.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28
    idunwannalivehereanymore
    Guest

Да навием момиче да духа!

Начи са сложно е! Примерно кфо правим ако тя е гнуслива и прочие ама пича много иска тя да му духа ... а иначе си правят секс той на ней си и прави някфи неща ама ... Давайте идей

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Една жена заинати ли се за нещо, абсурд да я убедиш в обратното. Демек като не иска, не иска. Не на всяка и харесва да го прави, е това не ти пречи да поговориш в момичето кое не и харесва, и кое я спира да ти прави френска, но получиш ли отказ и след този разговор, мал шанс да я убедиш да ти духа, ако тя сама не си промени мирогледа на тая тема.

Супер фен
    По принцип не трябва да я караш - като не иска не иска.Зависи обаче какво имаш предвид под "някфи неща" - ако и правиш орална любов например, не е честно тя да ти се мръщи.Ако продължи, спри и ти да и правиш, защото не е честно спрямо теб.

Това заглавие странно ми заприлича на някаква нова инициатива на БТВ. Иначе по темата, не можеш да я накараш, а и не бива.

idunwannalivehereanymore
    Guest
    Ами принципно не става въпрос за мен и не съм запознат на 100% с положението но да той и прави орална от това което знам и ддз ... а аз си нямам идея защото на гаджето ми и харесва да го прави ...

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Зарежи я, като не иска...

Почни да ѝ се дърпаш и ти в един момент. Не става само да даваш, нито само да получаваш. Трябва равновесие между двете
    Поговори с нея, какво точно я погнусява. Като иска, даже нека ѝ кажеш, когато свършваш, за да не ѝ се изпразниш в устата & etc...

anonymous895156
    Guest
    Плати й като на курва

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    тъпо е да настояваш
    ще видиш, че и тя скоро ще поиска
    имай малко търпение
    още по-тъпо е може би да спреш да и правиш на нея френска, щото тя на тебе не правила
    това не е някакво задължение или жест както искаш го наречи, ако на теб не ти е приятно не го прави и точка

Мега фен
    Град
    <3
    Нахалството/напирането/самото искане по директен начин да ти духа е мега отбслъскващо, така че това го избягвай.
    Т.е. това са неща, които със сигурност няма да я убедят.
    Направи така (с действия, не думи!), че сама да го поиска, ама много деликатно. И под това нямам предвид да й бутнеш главата надолу (т'ва е възбуждащо само за момичета, на които им харесва този акт на любоФ), защото е също отблъскващо и нажежаващо ситуацията и най-много да ти се разсърди.
    Вкарай си пръста в устата й примерно, (ама нежничко ^), все едно е половия ти орган.. ^
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Както се казва
    Blowjob or GTFO

всяка жена може да бъде накарана да прави каквото поискаш от нея но начините са различни, в твоя случай и кажи че не би трябвало да я е гнус след като в крайна сметка това от което уж я е гнус го поема в себе си

Голям фен Аватара на DENKAZ
    Град
    В реалността
    Спираш да я лижеш и сте квит. Егоизъм бате.
    Schhh! Hear the silence...

Повече от фен Аватара на analgin
    Зависи от отношенията ви , ако си говорите открито за всичко си обсъдете всичко нормално.Иначе ако искаш по-деликатно да разбере се опитай да я предразположиш някак , в никакъв случай не й бутай/дърпай/натискай главата надолу , може да й стане още по-гадно и поведението ти да я отблъсне .

Мега фен Аватара на 102
    Дано започне да ти прави свирки.. и само на това да си останеш, че да не се размножават такива като теб.

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    Дано започне да ти прави свирки.. и само на това да си останеш, че да не се размножават такива като теб.
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Ако не искам нещо, няма сила която да ме накара да го направя.

има -> да те накарат да го поискаш или поне да си помислиш че го искаш както и други варианти разбира се

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от looser0 Виж мнението
    кое бе хахах аре гълтай щи еба майката
    начукай си го, гейче
    4XCOKИ

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Цитирай Първоначално написано от idunwannalivehereanymore Виж мнението
    кфо правим ако тя е гнуслива и прочие ама пича много иска тя да му духа ... а иначе си правят секс той на ней си и прави някфи неща ама ... Давайте идей
    1.Разговор на темата
    2.Спира да ѝ прави кефа на нея, че тя да види хубаво ли е
    3.Намазва си го с шоколад и пак прави опит да си поиска.
    *Задължителното условие е, непосредствено преди който и да е вариант момчето да е излязло от банята.

Супер фен Аватара на mlakniwe
    мале как ще карате момичетата на сила такива неща, бахти загорелите

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от looser0 Виж мнението
    ела да ти се изпразна в устата бе хахахха
    Tи ли бе? От кога имаш какво да празниш?
    4XCOKИ

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    като не ще да ти духа я накарай да ти излиже анала
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    1.Да си го измие добре, че да се разкара гадната вуня.
    2.Тупни му сметана, мед, лютеница, боб, ягоди, такива неща ще и харесат, дейба и путката рошава :р

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    Ако не иска , чупиш и зъбите и ръгаш. Така няма да може да хапе

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си