.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Вашето мнение :)

Така... сравнително скоро е завършването ни и аз доста се вълнувам тъй като съм сама водеща на цялото тържество и програма и реших за 1-ви път да съм с рокля (принципно не нося рокли). Поръчах си рокля (официална,разбира се) и аз лично много си я харесва.Черна е с дантела,не е нищо особено или много специално,но все пак искам мнението ви особено на женстака аудитория. Това са снимките и моля извинете дебелото ми тяло,на живо (или поне в огледалото) изглеждам по слаба,но камерата ми е кофти :
    • Отпред:
    http://alfa.kachi-snimka.info/vij.ph...368637287x.jpg
    • Отзад:
    http://alfa.kachi-snimka.info/vij.ph...368637338n.jpg
    • Настрани:
    http://alfa.kachi-snimka.info/vij.ph...368637362g.jpg
    P.S. Ако имате идеи за аксесоари за косата и попринцип ще ми помогнете много

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    Добре си.
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    За косата нещо лъскаво ти трябва.Камъчета,диадема нещо такова и едни сребристи обувки/чантичка.
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Цитирай Първоначално написано от pifiella Виж мнението
    За косата нещо лъскаво ти трябва.Камъчета,диадема нещо такова и едни сребристи обувки/чантичка.
    Съгласна съм!

Аз лично бих избрала нещо по-стилно, но и така си добре. (:

Махни го този чорапогащник.

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Цитирай Първоначално написано от jajjaj Виж мнението
    Махни го този чорапогащник.
    Не го махай,а го смени с телесен цвят.
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Мега фен Аватара на ameli
    На мен лично не ми харесва. Защо черно за изпращане бе, защо? На погребение ли отиваш или на концерт?! Хубаво ще е да имаш някакъв цветен акцент поне..

Цитирай Първоначално написано от ameli Виж мнението
    На мен лично не ми харесва. Защо черно за изпращане бе, защо? На погребение ли отиваш или на концерт?! Хубаво ще е да имаш някакъв цветен акцент поне..
    Избрах черно,защото не харесва цветните рокли и колани,а и попринцип дрехите,които се набиват на очи с цветовете си прекалено много.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от pifiella Виж мнението
    Не го махай,а го смени с телесен цвят.
    Именно.
    На мен лично роклята не ми харесва и не бих се явила така като водеща,но важното е ти да се харесваш. За мен телесен цвят чорапогащник/чорапи ще са по-добър вариант.
    maDamn

Мега фен Аватара на ameli
    Цитирай Първоначално написано от sofityoy Виж мнението
    Избрах черно,защото не харесва цветните рокли и колани,а и попринцип дрехите,които се набиват на очи с цветовете си прекалено много.
    Въпроса ми беше реторичен > не очаквах обяснение
    Всъщност не ме и интересува причината, но все пак щом ще си водеща няма как да не се набиваш на очи; то даже ТРЯБВА да го правиш.

Голям фен Аватара на shaunaa
    Това повече ми прилича на всекидневна рокля, с която може да ходиш на плаж. Според мен тази рокля не е никак официална
    Вярвай в мечтите си !

Цитирай Първоначално написано от shaunaa Виж мнението
    Това повече ми прилича на всекидневна рокля, с която може да ходиш на плаж. Според мен тази рокля не е никак официална
    Ем аз съм на 13,колко повече официална да е? Смисъл какво имаш предвит под по официална.

Цитирай Първоначално написано от sofityoy Виж мнението
    Ем аз съм на 13,колко повече официална да е? Смисъл какво имаш предвит под по официална.
    Чудя се, само аз ли си мислех, че под "завършване", тя има предвид завършване на 12-ти клас!?
    Както и да е, като цяло ти стои добре, но наистина все едно отиваш на погребение. :/

на това отпуснато шкембе нищо няма да му ходи освен дреха за бременни жени в 9тия месец...пък и с тези дебелички бедра от долу, този черен чарапогашник ще се скъса

Цитирай Първоначално написано от hemoro_id Виж мнението
    на това отпуснато шкембе нищо няма да му ходи освен дреха за бременни жени в 9тия месец...пък и с тези дебелички бедра от долу, този черен чарапогашник ще се скъса
    Няма смисъл от излишни грубости, а и ти си фейк, което е тъпо, хахаха.

Цитирай Първоначално написано от shaunaa Виж мнението
    Това повече ми прилича на всекидневна рокля, с която може да ходиш на плаж.
    Как на плаж ще ходи с тази рокля?
    Мисля,че си добре, но както казаха по горе телесен цвят на чорапогащника! И за да стане малко по офицялно не е зле да си на високи обувки

Някой от вас дали знае сайта, в който некви тролове ли са нз кво са пишат, че са правили секс с майките им, ебал ги е дедо им нещо подобно. На мен фр ми го даде сайта преди 1 2г сиг, а и сега се сетих за него. НЕКОЙ АКО ЗНАЕ ДА ГО КАЖЕ, ЧЕ СИ НЯМАМ НИКВА ПРЕДСТАВА КАК МОЖЕ ДА Е. Ей ся видех дали фр е онлине ама не е... да ако може да отговорите колкото се може по бързо, защото ще го питам утре, но може и да не знае та ми кажете ако някой от вас знае...

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Според мен ти трябва нещо цветно. Например червени обувки, гривна и чантичка (съответно чантичката няма да я носиш, докато водиш)
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Голям фен Аватара на sunshine :**
    Мисля че не си дебела , а относно роклята - наистина е доста хубава, но както споменаха някои по-нагоре тя наистина не е официална и не смятам че е подходяща за завършване / особено, ако си водеща - ест всички теб ще гледат / но ако си държиш на нея - смени си чорапогащника с телесен цвят и си вземи черна чантичка или диадема, или високи обувки - важното е да си цялата в черно след като си тръгнала така , защото ако прибавиш аксесоар в друг цвят ще стане олеле мале - мене щеше да ме е срам да се покажа

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си