- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво искат жените?
Тема оксиморон на Щрудела.
Искат пари, лИбоф и внимание (не е задължително да са в този ред).![]()
Последно редактирано от DarkTemplar : 05-16-2013 на 14:48
Welcome to the Jungle...
Да бъдат обгрижвани, да получават вниманието, което заслужават.Да правят секс, но и да правят любов в същото време. Мъжа до тях да не се държи, като с малко дете с тях. :р
Gledaii kak jiweqq *
Искам всичко
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
Секс, любов, сигурност и разбиране, ей т'ва искат жените! Всичко друго е вече глезотия...
To strive, to seek, to find, and not to yield...
Ако мъж почне да ми се лигави и да се държи с мене като с малко дете най-много да му бия 2 шамара
Искам мъжа до мен главно да е откровен страшно държа на откровеноста
Искам мъжа до мене да сериозен в отношенията ни
Искам мъжа до мене да ме разбира и подкрепя но и да ми посочва грешките и да ме критикува
Искам мъжат до мен да не е някакъв лиглъо който вечно реве или се е ухилил като тиква в 100 % от времето си .Искам мъжат до мене да е спортист не говоря за професионален спорт а просто да спортува . Искам да има моят приключенски дух и накрая ама не на последно място искам винаги да е готов за секс![]()
Йейй и се радвам че в момента имам такъв мъж до себе си <3
Не искам идеален мъж за околните моето момче е идеално в моите очи <3
ХРАНА!!!
Който ми донесе топъл бял хляб и масло + кашкавалени кроасани ще бъде разцелуван! :3
Сигурност.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Пикаем на емоциите и драмите. Ако е само за тва, сама ще си ги създавам. Не ми требе мъж.
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Държиш се като кисела лелка, страдаща от перманентно безсексие.Я дай малко по-ведро.
![]()
Welcome to the Jungle...
По-точно какво искате? Всички ги знаем тези общоприети правила...
Разкажете какво искате да правите заедно, освен секс.
И аз опраделено предпочитам сигурноста пред емоциите .
ето го вашия човекhttp://bgphoto.net/photos/16371/o633200930111562500.JPG
Вземете и кисели краставички, ако се появи подобен дефицит, да наваксате.
Релефа rulez the universe! (bow)
Welcome to the Jungle...
Да ходим по почивки заедно, по концерти, разни културни мероприятия etc. Киното не го споменавам, както и ежедневните кафенца.
Искам да ми помага с домакинстването и да е финансово красив, а не да се чуди как да ми събере 200 лева, че се е наложил извънреден харч или да разчита на мама и тате да му отпуснат пари да си смени дограмата в стаята... и да гледа като луд, като види 2 черти...
Добра идея, ама ще свършат. Да живее вибраторът!
Последно редактирано от kalpazanka : 05-16-2013 на 15:29
Да спортуваме заедно , да ходим на почивки заедно . Да скачаме с парашути или с бънджита
Да е финаносово и самостоятелно стабилен
Това е основно .
Повечето жени искат чесън в таратора. Ма ги е срам да си признаят.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Трябва да сте грижовни, мили, разбрани, разбиращи, да ни обръщате внимание, да сте гушливи, да сте страстни (тук включваме секса ^), да се интересувате от това как се чувстваме, да зачитате мнението ни, да сте съобразителни, досетливи, да сте лигави деца от време на време и мега готините мъжкарчета на място едновременно ^^
Да ни говорите мили нещица и колко ви е хубаво, че сте с нас, да ни 'дразните' по миличък начин и когато виждате, че се дразним, да ни дразните още повече и после да ни цункате ^^
Да сте ни приятели, да ни се карате, когато грешим, но без да ни съдите.
И т.н. и т.н..
^
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.