- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Матурите - размисли и страсти ...
А и в полето де факто ще пише нещо, така че не е като да си драснал на място, където точката ще се вижда така или иначе![]()
Ако можех да се върна години назад, бих зарязал и матури, и изпити, и часове... толкова много изгубено време.
Аз съм що-годе доволна от темата, а теста беше елементарен. Можеше и по-лошо да е...
теста беше елементарен,но темата въобще не я бях челa и не ми се пишеше много,много.На мен без тва тая матура не ма грее много,понеже не ми трябва за където ще кандидатствам,но към 5ца трябва да хвана.
Последно редактирано от skate : 05-21-2013 на 09:35
Аз пък не видях к'во толкос да се пише по таз "загубена родина" ... само около едно и също се въртях ... Някво обяснение и след т'ва цитат, обяснение, цитат и така към 2 листа.. Иначе теста г/д се справих..
Кога ще излезе онлайн варианта?
Темата беше лесна, но аз не направих нищо... Значи, тотално се притесних, защото не знам какво съм направил и как се е случило, но направих една чертичка на листа за отговори и се забелязва доста ясно... И като се притесних, половин час не можах да напиша нищо. После директорът дойде и с една гумичка изтри, но пак се вижда малко и само се моля да не го забележат, защото не ми се ходи през август...
Иначе теста не беше много труден. Особено литературните въпроси - тях ги направих сигурно за 5 минути. Малко на езиковите са затрудних при някои, но дано съм ги познал.
А за темата се опитах да си припомня какво сме говорили в час, обаче написах съвсем малко. Реших да пиша есе в крайна сметка. Каквото стане. Само дано не ми анулират работата, че не знам...
Спокойно, няма да ти анулират работата, и аз бях оплескала листите миналата година, нямаше последствия. Дишайте, хора, баш толко не се притеснявайте. Минало-заминало вече.
Теста беше елементарен41. Също не беше сложен.. написах близо 4 страници
Доволен съм!
Последно редактирано от AnarchyBoy : 05-21-2013 на 10:20
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Омфг, писах "Заточеници" на пробната матура и дали не го знаех на изуст? А на нея имах 5,75... Много ми върза!
Тестът беше сууупер елементарен, 100% съм убедена за много от отговорите. Единственото, което ме тормози е онзи синхрон дали е чуждица или термин... Щото май е и двете.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Аз пък каква глупост направих от притеснение,размених задачи.Вместо 38 да си го напиша на мястото,го написах на мястото на 39...и го сложих в големи скоби,защото беше цитат и го преместих където трябва ,а на останалото място с ред написах вярното на 39-та и ме е страх да не ми го анулират,ще се побъркам....
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Чуждица писах аз. И то е със сигурност, обаче дали не е термин?
Отказвам се да ми пука, един въпрос само не е голяма работа.
Защо в скоби? Класната (която е по БЕЛ) беше казала, че всичко в скоби се чете и задължително да задраскваме.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Защото на мен така ми казаха квесторите,идва ми да се застрелям..всичко се изгърмява така.Как може би,а предполагам са ми верни...простоо не знам какво да кажа.
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Yesаз също писах чуждица.
Dr. Gregory House
'Айде вече да пускат отговорите, а?
Отивам да спя, когато ги пуснат, праснете един линк да проверя довечера к'во съм направил.![]()
Последно редактирано от AnarchyBoy : 05-21-2013 на 10:49
Dr. Gregory House