.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Hybrid View

Проблем с гледането на клипове.

Имам проблем с гледането на видео клипове в сайтове като вбокс,youtube.Проблема е следния.Гледам клип,който е 3 мин.Клипа ми зарежда целия,но гледам до към 50 секунда и клипа свършва.А показва,че е заредил до края.Опитвам се да го превъртя примерно на 1:50 и не става,превърта ми го до края.Преинсталирах всички браузъри,флаш плеъра,търсих в нета и нищо.Някой да помогне?

Никой ли не знае защо става така? :\

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    Всички плъгини ли си инсталирал? Пробвай последна версия на флаш плейъра, може да ти е стар. Не съм имал такъв проблем, който след преинсталация да не се оправи.
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Инсталирах последната версия и да с всички плъгини е.

А имаш ли достатъчно памет в C?

Да имам 10,5 ГБ свободна памет в С.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от whatuwantlol Виж мнението
    Имам проблем с гледането на видео клипове в сайтове като вбокс,youtube.Проблема е следния.Гледам клип,който е 3 мин.Клипа ми зарежда целия,но гледам до към 50 секунда и клипа свършва.А показва,че е заредил до края.Опитвам се да го превъртя примерно на 1:50 и не става,превърта ми го до края.Преинсталирах всички браузъри,флаш плеъра,търсих в нета и нищо.Някой да помогне?

използвай само реномирани браузъри, такива като: mozilla firefox, google chrome, или opera, ако вече имаш такъв инсталиран, деинсталирай го и инсталирай последната му версия за твоята операционна система като го изтеглиш от официалната интернет страница, а в случай че е mozilla firefox или opera, тогава преди да инсталираш новата версия деинсталирай adobe flash player с този деинсталатор: http://download.macromedia.com/get/f...ash_player.exe - обаче преди да стартираш тази програма трябва да затвориш всички браузъри (от бутон close)

след това инсталирай последната версия на браузъра за твоята о.с. от официалната интернет страница, после инсталирай и последната версия на adobe flash player като я изтеглиш оттук: http://get.adobe.com/flashplayer/
    Последно редактирано от npp : 05-25-2013 на 10:29

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си