- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Родителите или гаджето...
Така имам проблем...Имам гадже от 8месеца и от скоро той иска да правим секс. Но родителите ми са доста религиозни и ако разберат биха ме убили. Аз честно казано искам, но в моя случай не зависи от мен. Мисля си, че ако продължа да му се дърпам той ще ме зареже. Дайте ми съвет!
Как така, не зависи от теб, а от родителите ти? Те няма как да разберат, ако не им кажеш.
И все пак - едно е да правиш секс, защото искаш и си готова, друго е да правиш секс, защото мислиш, че ако не го направите скоро ще те зареже.
Под ягодите! ^^ Ти си тийн, имаш право да бунтарстваш, както всеки друг. ^^ Плюс това всеки родител, независимо дали е религиозен или не, не би искал да знае когато точно и как детето му (така де, за момичетата), си е разтворило краченцата.
Направете си кефа. И не е нужно родителите ти да разбират. Как мислиш, че ще стане това, ако не им кажеш?
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Ако ще го правиш само защото иначе ще те зареже, недей! Явно човека до теб не струва.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Ама ти си на 14 бе кви връзки кви 5 лева кви сефтета ,ех времената се менят :Д Ако питаш мен залягай над учебниците :Д
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
ама не мисли за родителите ти какво ще кажат или дали ще те остави гаджето, а се замисли готова ли си и дали го искаш! А момчето след като 8 месеца е с теб, се предполага, че държи на теб и просто си трябва да се замислиш малко..
Само аз ли не виждам опоменато на колко години е авторката или вече ми се спи твърде много?
А по въпроса - не е задължително родителите ти да разбират, а и 8 месеца са доста време - досега е трябвало да решиш 20 пъти дали момчето до теб си струва и искаш ли да бъдеш с него![]()
Хубаво е човек да си уважава родителите, ама да ги слуша относно кога да прави секс.. идва ми в повече.
Повярвай ми, баща ти ако ще най-нерелигиозният човек на земята да е, няма да му е кеф да знае, че оправят дъщеря му.. ако ще и на 30 да си.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Аха^
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Ти трябва да решиш дали да правиш секс с момчето или не , относно родителите - нормално е да се притесняват някой "муньо" да не те изчука и зареже и после да си обезчестена и с разбито сърце . Все пак , ако сте заедно от 8 месеца наистина и връзката е нормална , не да си пишете по скайп или да излизате веднъж в месеца не би трябвало да е проблем и да консумирате връзката си и да , силно се надявам да не си 14,15
Свирки и анален е решението, авторке.
Вива канари...!!
При тях не е въпрос на притеснение, а строго следване на религията. Не знам твоите родители до колко приемат това. Казвайки ''aко разберат,ще ме убият'' надявам се не говориш сериозо, защото сме свидетели и на такива случаи... о.О
В крайна сметка това си е твое решение, твоят живот, прави си каквото решиш.