по-хубаво като има страстни целувки от любов, прегръдки, този поглед в очите сякаш в тях е изписано "обичам те". Бързото биене на сърцата, не от умора ами от вълнение, че са с любимия човек.
Тука сте бахти примерните , всеки се изказа като света вода ненапита и девици![]()
За. Това, че в даден момент си необвързан, не значи, че трябва да седиш на сухо, без редове секс.