.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 52

Хей! Гел за ноктитеее

Здравейте, искам да си сложа гел на ноктите но приятелки ми казват да не го правя защото е боклук и щял да ми падне след 1 ,2 седмици. Издръжлив ли е гела или наистина не става и ако си сложа горе долу колко време ще ми стой на ноктите? : ) Имали вероятност да ми падне от нищо то или как?

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Има вероятност да ти падне. Това зависи от качеството на материалите и кадърността на маникюристката.
    Честно казано аз ти препоръчвам Shellac. Това се води нещо като траен лак, но го няма пиленето на нокътната плочка като при гела.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Зависи, на една приятелка и падна на единия и ходи да си слага пак на него.
    Да не говорим колко и бяха зле ноктите след това.
    Беше ужас.. не знам дали още са се оправили като хората.
    *сън*

Цитирай Първоначално написано от marin4itu Виж мнението
    Има вероятност да ти падне. Това зависи от качеството на материалите и кадърността на маникюристката.
    Честно казано аз ти препоръчвам Shellac. Това се води нещо като траен лак, но го няма пиленето на нокътната плочка като при гела.
    +1 Пробвай Shellac! Изглежда супер и не уврежда ноктите

HaterPsychopath.
    Guest
    Има голяма вероятност да падат нокът по нокът.
    Аз си бях сложила преди време, и първоначално всичко изглеждаше супер. После почнаха да падат и ноктите ми се съсипаха. Оттогава не мога да си пускам маникюр, ноктите ми станаха чупливи.
    За всеки човек е различно, разбира се, но те съветвам да не си слагаш нищо върху ноктите.

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Интересно моят как е от 2 години и половина насам ( с малка почивка) не е падал никога
    Да, ноктите ти няма да бъдат в цветущо състояние като го свалиш,но не е болка за умиране, на мен бързо ми се оправиха докато бях в почивка.
    Всеки месец се прави поддръжка. Не е е еднократна процедурата

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Ако внимаваш и отидеш при кадърна маникюристка, която ползва хубави материали не мисля, че ще падне. Моя стои вече 2ра седмица непокътнат, все още е рано де да преценявам, но повечето ми познати, които ходят при тази маникюристка си карат бая време с гела. Плюс това той, както всяко друго нещо трябва да се поддържа.

Честно казано не знам защо всички толкова са се зарибили по дългите нокти . Окей , искаш да си направиш нещо по интересно , но плочката ти е малка , еми нарисувай си го червен , сложи черни точки и ето ти калинка . Пак е нещо по интересно , щом не се задоволяваш с едноцветен лак . За мен гела и удълженията са си абсолютна загуба на пари и време. И по едно време просто ти омръзва , махаш гела и си съсипваш ноктите . Една позната имаше гел + удължения , ноктите и не бяха от най-чупливите и все пак реши да си сложи . Издържа точно седмица и отиде да и го махнат . Ами, като и го изпилиха , после ноктите и изглеждаха покъртително . Надрани ,груби и АДСКИ чупливи .
    Все пак всеки си има мнение , и моето е , че това е пълна загуба на време и пари за поддръжки и други глупости.

Аз също съм с гел от 2 седмици и не е паднал. xD Но аз си го направих върху естествени нокти без удължаване. В момента изглеждат страхотно! Най-важното е, че самият гел изобщо не си личи и ноктите изглеждат нормално. Моите бяха в потресаващо състояние преди това и едва издържаха седмица без да се счупи някой. Държах ги съвсем съвсем късо. Едва ли може да станат по-зле след това.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Аз също съм с гел от 2 седмици и не е паднал. xD Но аз си го направих върху естествени нокти без удължаване. В момента изглеждат страхотно! Най-важното е, че самият гел изобщо не си личи и ноктите изглеждат нормално. Моите бяха в потресаващо състояние преди това и едва издържаха седмица без да се счупи някой. Държах ги съвсем съвсем късо. Едва ли може да станат по-зле след това.
    може ли снимка на ноктите ти ?

