.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 55
    Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    те в продавалник всички са от там, така че.. няма смисъл :Д

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    Цитирай Първоначално написано от POLLINA Виж мнението
    Не
    Исках да питам какъв вид гел ползваш? Безцветен розов? Пилиш ли след поставянето на първия слой, такива работи

имаш ЛС
    ползвам безцветен и вече ,ако реша да си правя нещо отгоре е или с лак или акрилни бойчки . Имам и розов гел лак ,който така и не успях да си сложа и много ме е яд ;д докато изграждам формата не пиля след всеки слой ...вече след това ги оформям и пиля тук там ,където не е равно и т .н първия ми опит изглеждаше така
    Hostis Honori Invidia

Град
    Manhattan *
    Добре изглеждат
    А здрави ли са?

Град
    Да.
    Hostis Honori Invidia

Град
    Manhattan *
    Това е добре

ползвала съм на Ibd от 25лв и качеството е едно..тва,че е евтин,не е фактор..

на клиентки никога не говоря по този начин...само на тези,които се заяждат..и след това ги пращам да си ходят...и те губят..щото 20лв за ноктопластика е нищо,при условие,че в салоните взимат по 55-60лв,за (понякога) по-лошо качество..

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Sladurr Виж мнението
    ползвала съм на Ibd от 25лв и качеството е едно..тва,че е евтин,не е фактор..
    ползвала съм,не го казах щото е евтин

еми нз..явно в теб е проблема ;дд на мен ми е супер то не е до продуктите,а до тва кой го прави..

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Здравейте хора, ще ви искам малко съвет.
    По принцип поддържам много дълги нокти, свикнала съм с тях, изключително некомфортно ми е да работя без тях (имам в предвид да пиша, да работя с телефон и тнт) и като цяло не харесвам късите нокти. Нокът не ми се беше чупил от около половин година, но ето, че съм изпуснала една цепнатинка и тя беше станала твърде голяма, че да мога да я изпиля/изрежа или каквото и да било друго, тоест единственото ми останало спасение беше да ги отрежа. Отидох на маникюристка преди рождения ми ден, защото исках да ми направя маникюр, а тя ме убеди да си сложа гел. И честно казано май вече започнах да съжалявам. Като цяло не съм запозната много с процедурата на сваляне, имам го от 5 дни и след седмица и нещо ще ходя на поправка. Грешка ли е, тъй като по начало имам здрави нокти, а си сложих гел; знам, че като го сваля, ще са ужасни. И се чудя дали да го разкарам колкото е възможно по-скоро или да си го поддържам за дълго време. Ако избера второто, мъките ми ще са доста облекчени Защото когато се лакирам, лакът ми съхне много бавно (лакирала съм се в 9 сутринта, вечер съм си лягала в 12 и на другата сутрин съм имала следи от завивките?!) и малко ми създава проблеми. Та чудех се, вие какво бихте направили, ако сте на мое място?

Град
    Manhattan *
    Щом имаш здрави нокти е голяма грешка,да. Маникюристката те изработила много здраво. Как по точно те убеди да си сложиш гел? И тя ли ти каза през няма и две седмици да ходиш на поддръжка?! :О
    Взимаш чист ацетон. Напояваш тампончета, увиваш ги около пръстите и завиваш с фолио. Постой 15-20 минути и после се маха много лесно.
    Може съвсем леко да изпилиш лъскавата част на гела отгоре, преди да сложиш тампончетата.

А тя ми каза, че процедурата по махането се прави на два пъти, не спомена нищо за ацетон. Ужас
    А аз се убедих, тъй като единствения ми вариант беше да съм с къси нокти, а тогава още въобще не знаех за работата с пиленето, абе като цяло нямах и идея за какво става въпрос...

