.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Родителите или гаджето...

Така имам проблем...Имам гадже от 8месеца и от скоро той иска да правим секс. Но родителите ми са доста религиозни и ако разберат биха ме убили. Аз честно казано искам, но в моя случай не зависи от мен. Мисля си, че ако продължа да му се дърпам той ще ме зареже. Дайте ми съвет!

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Как така, не зависи от теб, а от родителите ти? Те няма как да разберат, ако не им кажеш.
    И все пак - едно е да правиш секс, защото искаш и си готова, друго е да правиш секс, защото мислиш, че ако не го направите скоро ще те зареже.

Мега фен Аватара на 102
    Май си туркиня, а...? Правете го отзад.

Мега фен
    Град
    <3
    Под ягодите! ^^ Ти си тийн, имаш право да бунтарстваш, както всеки друг. ^^ Плюс това всеки родител, независимо дали е религиозен или не, не би искал да знае когато точно и как детето му (така де, за момичетата), си е разтворило краченцата.
    Направете си кефа. И не е нужно родителите ти да разбират. Как мислиш, че ще стане това, ако не им кажеш?
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Ако ще го правиш само защото иначе ще те зареже, недей! Явно човека до теб не струва.

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    Ако ще го правиш само защото иначе ще те зареже, недей! Явно човека до теб не струва.
    Ако я зареже едва ли ще е защото не са правили секс (това ще е следствие), а защото слуша мама и тати дали и кога да го направи.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Ама ти си на 14 бе кви връзки кви 5 лева кви сефтета ,ех времената се менят :Д Ако питаш мен залягай над учебниците :Д

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от PoPsiclee Виж мнението
    Ама ти си на 14 бе кви връзки кви 5 лева кви сефтета ,ех времената се менят :Д Ако питаш мен залягай над учебниците :Д
    Ох, все едно всички, дето сте учили и не сте правили секс на тази възраст,и съветвате 14 годишните да правят като вас, сега сте станали много големи и интелигентни хора.
    Няма що.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Ако я зареже едва ли ще е защото не са правили секс (това ще е следствие), а защото слуша мама и тати дали и кога да го направи.
    Явно не си ме разбрала какво имам в предвид. Ако въпросният е с нея, само за да я изчука ( с извинение ), по-добре да не му пуска изобщо.

Супер фен Аватара на cweeet
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    Явно не си ме разбрала какво имам в предвид. Ако въпросният е с нея, само за да я изчука ( с извинение ), по-добре да не му пуска изобщо.
    да,вземи си тези 8 месеца е с нея само,за да я изчука
    понякога ме изумяваш,наистина.

ама не мисли за родителите ти какво ще кажат или дали ще те остави гаджето, а се замисли готова ли си и дали го искаш! А момчето след като 8 месеца е с теб, се предполага, че държи на теб и просто си трябва да се замислиш малко..

Мега фен Аватара на Rabalka
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Под ягодите! ^^ Ти си тийн, имаш право да бунтарстваш, както всеки друг. ^^ Плюс това всеки родител, независимо дали е религиозен или не, не би искал да знае когато точно и как детето му (така де, за момичетата), си е разтворило краченцата.
    Направете си кефа. И не е нужно родителите ти да разбират. Как мислиш, че ще стане това, ако не им кажеш?
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Ох, все едно всички, дето сте учили и не сте правили секс на тази възраст,и съветвате 14 годишните да правят като вас, сега сте станали много големи и интелигентни хора.
    Няма що.
    ++++

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от cweeet Виж мнението
    да,вземи си тези 8 месеца е с нея само,за да я изчука
    понякога ме изумяваш,наистина.
    Случвало се е случай 3 години да преследва един просто защото иска да я мине и после я остави след като я изчука. 8-10 месеца 2 години все е тая,защото хора всякакви.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus Виж мнението
    Случвало се е случай 3 години да преследва един просто защото иска да я мине и после я остави след като я изчука. 8-10 месеца 2 години все е тая,защото хора всякакви.
    Е за това говорех и аз

Мега фен Аватара на ameli
    Само аз ли не виждам опоменато на колко години е авторката или вече ми се спи твърде много?
    А по въпроса - не е задължително родителите ти да разбират, а и 8 месеца са доста време - досега е трябвало да решиш 20 пъти дали момчето до теб си струва и искаш ли да бъдеш с него

Хубаво е човек да си уважава родителите, ама да ги слуша относно кога да прави секс.. идва ми в повече.

Повярвай ми, баща ти ако ще най-нерелигиозният човек на земята да е, няма да му е кеф да знае, че оправят дъщеря му.. ако ще и на 30 да си.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Аха^
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    Май си туркиня, а...? Правете го отзад.
    Ако отговори положително ще сте изписали една камара глупости.

Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    Ако отговори положително ще сте изписали една камара глупости.
    Да туркиня съм....Това е май най-големия проблем

Повече от фен Аватара на analgin
    Ти трябва да решиш дали да правиш секс с момчето или не , относно родителите - нормално е да се притесняват някой "муньо" да не те изчука и зареже и после да си обезчестена и с разбито сърце . Все пак , ако сте заедно от 8 месеца наистина и връзката е нормална , не да си пишете по скайп или да излизате веднъж в месеца не би трябвало да е проблем и да консумирате връзката си и да , силно се надявам да не си 14,15

Повече от фен Аватара на KokoDjambo
    Свирки и анален е решението, авторке.
    Вива канари...!!

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    При тях не е въпрос на притеснение, а строго следване на религията. Не знам твоите родители до колко приемат това. Казвайки ''aко разберат,ще ме убият'' надявам се не говориш сериозо, защото сме свидетели и на такива случаи... о.О
    В крайна сметка това си е твое решение, твоят живот, прави си каквото решиш.

Голям фен Аватара на _ivi_
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от KokoDjambo Виж мнението
    Свирки и анален е решението, авторке.
    Щом е религиозна причината, колегата е казал правилно.А ако не те водят на гинеколог може и вагинален, но да не им казваш.

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Ако не им кажеш,те откъде ще знаят? Ако ти се иска и си готова,давай.Друго не мога да ти кажа

Цитирай Първоначално написано от PoPsiclee Виж мнението
    Прав е човечеца Слушай родителите си. Те винаги имат право....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си