.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    zdraffko
    Guest

въпрос за главата

Здравейте да ви попитам вас да ви е боляло главичката когато си я пипате ? Мен ме боли . Как мога да оправя този проблем ,защото да речем скоро правя секс ще ме боли като и го вкарвам и като ми я пипа .

Мега фен Аватара на ameli
    Като е сух е нормално да боли

спри да я пипаш
    LoVe iS tHe aNsWeR

кога те боли, как те боли, когато как точно я пипаш те боли... с тая информация мога да ти кажа, че.. нищо не мога да ти кажа
    консултирай се просто с някой лекар

еми като си правя чекий не ме боли като я пипна е така с пръст леко усещам болка и да не е сух и да е сух да знаете какво е ?

Ако си малък е нормално.. На колко си

Цитирай Първоначално написано от zdraffko Виж мнението
    Здравейте да ви попитам вас да ви е боляло главичката когато си я пипате ? Мен ме боли . Как мога да оправя този проблем ,защото да речем скоро правя секс ще ме боли като и го вкарвам и като ми я пипа .
    ако не си обрязан както предполагам, главичката ти е хипер-чувствителна на допир и е напълно нормално да боли ако я пипаш особено ако си още в пубертета, а при секс ще ти е кеф

Мега фен Аватара на 102
    Земи вкарай нещо в тая твоя главичка....

всъщност да в пубертета съм на 14 съм и не съм обрязан . А да ви питам кога ще спре да ме боли ? или нещо трябва аз да направя иначе БЛАГОДАРЯ много улекна ми ;д

нищо не трябва да правиш защото нищо ти няма, просто не я пипай

Стой и почакай да пораснеш.. Тва е решението на проблема ти. Споко ся и бягай да си търкаш с кеф

Чувствителна ти е , защото още си малък с времето самата глава ще стане по-груба и няма да те боли спокойно..

Мега фен Аватара на baby_baby
    Ходи на доктор вместо да питаш по форумите

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си