- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- кандидатстване /2013-2014/
Не ми е грешно мнението, от 2 години уча в 112, което е в една сграда с 1АЕГ. Не съм казал, че не учат сериозно или подобни неща, защото не знам, но всеки втори, който видя, когато отивам на училище, държи цигара и бира.
Че навсякъде ги има - така е, но все ще има място, където са повече, отколкото другаде. А то като изобилства от такива, просто е трудно да не се приобщиш към тях. Другият вариант е да си нещо като аутсайдер в техните очи, което дори и да не ти пречи, няма да ти е приятно да те игнорират.
1)На първо желание сложи това училище, което повече ти харесва.
2)Не гледай само дали ти трябва, а помисли дали ще ти е приятно да го учиш.
Не си права. Точно обратното е. По добре да се запишеш в професионална гимназия, езика успоредно с това може да го научиш. И като завършиш излизаш с някаква специалност и ако не ти се учи повече може по-лесно да започнеш да работиш. Дори и след това да искаш да друга специалност, не са загубени годините. Така си добавяш знания и в друга област, което също улеснява при намирането на работа. А ако завършиш езикова единственото, което ще получиш е сертификат за научен език. И ако нямаш желание/финанси/достатъчно висок успех, не можеш да си продължиш образованието. И така възможностите ти за преживяване са ограничени и не особено приятни.
Подкрепям мнението ти.
Последно редактирано от weenonas : 05-26-2013 на 17:34
1.2 АЕГ
2.73 СОУ
и натам 164, НТБГ, може би 91 и СМГ и за други не знам; може 1 АЕГ (не знам в какъв ред).
Отказах се да ходя на изпитите за НМПГ от мързел иначе щях да отида ---> макар, че още не са минали, а тепърва е записването до колкото знам ;д
Що не погледнеш справочниците преди да си дървиш пишката? Миналата година паралелката с френски и немски на 9-та френска последното прието момче е с 31.928 бал.
вече ми казаха резултата ми по бел.
на 1ви модул нямам гешка, а на втори 34точки ! (йееесс !)![]()
От София съм btw, и ми го каза частната ми учителка по бел, защото има достъп до всички резултати..![]()
Ами аз искам в руската с френски или италиански, но имам 5,506 по бел и 4,976 по математика и мисля, че няма да ме приемат. Ще пиша още търговската с банково дело и счетоводство, хуманитарната с немски, френската с английски и може би тох-а с организация на туризма (гр. Пловдив)