На 13 съм и започнах да имам доста косми на краката срам ме е да нося къси гащи всичките ми приятелки са обръснати баща ми не ми позволява но реших днес да се обръсна със самобръсначка нямам епилатор а депилатоите са доста скъпи чета в нета че със самобръсначка оставали точки и редовно трябва да се брасна защото растели бързо нямам лосион за браснене със сапун ставали? моля дайте ми съвети незнам какво да правя !!
Грешката е,че си започнала със самобръсначка Трябваше като за първи път да ги махнеш с кремче на Veet и после отиваш да косметик.Ако искаш да ходиш на косметик,недей повтаря и потретва със самобръсначка,защото после много ще те боли...знам го от личен опит.Кратата стават като на мъж
По темата- да, за предпочитане е да отидеш на кола маска, но като гледам вашите едва ли ще ти дадат пари за това (след като не ти разрешават да си махаш космите). На колко си?
Ами и аз си ги махам със самобръсначка,става със сапун,но наистина растат по-бързо,въпреки,че при всеки човек е различно,на мен лично ми растат на 3-4 дена и не ми остават точки,точки остават след епилатор.
Еми ти си го каза - чела си в нета - продължавай!
Сериозно, нищо против бръсненето, всеки избира удобния за себе си начин. Ако прецениш, пробвай с кола маска или пък при козметик.
Вече си започнала с бръсненето,така че най-добре си купи някаква макар и евтина пяна за бръснене. Много по-добре е от сапун. Когато имаш възможност посети козметик, за да си направиш кола маска. След това можеш да започнеш да си я прави сама с лентички или да си вземеш епилатор. Внимавай с бръсненето и проверявай за поява на подкожни косми.