- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Да навием момиче да духа!
Начи са сложно е! Примерно кфо правим ако тя е гнуслива и прочие ама пича много иска тя да му духа ... а иначе си правят секс той на ней си и прави някфи неща ама ... Давайте идей
Една жена заинати ли се за нещо, абсурд да я убедиш в обратното. Демек като не иска, не иска. Не на всяка и харесва да го прави, е това не ти пречи да поговориш в момичето кое не и харесва, и кое я спира да ти прави френска, но получиш ли отказ и след този разговор, мал шанс да я убедиш да ти духа, ако тя сама не си промени мирогледа на тая тема.
По принцип не трябва да я караш - като не иска не иска.Зависи обаче какво имаш предвид под "някфи неща" - ако и правиш орална любов например, не е честно тя да ти се мръщи.Ако продължи, спри и ти да и правиш, защото не е честно спрямо теб.
Това заглавие странно ми заприлича на някаква нова инициатива на БТВ. Иначе по темата, не можеш да я накараш, а и не бива.
Ами принципно не става въпрос за мен и не съм запознат на 100% с положението но да той и прави орална от това което знам и ддз ... а аз си нямам идея защото на гаджето ми и харесва да го прави ...
Почни да ѝ се дърпаш и ти в един момент. Не става само да даваш, нито само да получаваш. Трябва равновесие между двете
Поговори с нея, какво точно я погнусява. Като иска, даже нека ѝ кажеш, когато свършваш, за да не ѝ се изпразниш в устата & etc...
Плати й като на курва
тъпо е да настояваш
ще видиш, че и тя скоро ще поиска
имай малко търпение
още по-тъпо е може би да спреш да и правиш на нея френска, щото тя на тебе не правила
това не е някакво задължение или жест както искаш го наречи, ако на теб не ти е приятно не го прави и точка
Нахалството/напирането/самото искане по директен начин да ти духа е мега отбслъскващо, така че това го избягвай.
Т.е. това са неща, които със сигурност няма да я убедят.
Направи така (с действия, не думи!), че сама да го поиска, ама много деликатно. И под това нямам предвид да й бутнеш главата надолу (т'ва е възбуждащо само за момичета, на които им харесва този акт на любоФ), защото е също отблъскващо и нажежаващо ситуацията и най-много да ти се разсърди.
Вкарай си пръста в устата й примерно, (ама нежничко ^), все едно е половия ти орган.. ^
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
всяка жена може да бъде накарана да прави каквото поискаш от нея но начините са различни, в твоя случай и кажи че не би трябвало да я е гнус след като в крайна сметка това от което уж я е гнус го поема в себе си
Спираш да я лижеш и сте квит. Егоизъм бате.
Schhh! Hear the silence...
Зависи от отношенията ви , ако си говорите открито за всичко си обсъдете всичко нормално.Иначе ако искаш по-деликатно да разбере се опитай да я предразположиш някак , в никакъв случай не й бутай/дърпай/натискай главата надолу , може да й стане още по-гадно и поведението ти да я отблъсне .
Дано започне да ти прави свирки.. и само на това да си останеш, че да не се размножават такива като теб.
Ако не искам нещо, няма сила която да ме накара да го направя.
има -> да те накарат да го поискаш или поне да си помислиш че го искаш както и други варианти разбира се
4XCOKИ
мале как ще карате момичетата на сила такива неща, бахти загорелите
4XCOKИ
като не ще да ти духа я накарай да ти излиже анала
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Ако не иска , чупиш и зъбите и ръгаш. Така няма да може да хапе![]()