Град
    Manhattan *
    Не е вярно,няма такова нещо.
    Аз ти казвам варианта да си го махнеш сама у вас. Тя ще те натопи в разтвор или ще го манхе целия чрез пилене.
    По-добре пробвай сама

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Sladurr Виж мнението
    еми нз..явно в теб е проблема ;дд на мен ми е супер то не е до продуктите,а до тва кой го прави..
    само дето не само аз не съм била доволна
    2 братовчедки имам,едната от които е завършила курс,а другата е като мен - сама се учи.. тая с курса ме учеше как и кое да слагам и повярвай ми и тя не е доволна ( естествено работи с много по-скъпи марки,но и такъв е слагала)
    тоя държи 1 седмица,а други марки са държали по много повече седмици

Гелът аз направо си го изчоплих сама и той си падна на дебели слоеве.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak Виж мнението
    А тя ми каза, че процедурата по махането се прави на два пъти, не спомена нищо за ацетон. Ужас
    А аз се убедих, тъй като единствения ми вариант беше да съм с къси нокти, а тогава още въобще не знаех за работата с пиленето, абе като цяло нямах и идея за какво става въпрос...
    можеше просто да ти го залепи като ти сложи ... апф не ми идва думата

^ Удължител?
    Ама нали ще ѝ взима повече пари, ако ходи всеки 2 седмици на поправка...
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    ^ Удължител?
    Ама нали ще ѝ взима повече пари, ако ходи всеки 2 седмици на поправка...
    неее нали знаеш че има един метод дето да лепиш счупен нокът с част от торбичката на тия чайчета в аптеката ? изразваш колкото ти трябва и лепиш.. като идеш на маникюрист ти слагат едно такова докато ти израсте нокътя ама забравих точната дума

Ако ми беше предложила, мислиш ли, че нямаше да приема? Минало свършено е вече. Имам време да помисля дали искам да съм с гел. Наистина ми харесва, а ако сега го махна, ще чакам ноктите ми да станат колкото преди... и трябва да минат поне 4 месеца

Град
    Manhattan *
    Ама ти като си махнеш гела дължината се запазва. Не е толкова фатално при теб, пилили са ти ги само веднъж

anonymous708973
    Guest
    Ако ми беше предложила, мислиш ли, че нямаше да приема? Минало свършено е вече. Имам време да помисля дали искам да съм с гел. Наистина ми харесва, а ако сега го махна, ще чакам ноктите ми да станат колкото преди... и трябва да минат поне 4 месеца
    Милата...
    Трябваше да се сетиш да кажеш да ти сложи удължител само на счупения нокът.

Сиско, ти предлагаш услуги по маникюр в домашни условия или си си купила нещата, за да си правиш на теб?

Все едно ще имаш 1-2 месеца период с гадни нокти,дали сега или след месеци ти ще си решиш. Друг е въпроса с парите за поддръжката. Иначе като махнеш гела няма да са ти къси или изпочупени ноктите,само ще са по грапави и малко странни. Ако искаш да ги запазиш дълги след гела,правиш ги с гел лак и той ще ги държи по здрави и няма да могат лесно да се счупят. Аз така си поддържам дължината,иначе с дълги нокти няма как да се видя

Цитирай Първоначално написано от POLLINA Виж мнението
    Ама ти като си махнеш гела дължината се запазва. Не е толкова фатално при теб, пилили са ти ги само веднъж
    След това всеки път наново ли ми ги пилят, когато ходя за поправка?

Град
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Милата...
    Трябваше да се сетиш да кажеш да ти сложи удължител само на счупения нокът.

Сиско, ти предлагаш услуги по маникюр в домашни условия или си си купила нещата, за да си правиш на теб?
    правя само на себе си .
    Hostis Honori Invidia

Град
    Manhattan *
    След това всеки път наново ли ми ги пилят, когато ходя за поправка?
    да, при всяка поправка има пилене, затова те съветвам да ги махнеш сега докато е време. Пробвай сама с ацетон,няма да има дори нужда от пилене. Имаш хубави нокти,няма смисъл.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си