- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Матурите - размисли и страсти ...
Дам дано резултати ни са добри защото все пак можем да си повтаряме колко лесна матурата . Но като си видим оценките истината да се окаже много болезнена .
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
качен е вече изпита за 7 клас, така че всеки момент ще я има и матурата![]()
Има качен теста на седмокласниците....
btw, направих сериозна грешка :Д написах, че творчеството на Яворов е разделено на 2 етапа и "Заточеници" е от първия. Като написах че първият етап е от реалистичното направление, а не от символистическото......колко точки ще ми струва това с/д вас?
КАЧИХА 7-МИ КЛАС СЕГА СМЕ НИЕ!
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
да не ви пука.. едни матури ... прости матури.. и без това в повечето български университети е кочинка..
^ Не е лошо да можеш да си напишеш името без грешка на родния език.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Моля Моля, не съм дал и 50 стотинки за урок!
Моето бебче ми помагаше, когато можеше и учех по 1 час на ден, това е..единственото което направих, е да прочета произведенията..
и правилата за правопис ги четох по веднъж.
Преди ~ 3 месеца знаех за 2-ка, а сега знам за 5-ца.
Не е важно да го зубриш, а да го разбереш..![]()
Матурата е направена като за олигофрен, това да не можеш да я изкараш с хубава оценка, си е срам..
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Брей, на мама умното ми зубарче!
Не ми говорете за чест, защото, тъй както ви гледам, всички ще изплющите от България.
Елементарни грешки са едно, но такива изпрегъзици , които не знам си коя вчерашна пачавро-истеричка от БАН е измислила как трябва някакво правило и как трябвало да се пише определена дума ,защото дрън -дрън,че пляс....
ЯЯ... Никакъв срам не е това, че да изкараш по-лоша оценка на матурата.
Дразня се.. хем ме е страх да видя.. хем ме мъчи дявола.
Аре, да ги качват и да се знае..
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
те докато ги изкарат, аз ще забравя какво съм писала ..
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Аз 100% ще имам някви сума ти тъпи грешки в някои от първите 15 въпроса, щото нито квесторите млъкнаха, нито даскалите в коридора. Тва е то - да седнеш на първия чин за да не те закачат тъпи ученици и да ти пречат квесторите, които трябва да се ГРИЖАТ за спокойствието ти. Пу! Сакън!
Иначе на въпроса с лексиката и оная странна дума верния отговор не е ли В? Щото това с комплиментите има повторение накрая. Комплименти = сладки думички (или там както бяха кръстени думичките). Хм?!
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
В съседната стая други съученици са си подсказвали и квесторите хич не са ги барвали,нищо че имаше камери. Един пич от моя клас, в тоалетните си изкарал лист с произведения и автори,запомнил 2-3 въпроса и ги написал. Кво ...в тоелатната ли да идат с него?
maDamn
Аз си снимах цялата страничка с отговорите 'щото иначе абсурд да запомня..