.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 62 от общо 62
    anonymous895156
    Guest
    Аз знам и портокал.. извинете, мандарин http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9C%...80%D0%B8%D0%BD

Цитирай Първоначално написано от evtimow :3 Виж мнението
    Че частната ти учителка има достъп до вс. резултати, преди те да излязат.

Или пък как знаеш 8 езика, така и не ми отговори в другата тема?!
    ами .. тя работи в министерството .. смисъл там .. тя въвежда резултатите ..
    8 езика не знам напълно... просто мога да говоря 5 от тях, не мога да ги пиша и не разбирам абсолютно всичко .. Има ли желание, има и начин.

... И щом ти е толкова интересно :

Живяла съм две години (4ти и 5ти клас) във Канада, където научих френски (както и английски, който уча от 1ви клас и успоредно с ученето му в училище ходя на курсове). Баща ми е живял в Италия 10 години - той ме научи на езика. Японски мога да разбирам и да говоря (не мн добре естествено), защото съм фен на аниметата и се научих да си ги гледам на японски и да им разбирам. Майка ми е с арабски произход (което е причината да имам 32 първи братовчеда и също така да знам арабски). Немски и испански уча в училище, а персийски уча от eдин чичовците си, който между другото може да говори и пише (и разбира) на 9 "древни" езика (завършил е гимназията за древни езици и култури) и ме стимулира да бъда като него. Просто имам огромен интерес към езиците ..
    Последно редактирано от MikeyM : 06-05-2013 на 15:03

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от MikeyM Виж мнението
    8 езика не знам напълно... просто мога да говоря 5 от тях, не мога да ги пиша и не разбирам абсолютно всичко .. Има ли желание, има и начин.

Живяла съм две години (4ти и 5ти клас) във Канада, където научих френски (както и английски, който уча от 1ви клас и успоредно с ученето му в училище ходя на курсове). Баща ми е живял в Италия 10 години - той ме научи на езика. Японски мога да разбирам и да говоря (не мн добре естествено), защото съм фен на аниметата и се научих да си ги гледам на японски и да им разбирам. Майка ми е с арабски произход (което е причината да имам 32 първи братовчеда и също така да знам арабски). Немски и испански уча в училище, а персийски уча от eдин чичовците си, който между другото може да говори и пише (и разбира) на 9 "древни" езика (завършил е гимназията за древни езици и култури) и ме стимулира да бъда като него. Просто имам огромен интерес към езиците ..
    Ау, колко достоверно. Ти си гражданин на света. Уау. А портокал, извинявай, мандарин знаеш ли? Ами филипински? Индонезийски? Маорски? Може да имаш леля маорка и тя да те стимулира да бъдеш като нея.

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    Цитирай Първоначално написано от MikeyM Виж мнението

8 езика?! о_О
    Как главата ти не е станала на каша не знам

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    а как си с езика ?
    n00bs

Повече от фен Аватара на cartwheelzombie
    Много излязохте от темата ... MikeyM хубаво е,че знаеш толкова много езици. На някои хора това им се отдава. Относно темата - първото ми желание е 18-то. Още мисля какви да са останалите, ще видя.

Голям фен Аватара на sunshine :**
    как минаха матурите - какви са ви резултатите?
    аз по бел имам 5.4
    а по математика 4.7 / закръглено ги казвам , понеже не ги помня до стотните там /

Бала ми е 33.77 . Искам в НТБГ . Ти коя специалност ще пишеш ?

Повече от фен Аватара на cartwheelzombie
    Бала ми е 33.658. Доволна съм, мислех, че ще е към 28.

Недейте да се прецаквате с НТБГ, средата не е на ниво и не учат достатъчно по нищо. Огромно училище е и балът не е кой знае колко висок и общото ниво пада. Моят бал е 33,840 и май ще ходя във френската с английски, БЕЛ и история, но още не знам какво точно да правя.

Голям фен Аватара на sunshine :**
    Цитирай Първоначално написано от prettymonster Виж мнението
    Бала ми е 33.77 . Искам в НТБГ . Ти коя специалност ще пишеш ?
    az poprincip neiskam mnogo mnogo v ntgb a i bala nqma da mi stigne za hybavite paralelki , zatova na 3-4-5 jelanie nqkude 6e napi6a ot specialnostite s nisuk bal i v 9 klas 6e se premestq / ina4e predpo4itam v NFSG , koeto 6e mi e na 1-2 jelanie

Супер фен Аватара на ~The Smile~
    Цитирай Първоначално написано от sunshine :** Виж мнението
    Hey neka vsi4ki koito 6e kandidatsvat sega da napi6at kude bixa iskali da y4at i za6o.Az 6e napi6a v po-prednite si jelaniq NTBG I NFSG i po-nazad purva ispanska i vtora angliiska gimnaziq dokolkoto znam NTBG e dosta elitno y4ili6e, no se y4i stra6no mnogo za tova se kolebaq.
    P.S. sujelqvam 4e pi6a na latinica nqmam bg ezik na drug komputur sum
    И какво от това, че се учи много? По-скоро това е добре, защото ако попаднеш сред ученици с по-ниско ниво, ще е по-зле за теб.
    Вече съм приета в ГПЧЕ "Йоан Екзарх" с фр.и англ.ез.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си