- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нормално ли е представителите от женски пол да флиртуват с други, докато са обвързани
Именно.
Аз съм флиртаджийка по природа, рибите са си такива. Усмихвам се, закачам се, правя комплименти, обичам и на мен да ми правят. Но когато закачката придобие форма на намек, тегля чертата. Освен това си знам положението и не желая да поставям в конфузна ситуация нито човека отсреща, нито човека до мен.
Сам трябва да прецениш къде е границата. Всичко, което те кара да се чувстваш неудобно, е отвъд нея.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Като е небовързана, ако иска, може и челна стойка да направи. Ама е тъпо, обвързано момиче/момче да флиртува. Или е attention whore, или направо си проси ебането. И двете са кофти изпълнение и не бих толерирал подобно момиче... Връзката е отговорност към другия, а не просто извличане на някакви изгоди от него/нея
Защо не вземете да си поговорите за това?
Един дълъг, скучен, но пък разговор, който може да ви помогне за връзката.
И аз мразя такива неща. Даже леко да е, тя е заета. Има малко или много отговорност към теб.
Не просто като гадже, а като човек, на който можеш да разчиташ. Щом това не може да ти покаже, то какво остава за друго.
Не знам как, колко и откога продължава, но щом прави това пред теб, то според мен тя не те заслужава.
Или си поговорете или и покажи, че и на нея може да и е гадно.
Ако пробваш второто и няма ефект, препоръчвам да се разделите. Според мен това няма смисъл.
Безобидното флиртуване може да се превърне в целувки, секс и в общи линии - изневяра.
*сън*
1во - флирт ?! - обясни ми какво за теб значи флирт .. щото безобидни закачки ( ЗАКАЧКИ) са просто ей така и не би трябвало да те дразнят ( все пак всеки си има приятели и се закача малко или много с тях) ,но целенасочен флирт,с действия повече от позволеното,когато си във връзка е друго и не бих го позволила ( пак зависи къде за вас е границата на позволеното,но предполагам ме разбра)
сядате да говорите и и казваш ясно,че това те дразни ( ясно - не да и се караш,ама не и да и обясняваш заобиколно и тя да се чуди 20мин. какво искаш да и кажеш) ... говорите до тогава,докато не стигнете до консенсус + и ДВАМАТА да сте доволни ( и внимавай как говориш щото ако и кажеш примерно '' ми дразни ме ама не е болка за умиране'' повярвай ми няма да спре и даже ти ще излезнеш виновния и няма да имаш право да кажеш после нещо против това)
Не се карай с нея и не се разправяй.Така само ще излезнеш лошият. Не и забранявай,защото забраненият плод е най-сладък. Просто забрави, че ти пука и някакси се оттърси от усещането,че може да я загубиш.Напротив.И това,че не би допуснал да флиртува момиче с теб и ти да флиртуваш с момиче,когато си във връзка е правилно,но в случая е грешка.Покажи и обратната страна на монетата.Нека сама види това,което и казваш през своите очи.И не се притеснвай, ако държи на теб определено ще го види.Ако на нея не и е проблем,защо пък и на теб да ти е проблем.Разбира се не се и самозабравяй,че чак до изневяра да стигнеш.Може и просто от опита да е.Дай и го![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Зависи какво значи за теб понятието "флирт", какви сте по характери, най-вече тя. По принцип не си падам по флиртове, когато съм обвързана и нещата са си идеални - просто някак, го приемам като предателство от моя страна. Но пък няма как да се отрече, че обичаме да усещаме това, че сме желание и като цяло внимание от мъжката част. Хубаво си е, приятно си е. И ми става хубаво, когато примерно на някой погледът му се задържа върху мен, усмихва ми се, прави ми комплименти. Та, така, де. От коментара ми по-скоро излиза, че съм 50 на 50. Но със сигурност, всичко си има граници и тя трябва да се съобразява с тях. Неуважително е, гадно е да го прави пред теб - с ясни думи и действия. Така, че седни и хубаво си поговори с нея.
