- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Момичета, какво мислите за...
Сещам се за любовните романи.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Харесва ми, ако е от врата до малко под раменете му, долу-горе наравно с косата на Кобейн са много яки :Д
Последно редактирано от nor4eto99 : 05-23-2013 на 03:45
Може да се каже, че харесвам момчета с по- дълги коси. Не харесвам по- дълги от рамената. Иначе е приятно и секси.
ПП: karzon, питаш за мнение, но отговорите, които са различни от твоето са ограничени...
Ами на мен лично не ми харесват някои момчета с дълги коси. Смисъл това зависи какво е лицето и дали ще ти отива, например ако си по-пълничък в лицето ще е доста смешничко ! Надявам се никой да не се е обидил![]()
Мен много малко ме кефят,някви металисти да,ама иначе ме отващават![]()
според мен са малко момчетата, на които им отива с дълга коса, а и повечето, които имат такава прическа, не я поддържат грам .. е как да не те е гнус като му видиш спластената мазна коса ?
НО имам един приятел, който имаше прическа, която се води за дълга, въпреки че е един пръст над раменете // той вече се подстрига// и във въпросната прическа имаше нещо супер първично и възбуждащо .. имахме връзка едно лято .. не се сдържах
+1
Кажете сега, че не са секси мъжете с дълга коса. Зависи много и от телосложението, защото тези каквото и да направят, няма да приличат на травестити, педали etc.
не съм момиче ама трябва да си ебати педер*са за да си причиниш това на косата си или да си извратенО момиче което живее за метъла и ще му харесва да си тръскат косите на виковете на някои групи
Защо е нужно да са метъли за да са с дълги коси? Може пък да са хипари, които са доста по-нехигиенични. Познавам няколко момчета с дълги коси и нито са педали, нито са мазни.
Ако косата е нещо от сорта на Джони Деп и му ходи, съм окей.
Иначе предпочитам да е по-къса, но достатъчно дълга, за да мога да го дръпна за нея :Д
*сън*
Зависи колко е дълга, ако е до ушите, ми е доста симпатично и екзотично![]()
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
Винаги съм се кефела на момчета с дълги коси, най-вече металисти и хипита.Все пак в такива среди се движа.
Ами мен лично ме кефятПък за да те хареса някое момиче просто трябва да си мил, чаровен и да й покажеш, че не си някой тъпак, който ще я дразни излишно и ще я подиграва и т.н. Просто все ще се намери, коя да те хареса. Аз познавам мн момчета с дълга коса и повечето им се кефят.
![]()
мисля, че са малоумни.
Не ми харесва,някак си жените и мъжете трябва да имат различни характерности.
Да си призная обаче-на SkilleR му отива.
Аз лично не харесвам, но то си зависи от вкуса.
Късо подстриган и обръснат - такъв трябва да бъде комунистическият прогресивен юноша!
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
Въй стига така ;д С риск да получа супер много хейт от интелигентните почитатели на метъла ще кажа. Това е просто отврат. Представяш ли си имаш приятел, който е с по-дълга коса от тебе.What the fuckk ?! Айде всеки си има мнение мн ясно, мислете квото искате, ама това ме отвращава.. Ужас, не мога да ги трая направо.. :Х И да наречете ме тъпа, ми да аз си знам че съм простичка, ограничена да и това го знам. Btw нищо ново няма да ми кажете, няма с кво да се изненадам..