.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Голям фен Аватара на pepa97

НАЙ-ДОБРА ПРИЯТЕЛКА - НАЙ-ДОБРА ПРЕДАТЕЛКА

Здравейте !! Нз вече кво да прая писна ми от "приятели " направо..нямам думи...... 1. "най-добрата фр " ми се сърди ,защото с едно момиче си говорихме по скайпа и на принцесата и скимнало ,че не съм и обърнала внимание... 2.тази приятелка ,с която си говорим е от друг град и толкова рядко се срещаме , а ако беше в моя град веднага тя щеше да бъде на нейното място- ТА МЕ РАЗБИРА И МИ СПОДЕЛЯ ВСИЧКО!! ТОВА Е ИСТИНСКА ПРИЯТЕЛКА .. 2. И закво се сърди за глупости нямам думи... вие какво бихте направили ?

Деца
    Осъзнайте се в живота има много по страшни и тежки неща от вашите проблеми коя на коя е приятелка .

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    Ако приятелството ви се крепи на това да не говорите с други по скайп, в много голяма грешка сте. Ще се оправите и вие, малки сте още, има време.
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

е не знам ние с моята "най-добрата фр" няма проблем когато стане така, искам да ти кажа че според мен не ти е никаква приятелка, ама да не вземеш ся да си набиеш филма ...

Голям фен Аватара на smilelady
    Ъм..ама сериозно ли?
    И ти, и приятелката ти сте един дол дренки. Това са абсолютни простотии, едната се нацупила за глупост и другата, за да не остане по-назад, споделила мъката от 'предателството' в първия форум, който открила. Не ви отива на годините, с такива истории се занимавахме в 3 клас.
    I'm not afraid of anything
    I just need to know that i can breathe...

Голям фен Аватара на shusha
    Приятелството не е ли донякъде и свобода ?! Не схващам хората. Предпочитам да съм сама и свободна, отлколкото да имам "приятелка" и да завися от нечии кеф. Съветвам те да погориш с личността, която се сърди, ако за топлкова малки неща прави проблем я зарежи.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Никакви приятели не сте - даже не сте наясно що е приятелство, та за какво говорим изобщо?
    Инак, не се занимавай с нея. Това, че сте най-добри приятели не означава, че не можете да си общувате и излизате с други. Вие сте си отделни личности със свои интереси и живот.

Супер фен Аватара на ~The Smile~
    Ох...с какви детинщини се занимавате...
    Кажи на "най-добрата си приятелка" ,че имаш право на свобода и на избор с кого да си пишеш и говориш.

Супер фен Аватара на skate
    да ви имам проблемите....

Голям фен Аватара на pepa97
    Цитирай Първоначално написано от ~The Smile~ Виж мнението
    Ох...с какви детинщини се занимавате...
    Кажи на "най-добрата си приятелка" ,че имаш право на свобода и на избор с кого да си пишеш и говориш.
    Благодаря

Мега фен Аватара на tori
    Застреляйте се по приятелски. Първо си толкова неграмотна, че нямам думи. Второ и двете се сърдите за простотии. Трето приятелите не се подменят като носни кърпички. Днес Иванка ми се сърди, Петранка ми е най-добрата дружка. Да ама на следващия ден сте ходили у Иванка да гледате филм и Петранка е вече забравена. Фък лоджик, бейби.

Изобщо не разбирам какъв е проблема?! Ти сама каза,че се сърди за най-малкото. Какво още стоиш с нея ?

Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Застреляйте се по приятелски. Първо си толкова неграмотна, че нямам думи. Второ и двете се сърдите за простотии. Трето приятелите не се подменят като носни кърпички. Днес Иванка ми се сърди, Петранка ми е най-добрата дружка. Да ама на следващия ден сте ходили у Иванка да гледате филм и Петранка е вече забравена. Фък лоджик, бейби.
    +1

Супер фен Аватара на heartsdesire
    ПрИяТеЛи-ПрЕдАтЕлИ. ;ххххххх

Супер фен Аватара на chupachups
    Много сте смешни повечето като почнете "ама тя ми НДП пък другата не ми е" и след точно 1 седмица се скарвате "много жестоко" и "ти вече не си ми НДП" -.-
    Не случайно е най-добър приятел, не би трябвало нато ти е НАЙ да се карате за най-малката глупост. Другата страна на нещата е когато имате по 10 НДП-та. Е?!? Не случайно се нарича НАЙ, защото е единствена. Все едно да кажете ами те и 10-те са 1-ви. Е, не става така и това трябва да го осъзнаете. Човек ви става най-добър приятел, когато ви е много близък, може да му споделяте всичко и няма да се сърди за глупости. Ваще НДП-та са станали като преди т'ва сте излезли 2 пъти заедно, казали са ви една тайна, яли сте един и същи сладолед, смяли сте се на една и съща глупост и извод: Тя ме разбира прекрасно тя ще ми е НДП" (нищо, че в повечето случай имате по още 5)

Супер фен Аватара на heartsdesire
    Според мен такъв етикет ''най-добра приятелка'' няма. Или ''най-добра приятелка завинаги''. Завинаги. Утре ще се скарате и вече няма да сте. Какъв е смисълът?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си