Отпускат ли се и в какъв размер стипендии за пансионни училища във Великобритания?
Привет тийнове, поставям тази темичка, защото този въпрос много ме интересува в личен план. Каква е процедурата по която можеш да си извоюваш подобна стипендия? thanks
Да, и аз се присъединявам към тази тема, защото ми е много важно да разуча най-изгодните оферти за кандидатстване и по-важното е да разбера кое приляга на мен най-добре като същност и интереси.
привет хора! Претендирам да ви кажар че съм в час с тази тема и следя всичко новол Конкретно по въпроса ви- да, отпускат се стипендии и то за едни от най-добрите училища в Лондон и Кеймбридж. Стипнедиите, които се отпускат са в размер между 20 и 30 процента от таксите за обучение.
Да, наистина и аз се интересувам дейно от темата. Преди време бях писала отново. Имам нужда от помощ да се насоча най-правилно към точната държава и училище. Ще се радвам да ми помогнете.
Мерси Водно Конче, разгледах подробно линковете които си ми дала, информацията е много актуална и оставам впечатлена от това, че се предлагат такива възможности, към коя агенция можем да се обърнем, за да се положат изпитите?
Да, и аз искам да разбера коя е най-коректната агенция, към която мога да се обърна. И аз разгледах линковете на ВодноКонче и благодаря за помощта, която срещам в този форум, но все пак искам нещо по-конкретно като информация. Хора, които имат опит ...нека споделят впечатленията си за различните агенции, към които са се обръщали. Благодаря !
Да, даже и миналата есен пак имаше кампания, грабваща вниманието. Агенцията се е доказала в работата си, аз имам познати, които въз основа на мнения и от други предпочитат тази агенция да им съдейства при избора на училища.
благодаря за информацията, явно агенцията търси и предоставя добрите възможности за стипендии в чужбина. Човек може да си направи преценката дори и по факта, че въз основа на посочените училища може да се кандидатства там.