- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Матурите - размисли и страсти ...
Тва е писано от някой неграмотен "журналист",споко!
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Най-вероятно днес ще качат и нашите матури.
Не ми се мисли като ги качат какво ще става... Сайтът на МОН ще блокира (както обикновено) и ще се чака по 54564218 часа![]()
Последно редактирано от ParadOx : 06-04-2013 на 17:15
и аз тайничко се надявах да са готиви и нашите матури
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
При МОН както винаги логиката е никаква. 7-ми клас така или иначе няма да влезнат в прословутите гимназии преди септември, така че не разбирам от какъв зор техните изпити ги провериха първо.
А дипломата ми трябва в момента на мен.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Имам един въпрос.Тази година държах матурите по БЕЛ+Англ.език и проблема ми е следния.. На матурата по БЕЛ писах с едно като маркер такова от УНСС ми го бяха дали(на предварителния) пише малко по-дебело и се отбелязваше на другите страници леко(всичко е видимо и четливо) и се притеснявам сега дали няма да ми я анулират или нещо такова,защото не е точно "черен химикал" .. Дали е възможно анулиране? Щом са ми я допуснали до там и квесторите са видели за какво става въпрос и не са направили нищо,едва ли ще е проблем,но все пак как мислите вие?
Fate has a way of putting in front of us that which we most try to leave behind. "Mozzie"
Mи моята учителка каза,че може да се пише с тънкописец,а тя проверява матури всяка година,спокойно!
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Искам да си видя шибаните 6-ци вече...Само на ЛИС-а и ЕСЕ-то се притеснявам колко точки ще имам, другото е ток.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Мерси за бързите отговори,успокоихте ме малко. @ Arrondissment да така е,но все пак..
Fate has a way of putting in front of us that which we most try to leave behind. "Mozzie"
Последно редактирано от AnarchyBoy : 06-04-2013 на 18:45
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Слънце мое, и аз съм кандидатствала и мен са ме приели, нищо че резултатите тогава ми излязоха август.
Но ако остана без общежитие, защото не съм си попълнила документите, заради забавянето на дипломата нали знаеш, че няма държавата да ми плаща двойно по-скъпата квартира?
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Едно време резултатите ни излязоха август и никой не умря,ама ни е такава бъгната НЕлогиката в министерството,както и на всякъде...
Да живеят седмокласниците,те са нашето светло бъдеще,а ние сме некви отрепки,втора ръкаааааа...аааауууууу
http://www.mon.bg/news-home/2013/13-...rezultati.html айдееееее аз имам 5 по БЕЛ и 4,40 по Философия, доволна съм
Излязоха резултатитееее. Пуснаха гиии. ето тук са
http://akademika.bg/2013/06/%D0%B8%D...0%D1%82%D0%B0/
Някой знае ли дали има начин да си видя матурата?
Хм...звучи ми странно, при все ,че винаги ги изкарват раничко през деня,ама ...да видим.
maDamn
Мисля, че трябва до София да отидеш.![]()
Доволни ли сте?
Аз имам над 5.50 и на двете и съм доволна.![]()