- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Изграждане с гел, ноктопластика или просто маникюр.
Здравейте.
Повече от няколко години съм супер зарибена по маникюрите.
Реших и, че това лято точно с това ще се занимавам.
Може ли да ми кажете какво точно ми трябва като за начало за да си правя гел вкъщи ? от-до
Може да ми пратите и красиви рисунки върху ноктите.
Интересуват ме продуктите.. от кои сте доволни изобщо.
Ще се радвам да опишете и как се грижите за вашият маникюр.
И ако може някой да ми обясни малко по-подробно за този Shellac (извинявам се не знам как се пише)
Може да ме свържете и с някой маникюрист готов да помогне (skype, email)
Благодаря предварително !
Разгледай този сайт: http://www.starnailsbg.com/ . Има всякакви продукти необходими за грижата за ноктите и са професионални.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Meжду ноктопластика, изграждане с гел и гел има разлика.
Трябва ти UV лампа, хубави пили, 2вида гел, обезмаслител,това е за гел върху естествени нокти.
За изграждането ти трябват има едни шаблончета и вече другото е същото. За ноктопластика - удължители.
И най- важното е да ззнаеш как да го сложиш. Не е само да мажеш и да печеш,има си техника.
да!
вече години наред:Д гледам как ми слагат гел и накрая ще си взема една лампа 2 гела и ще се клепам сама:Д мн ми е интересно какво ще се получи
Опитай с гел лаковете на Bluesky.От миналата година ги ползвам и са много добре.Имат и много цветове. http://nail-bg.com и поискай да ти обяснят подробно как се поставят. На мен ми помогнаха доста,щото като се захванах сама да се лакирам,нищо не разбирах
Аз ще ти продам лампата и основата ако искаш на повече от половината..ув лампа-15 лв,основа-10лв..иначе лампата е 27лв,основата 17..остават ти само гел-3лв,чист спирт-1лв(за обезмасляване и махне на лепкавото) и 2 пили-блокче за махане на лъскавото на нокъта(1лв) и грит за ноктопластика(1лв).. пиши на скайп dechko250 да се разберем ако искаш
Каква е тази UV лампа за 27 лева, като хубавите и професионални са от 300 лева и нагоре...
кой те е излъгал така злобно,че струват 300лв? (рофляяяк) ув лампите са напълно еднакви-едните са с една крушка от 9 вата и гела се изпича за 120 сек в тях-те са 27лв нови,другите са с 4 крушки по 9в. и гела се изпича за около 20-30 сек в тях..разликата е само във времето!"професионална" лампа няма!това са крушки-кога най-после ще го проумеете?има професионални основи,гелове,обезмаслител и,но проф. форми,лампи и четки няма-всички са еднакви и върат еднаква работа..36ватовите лампи струват по 40-50 лв нови,но лично за мен са безсмислени..
2-ро(до PinkPan7her)преди време и аз нищо незнаех,но кфо от тва?има милиони клипове в ютуб,теми в бг-мамма и тн..всеки може да се научи..тва,че си нямах хал хабер от ноктопластика,неозначава,ч е сега не правя страхотна ноктопластика,на която много маникюристки могат да завиждат!курсовете са по 300лв,а на практика повечето "кадърни"маникюристки, които преди време ми бяха направили "качествена" ноктопластика,която се повдигна и получих гъбички на ноктите са с такъв курс...много повече можеш да научиш от клипове и четене!по-евтино ще й излезе да си купи к-кт за ноктопластика и да си прави сама..един гел е 3 лв и то хубав..(лина бяла кутийка)..
3-то(до горните постове) ноктопластика означава поставяне на изкуствени нокти(няма зн какъв вид),или заздравяване на ест нокти посредством изк субстанции...
няма значение дали лепиш нокти,изграждаш с гел,или акрил..
значи за игр с гел и акрил има 3 варианта:
изграждане(с форми)
с удължители(и отгоре гел)
и в/у ест нокти..
тъй,че не разубеждавайте момичето и не го обърквайте,при условие,че не сте запознати..прочетете малко..а до авторката:ако имаш някакви въпрос-не се притеснявай да ме попиташ...ако искаш ми пиши на скайп dechko250 ще ти дам адекватни отговори,получени от опит,а не от предположения..
ползвала съм на Ibd от 25лв и качеството е едно..тва,че е евтин,не е фактор..
Маце, осъзнаваш ли, че нищо не разбираш, а си се хванала да харчиш един тон пари?
Вземи изкарай един курс по маникюр и ноктопластика, там всичко ще ти обяснят.
Не че нещо, ама аз на толкова "грамотно" написан текст няма да повярвам. За лампите съм склонна да се съглася, защото е абсурд да дам 10 пъти повече пари за същото нещо, само че наречено "професионало" и с определена марка отгоре. Ако ми изпече гела за същото време - окей, значи става.
Бих се съгласила и с другото, понеже от видеа в ю-тюб, четене на блогове и експерименти с изцяло масова козметика съм задобряла адски много и се е случвало да съм по-запозната с нещо от продавачки по козметични магазини, гримьорки и т.н.
Ама просто като ми напишеш "кфо", най-много да те напсувам, вместо да си правя ноктите при теб.
хайде по-полека ако обичаш!защото всеки може да се прави на мн важен тук..не съм длъжна да пиша грамотно!пиша както искам?няк'фи проблеми?
колкото до свалянето:
ако ти се счупи нокът,значи е некъдърно направен(също и ако ти се отлепи)
свалянето става с чист ацетон!с пилене го правят само неграмотни "професионалистки",на които им е през... за ноктите ти :#
и принципно и аз съм мнооого запозната за фгрижата за ест.нокти-все пак тва ми е работата..
Това с гела за удължаването е яко,но ако нямаш опит,резултата ще е трагичен. Пропуснахте и свалянето като се изпочупи.Много пилене,много киснене в ацетона,изтънели нокти после. Ужас някъв
Добре, за лампите ме убеди наистина, но нямаше нужда да е с този тон и неграмотност... Като цяло наистина не съм кой знае колко запозната със гелове и ноктопластики, а по-скоро с грижа за естествения маникюр.
А за лампи, не за 300, ами и за 450 лева съм виждала..
Никога не бих ти била клиентка, ако ми говориш по този начин..
на клиентки никога не говоря по този начин...само на тези,които се заяждат..и след това ги пращам да си ходят...и те губят..щото 20лв за ноктопластика е нищо,при условие,че в салоните взимат по 55-60лв,за (понякога) по-лошо качество..
Не и убивайте желанието ! Аз от 6 месеца се занимавам с това и се свиква .Не съм карала никакви курсове ..всичко ,което знам е от интернет .В youtube има предостатъчно клипчета ,които показват как се прави -от до .
Имаш ли желание ще се научиш бързо .
Hostis Honori Invidia
за удължаването ли ме питаш ? Удължавам ги с формички за изграждане .http://nails.bg/?t=%D0%90%D0%BA%D1%8...B0%D0%BD%D0%B5
п.п
http://www.youtube.com/watch?v=qSOhyWEMnyQ
Hostis Honori Invidia
Не
Исках да питам какъв вид гел ползваш? Безцветен розов? Пилиш ли след поставянето на първия слой, такива работи
имаш ЛС