- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Матурите - размисли и страсти ...
скалата няма много драстично да се промении нали ?? ;с леки промени от към 5 ,6 точки не повече нали ?? нещо такова ? или не ?
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Аз поех голям риск с тази матура по биология,защото оценката през годините ми е 6,но ако имам матура се взема оценката от матурата......но съм доволна имам само 2 малки грешки,което означава 98 точки![]()
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Честито първо! И аз мисля да направя така и на мен ще ми трябва оценката по биология, за да кандидатствам. Кажи как беше, предполагам е имало голям напрежение, въпреки че си бил подготвен, заслужава ли си риска? Разбира се аз виждам и сам си преценявам, но искам да чуя и друго мнение.
Ако си сериозен ученик си заслужава - според мен по биология най-лесно можеш да изкараш 6,00, тъй като не се развива тема. Аз изкарах толкова - с много решаване на пробни матури, с много четене, но се научават работите. Сам/а виждаш, че задачите не са трудни - с учене ще успееш! Даже прегледах днешната матура - още ги помня нещата![]()
73 точки от 100 на матурата по Биология, хващам 5 нали?
Браво,това си е мечтан резултат!
А сега ни чакат Балове![]()
maDamn
Резултатите до четвъртък следващата седмица би трябвало да са налице, нали?
Много бе, т'ва ще рече, че още 15 дни ще сме в напрежение.. :\
еднооооо,
Приятни балове на всички! Аз моя си го прекарах чудесно!
Сега ми остава един изпит в края на юни за ниво по език. А заедно с матурите трябва да ми излязат резултатите и от кандидатстването.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
двеееееееееееее, !
успех> що не ви се брои до 12? ;д
Не е истина каква носталгия започва да ме обхваща, много ще се депресирам, ужас! ;( Не исках да свършва всичкоо..![]()
А аз може ли да ви питам дали може да изкараш матурите *или само една част от тях* преди 12 клас? Аз догодина съм 10 клас, но се чувствам достатъчно подготвен да си взема математиката с минимум 5,50. А и ще взимам SAT1,2 и TOEFL, затова искам да се отърва поне малко от товара и да си взема матурата по-рано от 12 клас. Та това възможно ли е?