Първоначално написано от
Sladurr
кой те е излъгал така злобно,че струват 300лв? (рофляяяк) ув лампите са напълно еднакви-едните са с една крушка от 9 вата и гела се изпича за 120 сек в тях-те са 27лв нови,другите са с 4 крушки по 9в. и гела се изпича за около 20-30 сек в тях..разликата е само във времето!"професионална" лампа няма!това са крушки-кога най-после ще го проумеете?има професионални основи,гелове,обезмаслител и,но проф. форми,лампи и четки няма-всички са еднакви и върат еднаква работа..36ватовите лампи струват по 40-50 лв нови,но лично за мен са безсмислени..
2-ро(до PinkPan7her)преди време и аз нищо незнаех,но кфо от тва?има милиони клипове в ютуб,теми в бг-мамма и тн..всеки може да се научи..тва,че си нямах хал хабер от ноктопластика,неозначава,ч е сега не правя страхотна ноктопластика,на която много маникюристки могат да завиждат!курсовете са по 300лв,а на практика повечето "кадърни"маникюристки, които преди време ми бяха направили "качествена" ноктопластика,която се повдигна и получих гъбички на ноктите са с такъв курс...много повече можеш да научиш от клипове и четене!по-евтино ще й излезе да си купи к-кт за ноктопластика и да си прави сама..един гел е 3 лв и то хубав..(лина бяла кутийка)..
3-то(до горните постове) ноктопластика означава поставяне на изкуствени нокти(няма зн какъв вид),или заздравяване на ест нокти посредством изк субстанции...
няма значение дали лепиш нокти,изграждаш с гел,или акрил..
значи за игр с гел и акрил има 3 варианта:
изграждане(с форми)
с удължители(и отгоре гел)
и в/у ест нокти..
тъй,че не разубеждавайте момичето и не го обърквайте,при условие,че не сте запознати..прочетете малко..а до авторката:ако имаш някакви въпрос-не се притеснявай да ме попиташ...ако искаш ми пиши на скайп dechko250 ще ти дам адекватни отговори,получени от опит,а не от предположения..