.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 62
    Цитирай Първоначално написано от chtlsy Виж мнението
    Че защо бе, и 1АЕГ си има плюсове, ще се научиш да поркаш и да пушиш.
    Доста грешно мнение имаш за 1 АЕГ, хахаха. Не ставай смешен, моля те.

Не ми е грешно мнението, от 2 години уча в 112, което е в една сграда с 1АЕГ. Не съм казал, че не учат сериозно или подобни неща, защото не знам, но всеки втори, който видя, когато отивам на училище, държи цигара и бира.

Не ми е грешно мнението, от 2 години уча в 112, което е в една сграда с 1АЕГ. Не съм казал, че не учат сериозно или подобни неща, защото не знам, но всеки втори, който видя, когато отивам на училище, държи цигара и бира.
    Искам да ти кажа, че това е абсолютно навсякъде. Дори в ФЕГ-а, където мисля, че ти искаше да кандидатстваш. Там е същото, зависи от теб дали ще се приобщиш към групичка, която пушат и пият, или не.

Че навсякъде ги има - така е, но все ще има място, където са повече, отколкото другаде. А то като изобилства от такива, просто е трудно да не се приобщиш към тях. Другият вариант е да си нещо като аутсайдер в техните очи, което дори и да не ти пречи, няма да ти е приятно да те игнорират.

anonymous895156
    Guest
    Не виждам защо да си с цигара пречи на ученето ти, особено ако си 10-11-12 клас. Просто един вреден навик.

Повече от фен Аватара на weenonas
    Град
    София
    1)За първо желание ще е 9ФЕГ или 1АЕГ, всичко зависи от бала, който ще изкарам, но това са двете училища, които ще са ми първо и второ желание. 2) Ще кандидатствам за всички паралелки, пък където ме приемат, все ми е тая за чуждия език, който ще уча, стига да е в по-елитните гимназии.
    1)На първо желание сложи това училище, което повече ти харесва.
    2)Не гледай само дали ти трябва, а помисли дали ще ти е приятно да го учиш.

Цитирай Първоначално написано от MikeyM Виж мнението
    ами .. не е много готино да загубиш 5 год.
    в професионална гимназия, и като ставаш студент примерно да решиш че не искаш да продължаваш с това. А ако си в езикова ... си учиш езиците и т'ва е. После, накъдето те повее вятъра
    Не си права. Точно обратното е. По добре да се запишеш в професионална гимназия, езика успоредно с това може да го научиш. И като завършиш излизаш с някаква специалност и ако не ти се учи повече може по-лесно да започнеш да работиш. Дори и след това да искаш да друга специалност, не са загубени годините. Така си добавяш знания и в друга област, което също улеснява при намирането на работа. А ако завършиш езикова единственото, което ще получиш е сертификат за научен език. И ако нямаш желание/финанси/достатъчно висок успех, не можеш да си продължиш образованието. И така възможностите ти за преживяване са ограничени и не особено приятни.

Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    Не виждам защо да си с цигара пречи на ученето ти, особено ако си 10-11-12 клас. Просто един вреден навик.
    Подкрепям мнението ти.
    Последно редактирано от weenonas : 05-26-2013 на 17:34

1.2 АЕГ
    2.73 СОУ

и натам 164, НТБГ, може би 91 и СМГ и за други не знам; може 1 АЕГ (не знам в какъв ред).

Отказах се да ходя на изпитите за НМПГ от мързел иначе щях да отида ---> макар, че още не са минали, а тепърва е записването до колкото знам ;д

Голям фен
    Човек да бъде с цигара, да, но в час да влиза с цигара, бутилка бира и от нокиа-та му да рапира 100 кила, "как влиза с вратата", леко пречи на обучението.

А аз да си попитам какво е ТУЕС?

Цитирай Първоначално написано от sunshine :** Виж мнението
    Hey neka vsi4ki koito 6e kandidatsvat sega da napi6at kude bixa iskali da y4at i za6o.Az 6e napi6a v po-prednite si jelaniq NTBG I NFSG i po-nazad purva ispanska i vtora angliiska gimnaziq dokolkoto znam NTBG e dosta elitno y4ili6e, no se y4i stra6no mnogo za tova se kolebaq.
    P.S. sujelqvam 4e pi6a na latinica nqmam bg ezik na drug komputur sum
    Това, че се учи много, трябва да те радва, не да те отказва...

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    ами .. не е много готино да загубиш 5 год.
    в професионална гимназия, и като ставаш студент примерно да решиш че не искаш да продължаваш с това. А ако си в езикова ... си учиш езиците и т'ва е. После, накъдето те повее вятъра
    и кое те кара да мислиш, че ученето на езици 5 години е губене на време?

