- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Изтекоха темите за матурите по български!
Съмняваме тва да е истина ама за всеки случай си ги преговорих![]()
Никой не би изнесъл инфо ей така, според мент.е. без $$$$
Ако работещ в министерството има роднина, който ще полага матура, той не участва в самия процес на организация на изпитите. Това го пише в заповедта за матурите, подписана от министъра. Няма смисъл всеки път да търсим под вола теле, както се казва...
По темата - изключено е това да са темите, разбира се. Сто пъти го казаха - темите още не са изтеглени, а като се изтеглят, самите пароли ще се дадат на училищата в последния възможен момент.
А иначе УСПЕХ на всички утре на матурата и дано да се падне благоприятен автор.
Последно редактирано от princo90 : 05-20-2013 на 16:47
Според мен темите се продават преди това,но за "специални личности".Теста се генерирал на момента -фасада.От продаването на темите може да печелят адски пари,така че на никого не е изгодно да ги избират на момента.И определено няма да ги пуснат във форум :Д
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
Аре да залагаме? Искате ли. Максимум 2ма Автори, с по макс 2 произведения![]()
maDamn
Номерът е да се падне поезия! Квото и да е ще го напишем! xD
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Аз залагам на Смирненски и да речем "Ний", както и Пенчо Славейков - "Ралица". Всъщност нзн...току що ми хрумнаха тези![]()
![]()
![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Не ми се вярва това да са темите, но ги погледнах отново xD
пфу аз продължавам да си мисля,че ще се падне нещо на Ботев ...
Hostis Honori Invidia
Иска ми се да се падне нещо на Далчев, така че аз залагам на него.![]()
Колкото и да твърдят ,че всичко е късмет и се генерират , силно се съмнявам през 2 години да се падне Далчев.
Багряна или Йовков .
maDamn
Те за заповедта че проверяват роднините-проверяват.Обаче нали се сещате,че той човека може да няма племенници/деца 12 клас,обаче най-вероятно има приятели с такива.Оттам нататък въпросът е дали ще реши да им каже,и после дали децата ще рапространят информацията или ще се възползват самостоятелно от нея.
"Дядо Йоцо гледа" кога се е падал?
maDamn
"Левски" и "Под Игото" - да,ама нещо Дядо Йоцо издирвам.
maDamn
Аааа, аз гледам само Майските сесии![]()
maDamn
слепия дядка не се е падал,аз ви казвам че сега ще се падне
ОФ, ще се побъркам. КАКВИ СА ТИЯ МИНИАТЮРИ, бе! Не че за 3 часа няма да си изсмуча от пръстите някви неща, ама... айде да не е с клизми. И тоя Дебелянов с 825512 творби в 21ч., остават и дядо Йоцо, и фейлетоните, надявах се да имам време и да прехвърля Смирненски, Ботев и Вазов... нямам думи, баси шматката съм, вечно всичко за последния момент.