- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Матурите - размисли и страсти ...
Идва ми направо да избягам в Китай! Класната ми се обади и ми каза после като излязат отговорите и видя какво съм направил да й се обадя, обаче ме е страх... Ако имам прекалено малко точки ще ме обеси.
^Аз ще си го направя собственоръчно,ако не съм я взела...Всичките ми черва са на кълбо от притеснение,просто не е истина.Като я погледнах ми се стори д/г лесна,но от притеснение ли,от безсъние и т.н...толкова неща съм оплескала ,че не е истина.Бях написала "Словения",което е вярното,след това мислих и го сложих в скоби и написах "Словакия",та така на 3 задачи сбърках,на държавите съм се оплела ...простоооо паниката е най-лошият ти враг.
Последно редактирано от balu4ka : 05-23-2013 на 11:10
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
А пък аз така се панирах като видях колко неща не знам, че там където е Словения в черновата първо написах Швейцария... Виж само за какво става въпрос. Много съм зле. Добре, че се усетих навреме. Това, което ме успокоява е, че на 37 задача с държавите се справих перфектно и всичко ми е вярно като погледнах в атласа след като се прибрах. На задачата с реките и градовете мисля, че обърках малко. На 13 мисля, че беше или не знам точно на кое написах Димитровград, а сега като го погледнах ми прилича повече на Хасково. А 14-то изобщо не го написах... Сега като гледам може и да е Елхово, но просто нямаше начин да се сетя. Иначе там за обединението на селата Лъджене, Каменица и Чепино като го видях и веднага се сетих, че е Велинград.