- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Изграждане с гел, ноктопластика или просто маникюр.
те в продавалник всички са от там, така че.. няма смисъл :Д
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
ползвам безцветен и вече ,ако реша да си правя нещо отгоре е или с лак или акрилни бойчки . Имам и розов гел лак ,който така и не успях да си сложа и много ме е яд ;д докато изграждам формата не пиля след всеки слой ...вече след това ги оформям и пиля тук там ,където не е равно и т .н първия ми опит изглеждаше така![]()
Hostis Honori Invidia
Да.
Hostis Honori Invidia
ползвала съм на Ibd от 25лв и качеството е едно..тва,че е евтин,не е фактор..
на клиентки никога не говоря по този начин...само на тези,които се заяждат..и след това ги пращам да си ходят...и те губят..щото 20лв за ноктопластика е нищо,при условие,че в салоните взимат по 55-60лв,за (понякога) по-лошо качество..
еми нз..явно в теб е проблема ;дд на мен ми е суперто не е до продуктите,а до тва кой го прави..
Здравейте хора, ще ви искам малко съвет.
По принцип поддържам много дълги нокти, свикнала съм с тях, изключително некомфортно ми е да работя без тях (имам в предвид да пиша, да работя с телефон и тнт) и като цяло не харесвам късите нокти. Нокът не ми се беше чупил от около половин година, но ето, че съм изпуснала една цепнатинка и тя беше станала твърде голяма, че да мога да я изпиля/изрежа или каквото и да било друго, тоест единственото ми останало спасение беше да ги отрежа. Отидох на маникюристка преди рождения ми ден, защото исках да ми направя маникюр, а тя ме убеди да си сложа гел. И честно казано май вече започнах да съжалявам. Като цяло не съм запозната много с процедурата на сваляне, имам го от 5 дни и след седмица и нещо ще ходя на поправка. Грешка ли е, тъй като по начало имам здрави нокти, а си сложих гел; знам, че като го сваля, ще са ужасни. И се чудя дали да го разкарам колкото е възможно по-скоро или да си го поддържам за дълго време. Ако избера второто, мъките ми ще са доста облекчениЗащото когато се лакирам, лакът ми съхне много бавно (лакирала съм се в 9 сутринта, вечер съм си лягала в 12 и на другата сутрин съм имала следи от завивките?!) и малко ми създава проблеми. Та чудех се, вие какво бихте направили, ако сте на мое място?
Щом имаш здрави нокти е голяма грешка,да. Маникюристката те изработила много здраво. Как по точно те убеди да си сложиш гел? И тя ли ти каза през няма и две седмици да ходиш на поддръжка?! :О
Взимаш чист ацетон. Напояваш тампончета, увиваш ги около пръстите и завиваш с фолио. Постой 15-20 минути и после се маха много лесно.
Може съвсем леко да изпилиш лъскавата част на гела отгоре, преди да сложиш тампончетата.
А тя ми каза, че процедурата по махането се прави на два пъти, не спомена нищо за ацетон. Ужас
А аз се убедих, тъй като единствения ми вариант беше да съм с къси нокти, а тогава още въобще не знаех за работата с пиленето, абе като цяло нямах и идея за какво става въпрос...
Не е вярно,няма такова нещо.
Аз ти казвам варианта да си го махнеш сама у вас. Тя ще те натопи в разтвор или ще го манхе целия чрез пилене.
По-добре пробвай сама
само дето не само аз не съм била доволна
2 братовчедки имам,едната от които е завършила курс,а другата е като мен - сама се учи.. тая с курса ме учеше как и кое да слагам и повярвай ми и тя не е доволна ( естествено работи с много по-скъпи марки,но и такъв е слагала)
тоя държи 1 седмица,а други марки са държали по много повече седмици
Гелът аз направо си го изчоплих сама и той си падна на дебели слоеве.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
^ Удължител?
Ама нали ще ѝ взима повече пари, ако ходи всеки 2 седмици на поправка...
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Ако ми беше предложила, мислиш ли, че нямаше да приема? Минало свършено е вече. Имам време да помисля дали искам да съм с гел. Наистина ми харесва, а ако сега го махна, ще чакам ноктите ми да станат колкото преди... и трябва да минат поне 4 месеца![]()
Ама ти като си махнеш гела дължината се запазва. Не е толкова фатално при теб, пилили са ти ги само веднъж
Все едно ще имаш 1-2 месеца период с гадни нокти,дали сега или след месеци ти ще си решиш. Друг е въпроса с парите за поддръжката. Иначе като махнеш гела няма да са ти къси или изпочупени ноктите,само ще са по грапави и малко странни. Ако искаш да ги запазиш дълги след гела,правиш ги с гел лак и той ще ги държи по здрави и няма да могат лесно да се счупят. Аз така си поддържам дължината,иначе с дълги нокти няма как да се видя