.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4
    iva_010
    Guest

Exclamation Как да му кажа че го харесвам ???

От много време харесвам едно момче (5-6 месеца) . Той е в моя клас (8 клас ) и се запознахме тази година .... Той е много умен и забавен .... често се дразним и бъзикаме . Проблема е , че не знам как да му кажа и ме е страх от реакцията му . ПОМОЩ !

Супер фен Аватара на Djenka
    Град
    The little Wien :)
    Според мен не трябва да му казваш, защото сте от един клас и сте все още 8ми клас, което означава, че:
    1. Ако тръгнете, то ще трябва да е за цели 5 години, а иначе:
    2. ако скъсате, ще трябва да го търпиш всеки ден.

В моя клас има една двойка, която изглежда, ще се запази още дълго време, но двамата са и най-добри приятели. Затова ако ще му признаваш, добре ще е първо да се сближите и да забележиш поне някакъв интерес от негова страна.

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Първо - грешен раздел.
    Второ - Да не сте заедно, защото сте от един клас и може да скъсате било добро решение... Bullshit!
    Трето - Не му казвай, че го харесваш, а му го покажи. Флиртувай с него, закачай го, но без да се дразните. Закачките трябва да са игриви.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy Виж мнението
    Първо - грешен раздел.
    Второ - Да не сте заедно, защото сте от един клас и може да скъсате било добро решение... Bullshit!
    Трето - Не му казвай, че го харесваш, а му го покажи. Флиртувай с него, закачай го, но без да се дразните. Закачките трябва да са игриви.
    И това става!!! Определено...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си