.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Венцислав
    Guest

Коремни преси

По колко коремни преси да правя на ден/в седмицата за да махна коремчето и д/г да направя плочки ?

Фен Аватара на Wasilena
    Град
    Warna ;]]
    Специално за да си махнеш коремчето е най-добре да правиш кардио,защото само със коремните преси ще успееш да направиш плочки,но като отгоре има мазнини изобщо няма да си личат.
    I was born to be somebody!

Голям фен Аватара на Illusion772
    http://www.youtube.com/watch?feature...&v=5klirTRIDac погледни това видео , между 0:15 и 0:30 Greg Plitt ще ти отговори на въпроса.

Glueck
    Guest
    Доста.Но не разчитай само на коремните.Прави и други упражнения.

Мега фен Аватара на SurfSky
    Както казаха не става само с коремни преси Сега времето е хубаво, ходи бягай в някой парка ... Бягането сутрин на гладно , има по голям ефект.

Карай колело, тичай, скачай на въже. Плочки всеки има - те се показват като изчистиш мазнините. А тичането на гладно е адската глупост, най-много да припаднеш. Яж повече пилешки гърди, яйца, мляко, извара. Успех

И аз съм с дебело коремче Правя по 200 г/д на ден само че с към 14 почивки.Така в продължение на една седмица само си загубих едната тлъстинка Препоръчвам ти да правиш към 110 но да гледаш без почивка
    П.П:Аз 30 едвам правя без почивка

Мега фен Аватара на SurfSky
    Цитирай Първоначално написано от semity_we Виж мнението
    И аз съм с дебело коремче Правя по 200 г/д на ден само че с към 14 почивки.Така в продължение на една седмица само си загубих едната тлъстинка Препоръчвам ти да правиш към 110 но да гледаш без почивка
    П.П:Аз 30 едвам правя без почивка
    Ти ще го израстеш ... Не е нужно по толкова много ... ( Ако информацията в профила ти е вярна ,че си на 13 момиче.) Може да бягаш малко в парка ...

Здравей, аз правя тази лека програма http://sport.framar.bg/%D0%BF%D1%80%...B5%D0%BD%D0%B8 Наистина има ефект, но е необходимо и доста постоянство. Не знам за какво са ти плочки, едва на 13. Не мога и да си представя как биха изглеждали на тялото ти. Мисля, че е достатъчно да го поддържаш в добра форма. Успех!

Супер фен Аватара на firstdiesel
    Град
    село Горно надолнище
    30-45 минути качване на стълби с контролирани стъпки ще свършат работа .. нагоре пеш, надолу с асансьора
    8-6-4-2-1-1-1-1-1-9

Фен Аватара на Wasilena
    Град
    Warna ;]]
    Мое мнение е, че не трябва да прекалявате толкова много с коремните преси.Много лесно би могъл да си прецакаш кръста.
    I was born to be somebody!

Град
    село Горно надолнище
    Цитирай Първоначално написано от Wasilena Виж мнението
    Мое мнение е, че не трябва да прекалявате толкова много с коремните преси.Много лесно би могъл да си прецакаш кръста.
    statement value : false
    8-6-4-2-1-1-1-1-1-9

Супер фен Аватара на lubovvv
    Цитирай Първоначално написано от asensi_85 Виж мнението
    А тичането на гладно е адската глупост, най-много да припаднеш.
    На мен пък ми е доста трудно и неприятно да тичам с пълен стомах. Мое мнение е, по-добре да се тича на гладно
    Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
    Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
    Заместител на любовта от който да не ме боли...
    Заместител на болката....има ли кажи???

Град
    село Горно надолнище
    Цитирай Първоначално написано от lubovvv Виж мнението
    На мен пък ми е доста трудно и неприятно да тичам с пълен стомах. Мое мнение е, по-добре да се тича на гладно
    говорите на различни езици ..
    8-6-4-2-1-1-1-1-1-9

Спираш всичко тестяно и започваш коремни преси. Аз се храних само с пилешко и зеленчуци, като краставици, домати и ориз. Коремните като за начало по 5 серии на ден на серия по 15 и постепенно ще ги засилваш примерн ослед 2 седмици 20 след 4 седмици 25 докъто ги направиш 30 няма да имаш коремче

Град
    село Горно надолнище
    Цитирай Първоначално написано от firerose Виж мнението
    Спираш всичко тестяно и започваш коремни преси. Аз се храних само с пилешко и зеленчуци, като краставици, домати и ориз. Коремните като за начало по 5 серии на ден на серия по 15 и постепенно ще ги засилваш примерн ослед 2 седмици 20 след 4 седмици 25 докъто ги направиш 30 няма да имаш коремче
    wrong again
    8-6-4-2-1-1-1-1-1-9

Коремните преси не горят подкожни мазнини. Най - много да си докараш някоя травма на кръстта. Не е хубаво всекидневно да се правят по много коремни преси. След време като умираш от болки в кръстта ще те е яд, че си правила глупости само. Ако ще и по 1000 коремни преси да правиш няма да изгориш подкожна мазнина - никаква. Бягай, пресметни си калорийния баланс, махни 25 % от него и започни НВД.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си