- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Фън чат! :D [vol.1]
Иване,тя може и сама да ми каже ;D
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
оо почнахте много хора да пишете и не знам,кой кой е и се обърках ;x
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
утре си отиваш в Мюнхен така ли ?
ще работиш или учиш там ?
Не
bubkaa93 Да
Може ли име че таак с никове е малко гадно![]()
ще учиш ;D
Аз имах предложение за Хамбург да работя ама отказах ....
Боже само аз ли искам да остана да живея в България всички на някъде заминават ;xx
Оо,извинявай.. Борислава : ))
Приятно ми е а как да ти казвам на галено
Абе Иване стига си ми адвокатствал аз съм от Мюнхен и си отивам за лятото а после ще уча в Копенхаген
Да в Копенхаген
Е защо си отказала смисъл не че го казвам защоот аз съм отг Германия ама там наистина има много големи възможности
не те познавам ама мисля,че имаш много добре развита фантазия
Ами това не се знае но все пак трябва да опиташ
Тихо Щ....![]()