+1.

Цитирай Първоначално написано от evtimow :3 Виж мнението
    Човек да бъде с цигара, да, но в час да влиза с цигара, бутилка бира и от нокиа-та му да рапира 100 кила, "как влиза с вратата", леко пречи на обучението.
    , вероятно в по-кварталните училища го има това. В 1 АЕГ определено не е така, хахахахах.

Цитирай Първоначално написано от Gret1ty Виж мнението
    А аз да си попитам какво е ТУЕС?
    Технологическо училище по електронни системи.

Да, проблем? Както казах, искам да уча чужд език, не ми пука какъв е, но все пак не смятам да се набутам в някаква гимназия с румънски, дето балът е 21, а и с тоя румънски не знам къде ще ходя, но и не смятам да се надценявам, като опитвам да вляза в училища, където шанс нямам. Знам какви са ми възможностите и смятам, че френската е точно като за мен — учат се два чужди езика, училището е елитно, балът е сравнително нисък, някъде 32 е бил миналата година, тази може и да скочи, но няма значение, та къде е проблемът? Още повече, че какво за бога те интересуват моите интереси и това какво гледам, аз смятам, че съм достатъчно разумен, за да преценя къде искам да уча, дори и да бъркам, не ми пука.
    32 друг път... Миналата година не знам, която от елитните гимназии е имала 32 бал. Нямаше гимназия с по-нисък бал от 33. Разбира се, намираше се кой да влезе с пари с по-нисък бал, но това не е от значение.

Що не погледнеш справочниците преди да си дървиш пишката? Миналата година паралелката с френски и немски на 9-та френска последното прието момче е с 31.928 бал.

Що не погледнеш справочниците преди да си дървиш пишката? Миналата година паралелката с френски и немски на 9-та френска последното прието момче е с 31.928 бал.
    Съжалявам, но говоря за женските балове. Пък и още едно съжалявам, но пишка нямам, така че моля те свърши тази работа вместо мен. Мисля, че ти си човека, които се дърви тук, защото аз го казах без грам мисъл за спор или нещо подобно.

Цитирай Първоначално написано от POLLINA Виж мнението
    и кое те кара да мислиш, че ученето на езици 5 години е губене на време?
    точно обратното казвам !!
    че стоенето в проф. гимназия 5 год е губене на време, освен ако не си решил сериозно, че искаш да се занимаваш ТОЧНО с това!

вече ми казаха резултата ми по бел.
    на 1ви модул нямам гешка, а на втори 34точки ! (йееесс !)

Голям фен Аватара на sunshine :**
    вече ми казаха резултата ми по бел.
    на 1ви модул нямам гешка, а на втори 34точки ! (йееесс !)
    кой ти каза резултата смисъл те трябва да излезнат еxе на 3-4 юни някъде затова питам ако и аз мога да си ги видя екстра

Цитирай Първоначално написано от sunshine :** Виж мнението
    кой ти каза резултата смисъл те трябва да излезнат еxе на 3-4 юни някъде затова питам ако и аз мога да си ги видя екстра
    От по-малък град е най-вероятно, и им ги казват.

точно обратното казвам !!
    че стоенето в проф. гимназия 5 год е губене на време, освен ако не си решил сериозно, че искаш да се занимаваш ТОЧНО с това!
    Е, чак губене на време, не е.

От София съм btw, и ми го каза частната ми учителка по бел, защото има достъп до всички резултати..

От София съм btw, и ми го каза частната ми учителка по бел, защото има достъп до всички резултати..
    Мда е , сигурно е така ,хаха. Би ли постнал/а снимка от резултатите ,след като излязат ,защото малко странно ми се вижда това ))

Talking

Аз ще се пробвам в НПМГ.Не съм по езиците

Ами аз искам в руската с френски или италиански, но имам 5,506 по бел и 4,976 по математика и мисля, че няма да ме приемат. Ще пиша още търговската с банково дело и счетоводство, хуманитарната с немски, френската с английски и може би тох-а с организация на туризма (гр. Пловдив)

Цитирай Първоначално написано от CauseTheScene Виж мнението
    Мда е , сигурно е така ,хаха. Би ли постнал/а снимка от резултатите ,след като излязат ,защото малко странно ми се вижда това ))
    и кое ти се струва странно, че не разбрах ?!

Голям фен
    и кое ти се струва странно, че не разбрах ?!
    Че частната ти учителка има достъп до вс. резултати, преди те да излязат.

Или пък как знаеш 8 езика, така и не ми отговори в другата тема?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си