кажете някакъв епилатор който да върши работа и да не е много скъп
Всеки на Филипс.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
абе няма значение марката, важното е да ти върши работа! (а филипс и браун са добри фирми ,не правят калпави епилатори)
аз иначе ползвам на браун
браун
имам 2 ,единият е на Филипс - беше сравнително по-евтин от другият ми,който е на Браун. От филипса съм по-доволна
Да поясним, че разликата е в това, че Филипс са с дискове, а Браун са с пинсети. Всеки предпочита това, което му е по-удобно. Първият ми беше на Браун. Не мога да се оплача от него, но пинсетите се износват. В един момент имах чувството, че си бръсна краката. От 4 години нямам такъв проблем с Филипс. Лично мое мнение. Без да го пробутвам. Ако се притеснявате за врасналите се косми, просто кола маска или хубаво ексфолиране на кожата с грапава гъба. Тук не става въпрос за марката, а за това, което ти дърпа космите.
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
http://technika.bg/product/8481/epil...e-ld-270c.html
голяма тъпотия
ако бях поразпитала преди да си го взема щях да дам толко 10-20 лева повече и да си взема някакъв хубав
много ме е яд
аз ползвах на браун ,но както каза едно момиче по-горе
пинсетите се износиха и все едно се бръснех с него.
купих си сега на филипс,но съм го ползвала само веднъж и нямам
още мнение
Моя е на Филипс. Нов е, едва на месец, и не мога много да кажа, но се справя задоволително за момента. Има и по-евтини модели, гледах нещо от типа на 45-50 лева, което мисля, че е добре за епилатор.
таа благодаря ви <3 :3
дано наистина не се дърпат да ми върнат парите