Щом не ти е приятно , не мисля ,че трябва да се принуждаваш да търпиш подобно поведение .Не става въпрос да бъдеш й забраняваш да говори с мъже или нещо такова , но да флиртува с други и то в твое присъствие е грозно и най-важното неуважително спрямо теб . Любовта ти към нея може да те променя и това , че правиш всякакви компромиси за да не я загубиш много ще ти навреди , просто и тя ще усети този страх и ще се държи както си иска без да се съобразява особено с чувствата и желанията ти . Поговори с нея директно и бъди сериозен докато не започне и тя да ти говори сериозно и да осъзнава ,че наистина действията й нараняват чувствата и достойнството ти . Според мен е изключително глупаво да й отмъщаваш и да падаш на такова ниво за да я караш да ревнува , детско и безсмислено е .
В такива моменти не съм особено толерантен и избивам комплекси, после има ред сълзи, ред сополи...ама не се повтаря.![]()
Ми за мен не е нормално,ама аз съм моногамна и с морал...
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
По мои наблюдения 99 % от момичетата са евтини мастии , особено в България. Радва ги мъжкото внимание , особено ако го харесат , оттам нататък всичко зависи колко ти е добър подходът. И друг безспорен факт , курвите предпочитат да са n-тата на някой алфа , отколкото единствената на някой бета.
Не разбрах какво автора има предвид под флирт. Щото като идем някъде с приятелите на гаджето ми иии аз танцувам и с тях и тн. и това е нормално.. ама са да се свалям с други.. не, мерси.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Не, не е нормално.
Но е световен факт, че много хора го правят.
Мен ме дразни/обижда/натъжава/отдалечава. Много.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Баба ми ми разказа, как почти не са се целували с дядо ми докато не се оженили. Само си излизали и си говорели с часове. Исках просто да споделя ^^
Щърдел (звучи ми като обратното на Blitz), много хора са на мнение, че са морални, психически здрави, не биха изневерили никому. Но ние се променяме драстично според настроението си, малко или много.
Представи си, гаджето ти отива някъде за 2 дена. Върнал се вече, той е друг човек и не е на мястото си по някаква причина. Някой му е казал, че му изневеряваш, и е предоставил твърдо, но фалшиво доказателство. Но ти това не го знаеш. Карате се, той те наранява с думи и не иска да ти говори повече. Скарана си с родителите си по този случай също, защото те сега те мислят за долна и не ти говорят също. Всичко те дразни, ядосана си, депресирана си, прецакана си.
Семето тъга, посадено дни преди тази нощ, сега ще пусне своите корени, а неговият плод ще е поуката. Ти ще му се отдадеш, защото си слаба. Била си силна преди дни, но сега си пречупена. Тъй като не е ставало отдавна, неподготвена си ти. Щита ти е почти на трески, меча ти... дори не знаеш къде е. Всичко, което ти е останало, е вече студеното легло и няколко шишета здрав алкохол, които незнайно как са се озовали там. Мъката не ти понася, давиш се в поредната чаша.
Като отрова, минават ти мисли за бившия и всички добри моменти с него, същевременно всички лоши такива с твоя сегашен приятел, който ти заби нож и ти се изплю в лицето поради собствената си параноя. Вониш на спирт. На вратата ти чука грях. Поглеждаш, това е твоят бивш. Изглежда успял, с много по-добра и... секси фигура. Двоумиш се, но размития ти мозък отдвна не мисли трезво. Отваряш му, той в сълзи ти се извинява за всичко което е сторил. Думите му те разкъсват, действията му те възбуждат. Солените ти сълзи пълзещи по клепачите ти като твои приятели са всъщност твоя враг. Те пречупват облика на бившия ти, а през тях... той толкова прилича на твоя сегашен приятел.
Всичко е като сън, той слага твоята отпусната ръка върху неговите ясно проявени плочки през прилепланата тениска. Сякаш змия те хапе по ръката, но ти харесва. Тръгва да те целува по шията, докато не отмества парализиращия си поглед от твоите красиви очи, червени като рози от усиленото им търкане от твоя страна.
Въпросът ми тук е, с кого би се събидила на сутринта? Едва ли ще е с плюшеното ти мече.
Последно редактирано от Uzerneim : 05-24-2013 на 19:39