- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бисексуална съм.
Ъм..хей гайс...Не знам дали темата е за тук , но бих искала да споделя нещо .. както и да помоля за малко помощ. Както вече разбрахте от заглавието на темата - аз съм бисексуална .. и не , не ме е срам от това . Та бих искала да чуя какво е вашето мнение за хомо и бисексуалистите. Познавате ли такива хора ? Имате ли такива приятели ? Другото за което искам да попитам е .. неловко.. според вас как да кажа на родителите ми и брат ми за моите сексуални наклонения?! Може би са единствените хора които не знаят за това . Имам си приятелка от доста време и съм много щастлива с нея и много я обичам . Аз съм на 17 , тя е на 20. Бих искала да спра да се крия от това което съм и хората да ме приемат такава каквато съм.![]()
Последно редактирано от BassDownLow : 05-20-2013 на 19:26
и аз имам приятелка , която е бисексуална , но тя предпочита да се забавлява за 1 вечер , а не връзка. колкото до родителите .... изчакай още малко , недей да пребързваш и да леко е неловко да видиш 2 момичета да се натискат на обществено място , но ако си момче гали окото![]()
С нея не се "натискаме" на обществени места . Всичко в рамките на нормалното . Все пак различните хора го приемат по различен начин.
Щом не те е срам,какъв е смисъла да питаш за чуждото мнение. Има хомофоби, има и хора, на които им е през диференциала,като мен например.
next!
maDamn
Винаги съм се чудел,какво е усещането да имаш сексуално влечение към всички хора на планетата,независимо дали са момчета или момичета. ЛоЛ
Имаш компания от приятели,възбуждаш се от всички,имаш гадже момиче и от нея,после всички накуп събрани до един те възбуждат.Нещо подобно ли е?
![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Не , нищо подобно . Харесвам момчета и момичета , но не всеки който видя може да ми грабне окото . Но има и друго нещо ... сега съм с нея и не ме интересува абсолютно никой друг ... било то момче или момиче.. това което го казваш е просто плод на твоето въображение..
То е ясно че след като човек не е усетил нещо,използва въображението си ,за да си го представи.Мисълта ми беше,че боравиш с по-голям избор от нас хетеросексуалните.
Относно това с признаването,пробвай като мен с татуса,опипай почвата какво мислят в тази насока,ако са достатъчно либерални,признай че уж познаваш подобен човек и виж как ще реагират,ако всичко е наред им сподели.
Тука сме малка и безформена държава и подобни признания са буца в гърлото и се приемат все едно свършва света,но все пак се надявам да имаш успех!![]()
Имам позната гей (обявила го е открито във ФБ, даже се знае коя й е приятелката й). Едно момче се върти около нея, на един купон я покани на танц и я целуна, а тя се отдръпна и го изгледа свирепо. Според мен рано или късно ще я разкара, то каква полза от жена, която е гей, нали няма да му даде да я дрънка.
Нямам нищо против жените гейове и би. Не ми се пречкат. Виж, срещу педерасите съм безкомпромисен.
Пък най-добре кажи на родителите си да не се тревожат. Може да е нещо временно. Мисля, че огромен брой от гейовете и лесбийките са станали такива по свои убеждения, а не са такива по природа. Ма знам ли. В днешно време е модерно да си гей, педи, би, транс и кво ли не, така че ако не друго то поне си в крак с модата.
Ами ето случката от преди 2 месеца. Показах една снимка на едно момиче (не на приятелката ми) , показах я на майка ми и я попитах какво мисли . И тя каза че е хубава. И й казах че е хомосексуална . И майка ми веднага й се промени виждането заа нея , каза че не може да търпи такива неща и да съм я махала снимката... и аз останах просто като шокирана и просто я махнах...но все пак някой ден ще се разбере и искам да го разберат от мен , а не от някой друг.
Родители са ти, мислят ти доброто, каквато и да им е представата за това. Вероятно няма да им хареса, ама не 'щото са хомофоби или нещо от тоя род, а защото си им дете и са си представяли как ще си намериш мъж, ще си народите челяд и ще отплавате към залеза ;d .
http://forum.bgles.com/ - по-добре ще е според мен тук да потърсиш съвет. Един приятел ми обясняваше к'ви комплексарки били и влязох да зачета - в общи линии интелигентни моми изглеждат.
със заглавието си темата просто си плаче за ено "ок" и толкоз
"здрасти, бисексуална съм"
лол
пп: на хората изобщо не им пука ква си. защо всички, които по някакъв начин се "отклоняват от нормалното", така да го кажем, държат всички други да знаят за това ?
Искам една вечер със теб и твоята приятелка и аз ще намеря най-мекия и подходящ начин да кажа на ваще, за твойте сексуални отклонения :P
Последно редактирано от tori : 05-21-2013 на 17:06
Изчакай малко с ваще, защото ако е нещо от сорта "всяко чудо за три дни" само ще предизвикаш много главоболие на ваще.
иначе :Д :д честито :д
Мнението ми за лесбииките е хубаво , стига да не са мъжкарани като лейди лесби ди примерно , тя е мъж с мустациНо най вероятно ти си секси , така че няма проблем
Между другото тва че си бисексуална ,възможно ли е да те изкефи някое момче много и да направиш изключение ?
колко комплексари на едно място...