.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 1089

Hybrid View

Лелееее, сега видях в интернет и верният отговор е псевдоурбанизация! Знаех си, че верният отговор не е урбанизация, но като съм глупак...

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%...86%D0%B8%D1%8F

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от kircho940 Виж мнението
    Лелееее, сега видях в интернет и верният отговор е псевдоурбанизация! Знаех си, че верният отговор не е урбанизация, но като съм глупак...

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%...86%D0%B8%D1%8F
    и аз съм сбъркал

Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    и аз съм сбъркал
    То моята грешка да беше само това ще е супер :Д

А какво стана с темата? Аз нищо не написах по нея. Само 2-3 изречения, общи глупости. Нещо за границите, за климата, почвите, животински свят с по 1 дума и това е...

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Цитирай Първоначално написано от kircho940 Виж мнението
    То моята грешка да беше само това ще е супер :Д

А какво стана с темата? Аз нищо не написах по нея. Само 2-3 изречения, общи глупости. Нещо за границите, за климата, почвите, животински свят с по 1 дума и това е...
    Не съм писала по темата нищо,просто защото бях забила.В стаята останахме само 3-ма и то в 10 :30,половината се изнесоха още след 1-вия час...Иначе и аз писах Велинград,нека се молим да е то.Аз на държавите половината съм ги насмотала,градовете също имам пропоски,оплескано също.Само се надявам да я взема...Силно,защото знаех някои неща,но от несигурност в себе си ги задрасквах и писах грешно,а после ми идваше да се застрелям.Иначе и аз си мислих за урбанизация,но не го написах ,защото бях сигурна ,че нне е точно това термина.
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Цитирай Първоначално написано от balu4ka Виж мнението
    Не съм писала по темата нищо,просто защото бях забила.В стаята останахме само 3-ма и то в 10 :30,половината се изнесоха още след 1-вия час...Иначе и аз писах Велинград,нека се молим да е то.Аз на държавите половината съм ги насмотала,градовете също имам пропоски,оплескано също.Само се надявам да я взема...Силно,защото знаех някои неща,но от несигурност в себе си ги задрасквах и писах грешно,а после ми идваше да се застрелям.Иначе и аз си мислих за урбанизация,но не го написах ,защото бях сигурна ,че нне е точно това термина.
    Дано си се справила и дано всички сме се справили, защото ако трябва да се явяваме през август ще е още по-зле...

Мега фен
    така е при всички на изпит... нищо не доказва една матура

Велинград е 100% и аз го писах "Велинград е град в Южна България, образуван в 1948 от сливането на селата Лъджене, Каменица и Чепино" от википедия. А иначе кво писахте на зада4ата дето трябва да познаеш държавата? аз Словения

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Цитирай Първоначално написано от Bullets Виж мнението
    Велинград е 100% и аз го писах "Велинград е град в Южна България, образуван в 1948 от сливането на селата Лъджене, Каменица и Чепино" от википедия. А иначе кво писахте на зада4ата дето трябва да познаеш държавата? аз Словения
    Аз също бях написала Словения ,но го задрасках в последният момент и написах "Словакия",защото толкоЗ ми е акъла.Но,да,това е .
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си