Град
    Manhattan *
    Цитирай Първоначално написано от koteto4 Виж мнението
    Честно казано не знам защо всички толкова са се зарибили по дългите нокти . Окей , искаш да си направиш нещо по интересно , но плочката ти е малка , еми нарисувай си го червен , сложи черни точки и ето ти калинка . Пак е нещо по интересно , щом не се задоволяваш с едноцветен лак . За мен гела и удълженията са си абсолютна загуба на пари и време. И по едно време просто ти омръзва , махаш гела и си съсипваш ноктите . Една позната имаше гел + удължения , ноктите и не бяха от най-чупливите и все пак реши да си сложи . Издържа точно седмица и отиде да и го махнат . Ами, като и го изпилиха , после ноктите и изглеждаха покъртително . Надрани ,груби и АДСКИ чупливи .
    Все пак всеки си има мнение , и моето е , че това е пълна загуба на време и пари за поддръжки и други глупости.
    За теб е загуба на пари, за мен например не е. Моите нокти са чупливи, не съм си сложила гел, за да пусна дълги нокти, а за да са по-здрави. Кво толкова , нокът е ще израсте и ще си е окей

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.n...79216362_n.jpg
    https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.n...96660822_n.jpg

Това е след поставянето на гела. В момента грозничко ми се е обелил лака на няколко пръста, но съм го свалила тъй като утре ще правя нов маникюр.

Град
    Manhattan *
    Hayashi ,къде аи го слага,че май ще ми с наложи да правя една поддръжка в стз-то, а вече не знам къде

Цитирай Първоначално написано от POLLINA Виж мнението
    За теб е загуба на пари, за мен например не е. Моите нокти са чупливи, не съм си сложила гел, за да пусна дълги нокти, а за да са по-здрави. Кво толкова , нокът е ще израсте и ще си е окей
    за какво са ти здрави нокти , като не искаш дълги нокти ? ха
    имаш чупливи нокти , не искаш дълги нокти и слагаш гел за ЗДРАВИ нокти ? сириъсли ? да не би да се чупят от средата на плочката ?
    все тая , не се заяждам , така си си преценила ;d

Град
    Manhattan *
    Искам нормална дължина, която за мен не се вписва в представите ми за дълги нокти.
    и да слагам си гел , за да ми държи ноктите здрави.

адашче не ме разбираш .. слагането на гел ,за да ти заздрави ноктите , предполага , че искаш ноктите ти да пораснат и да станат дълги : здрави нокти - дълги нокти

Град
    Manhattan *
    нормално дълги, хайде така да го кажем:Д

Полина, никаква идея как се казва салона. Мога да ти обясня къде е ако ти върши работа.
    Иначе на мен редовно ми се зачупват ноктите до кръв, така че дължината няма значение.

http://www.theloftsalon.com/wp-conte...s_36933674.jpg

Аз искам ето такава дължина например, което не е кой знае дълго. А така или иначе с гел и без гел пак ми се чупят ноктите. Не вярвам да станат по-зле, ако реша да си махна гела.

Цитирай Първоначално написано от koteto4 Виж мнението
    адашче не ме разбираш .. слагането на гел ,за да ти заздрави ноктите , предполага , че искаш ноктите ти да пораснат и да станат дълги : здрави нокти - дълги нокти
    права си !

Град
    Manhattan *
    оф и тука ли се набута:Д
    момичето пита за слагането на гел ,не е искала снимка на ноктите ти

оф и тука ли се набута:Д
    момичето пита за слагането на гел ,не е искала снимка на ноктите ти
    ти ли ще ми кажеш в коя тема да пиша? нали пита за гел?кво?

Град
    Manhattan *
    Ти доста обясниеие си дала като гледам

Ти доста обясниеие си дала като гледам
    аз няма кво да обяснявам

Цитирай Първоначално написано от shadygirl Виж мнението
    лелеее много якии

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си