- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Коремни преси
По колко коремни преси да правя на ден/в седмицата за да махна коремчето и д/г да направя плочки ?
Специално за да си махнеш коремчето е най-добре да правиш кардио,защото само със коремните преси ще успееш да направиш плочки,но като отгоре има мазнини изобщо няма да си личат.
I was born to be somebody!
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=5klirTRIDac погледни това видео , между 0:15 и 0:30 Greg Plitt ще ти отговори на въпроса.![]()
Доста.Но не разчитай само на коремните.Прави и други упражнения.
Както казаха не става само с коремни пресиСега времето е хубаво, ходи бягай в някой парка ... Бягането сутрин на гладно , има по голям ефект.
Карай колело, тичай, скачай на въже. Плочки всеки има - те се показват като изчистиш мазнините. А тичането на гладно е адската глупост, най-много да припаднеш. Яж повече пилешки гърди, яйца, мляко, извара. Успех
И аз съм с дебело коремчеПравя по 200 г/д на ден само че с към 14 почивки.Така в продължение на една седмица само си загубих едната тлъстинка
Препоръчвам ти да правиш към 110 но да гледаш без почивка
П.П:Аз 30 едвам правя без почивка![]()
Здравей, аз правя тази лека програма http://sport.framar.bg/%D0%BF%D1%80%...B5%D0%BD%D0%B8 Наистина има ефект, но е необходимо и доста постоянство. Не знам за какво са ти плочки, едва на 13. Не мога и да си представя как биха изглеждали на тялото ти. Мисля, че е достатъчно да го поддържаш в добра форма. Успех!
30-45 минути качване на стълби с контролирани стъпки ще свършат работа .. нагоре пеш, надолу с асансьора
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
Мое мнение е, че не трябва да прекалявате толкова много с коремните преси.Много лесно би могъл да си прецакаш кръста.
I was born to be somebody!
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
Спираш всичко тестяно и започваш коремни преси. Аз се храних само с пилешко и зеленчуци, като краставици, домати и ориз. Коремните като за начало по 5 серии на ден на серия по 15 и постепенно ще ги засилваш примерн ослед 2 седмици 20 след 4 седмици 25 докъто ги направиш 30 няма да имаш коремче![]()
Коремните преси не горят подкожни мазнини. Най - много да си докараш някоя травма на кръстта. Не е хубаво всекидневно да се правят по много коремни преси. След време като умираш от болки в кръстта ще те е яд, че си правила глупости само. Ако ще и по 1000 коремни преси да правиш няма да изгориш подкожна мазнина - никаква. Бягай, пресметни си калорийния баланс, махни 25 % от него и започни НВД.![]()