.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: Здравейте

Question Здравейте

Може въпросът ми да звучи глупаво, но ето го - правих секс с презерватив миналия месец, момчето не свърши в презерватива, докато беше в мен и на следващия ден ми дойде. Този месец трябваше също да ми дойде, но уви - не стана така. Да подчертая, че миналия месец ми дойде 2 пъти - в началото и в края на месеца, а този не иска и не иска да ми дойде. Има ли причина да се притеснявам от евентуална беля? И като миналия месец ми дойде два пъти, нормално ли е този да не идва заради това, а не поради евентуална бременност?
    Последно редактирано от mimi_06 : 05-28-2013 на 13:52 Причина: Здравейте, малко помощ, ако може

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    06 набор вече имате цикъл?
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Цитирай Първоначално написано от fenastz Виж мнението
    06 набор вече имате цикъл?

сигурно е набора на дъщеря й

Да и сигурно пиша, за да ми се правите на интересни по форумите, а не за да отговорите като нормални човешки същества, жалко че не сте нито едно от двете.

Цитирай Първоначално написано от mimi_06 Виж мнението
    Да и сигурно пиша, за да ми се правите на интересни по форумите, а не за да отговорите като нормални човешки същества, жалко че не сте нито едно от двете.

е като не е свършил в теб ква бременност бе

като видя подобна тема направо искам да се върна във времето и да посъветвам майката на автора да абортира

Цитирай Първоначално написано от Mase Виж мнението
    е като не е свършил в теб ква бременност бе

като видя подобна тема направо искам да се върна във времето и да посъветвам майката на автора да абортира

Е, добре, де, сега не може на човек да му стане притеснено, че му закъснява с доста, така ли?

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Защо правиш секс въобще, като дори не знаеш как се забременява?

Отговаряме само на нормални въпроси, твоят е изключително брутално умопомрачаващо глупав.

Аз вече откровено се дразня на такива малоумни пикли и пикльовци необразовани, честно.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Цитирай Първоначално написано от mimi_06 Виж мнението
    Е, добре, де, сега не може на човек да му стане притеснено, че му закъснява с доста, така ли?
    ми има бая различни причини, не е само забременяването забавящо цикъла

Присъединявам се към мнението на Виоленца. А и ако не ти е редовен цикъла, ходи на лекар.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен
    Не си бременна, спокойно.Давам ти чисто приятелски съвет - прочети малко на тема сексуална култура. Предполагам знаеш, че цикълът може да ти закъснява от промени във времето, стрес и т.н.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си