- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Изграждане с гел, ноктопластика или просто маникюр.
Може ли да ми кажете с колко гела се изграждат ноктите и какви.Аз засега имам прозрачен и знам че не е достатъчно,какво още да си взема.И кажете ми моля ви с какво се оцветяват изградените вече нокти.И каква е разликата между UV топ гел и UV топ лак.А тази между цветните гелове или лакове в кутийки и шишенцата с четки.И още,розовия изграждащт за какво е?Благодаря и извинявам се за изтърканите въпроси ама съм съвсем в началото и не ми е ясно нищо.
1 гел на мен ми стига за 2 седмици,а правя по 2 човека на ден,на теб ще ти стигне за около година...
взимаш си:
обезмаслител
дехидрататор(не е задължителен)
блок пила
грит пила 100/180
основа за ув гел
ув топ гел(по желание)
ув лампа
форми за изграждане,или удължители
ноктите се оцветяват с обикновен лак,или ув лак
разликата м/у ув топ гел и ув топ лак е,че ув топ гела покрива всички неравности,а ув топ лака е само за блясък..и двата се пекат в ув лампа...нанасят се като обикновен лак
цветните гелове са главно за изграждане,но поже да се ползват и като покритие(за цвят)
Розовия изграждащ е като прозрачния изграждащ-няма разлика..ако си взимаш на лина гелове-белият е само за покритие-цвят
ако имаш въпроси:skype:dechko250
Аз всичко съм си купувала от тук: http://uvlampi.com/
Искам да се възползвам от създадената тема и да задам един въпросТъй като искам да превърна хобито си в работа и си търся някакви курсове за маникюристи. Някоя може ли да ми препоръча къде по-точно мога да изкарам такъв курс, защото навсякъде намирам изключително объркана информация особено за цените и искам да ми препоръчате някакъв салон, който предлага подобно обучение. Ще ви бъда много благодарна
![]()