- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Матурите - размисли и страсти ...
Някой знае ли как се формира скалата за оценяване по АЕ ?
Разбрах,че се смята на базата на изкараните оценки. Демек,колкото по-високи оценки имат зрелостниците,толкова повече се вдига скалата. Това вярно ли е ?
Ето тука си пише
http://akademika.bg/?p=78707
За всички май е така
kak се качваха директно снимки във форума?
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
[img]...[/img] e тагът
Имам пет грешки. Смятам да се застрелям от упор : )))))))))))))))))))
When you awaken in the morning’s hush
I am the swift uplifting rush
Of quiet birds in circling flight.
I am the soft starlight at night.
Do not stand at my grave and cry,
I am not there; I did not die.
Обща е скалата за всички матури.
Поздрав за днешните ми квестори.Цял живот ще ги помня
![]()
получи се!
Последно редактирано от pifiella : 05-23-2013 на 16:56
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net...EBEbe_700b.jpg
това трябваше да сложиш
ама аз го оправих
моите пък бяха бахти и заблените... гледат в една точка. Пред мен имаше една сладурана и ме пита за 3 задачи по английски, после аз я питах, а тъпите квестори си блеят.![]()
И к'во ся чак на 10 ще излязат резултатите? До последния момент ли ги бавят?
Идва ми да се гръмна... Сега като разгледах матурата по биология, виждам, че ако бях избрал нея щях да се справя по-добре. Преди много четех и я разбирах тази биология. И сега щях да почета малко повече, но поне щях да имам добра оценка. Но не - реших да се забия с ужасната география.
Хайде и аз да се похваля. 8 грешки по английски език и то на слушането и четенето,а на граматиката имам 1 грешка.Трансформации 10 от 10-много съм радостна. Това значи 62 точки досега.Надявам се на есето да имам над 20,защото писах смислени работи.
Това за 9 въпрос за Титаник не го схванах. В текста се казва,че на Балтимор са били 1390 пътници,както и на Титаник.А във теста пишеше 1517 и на двата кораба.Как ще няма информация в текста,като си е грешно отвсякъде.
Обясних по-горе. Титаник е превозвал повече хора.
В превод е: Балморал (или ,както беше там) превозва 1517 пътници,точно толкова,колкото и на Титаник. No information e - защото става въпрос за Титаник - никъде не се споменава колко са били пътниците на Титаник.
maDamn
Някой може ли да ми каже 37-38 точки общо за 2та модула по мат - 7 клас каква оценка става ?
6 грешки на лисънинга (както и очаквах). 3 грешки на рийдинга. 1 на граматическата част. 1 объркана трансформация и 2 трансформации, на които най-вероятно ще ми дадат по 1 точка, защото имам мъъънички грешчици. Общо взето без есе 56т. от 70. Добре ми е. На есето като лепна 20-25, може и 5.50 да хвана, на което ще съм ааааааааЦки доволната. Яко ми е. ^-^
Ох, искам да излизат резултатите,мисля си ,че ще съм доволна.
maDamn
Oще помня деня, в който казаха,че резултатите на матурите са излезнали в сайта на МОН и 60 000 влезнаха наведнъж да гледат оценки и сайта заби бруталнооо:Д заредете се с търпение от сега![]()
Ооо, помня и аз какво беше, че проверявахме тези на братовчед мибеше лудницаааааа
maDamn