- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- как да му го докажа ?
Нахвърли му се като останете някъде насаме, така ще му покажеш, че си готова)
Schhh! Hear the silence...
А вие 'големите' колко тъпо подхождате към нещата. Момичето търси разбиране,а вие само се гаврите. И какво като е на 15? Щом се чувства готова това си е нейна работа.
А по темата ще ти кажа,че е хубаво да говориш с него за тези неща и можеш да обърнеш в твоя полза нещата и да му кажеш, че ако нямате връзка на тези години няма да правиш секс с неготака ще го накараш да се замисли какво точно иска и ако те харесва ще бъде с теб,а ако те остави значи не си е заслужавало да му доверяваш нещо толкова важно и добре че не си го направила.На тези години когато не си девствена и ако си нямаш приятел който е по-сериозен,веднага започват да ти лепват етикети които не са особено приятни. Помисли над това !
риторичен въпрос ли трябваше да е![]()
по темата: иска да те бодне и да те остави,не си готова,само така си мислиш ,колко запозната си с нещата ? - поне 1 % има ли ? ще ти е хубаво ли да бъдеш използвана като еднократна кърпичка ? ще ти е хубаво ли после цялото ти училище да научи понеже тоя е на 16 и видиш ли има огромна вероятност да се похвали ? ще ти е хубаво ли да се разнасят толкова лични неща за теб ? ще ти е хубаво ли да те наричат курва ? след като те бодне и те остави ще ти е хубаво ли при всяко ново момче да се чудиш дали не иска само това от теб понеже имаш такава слава ? какво знаеш изобщо за първия път ?
недей щото ще съжаляваш.. ако имаше сериозни намерения към теб и това ''малка си още'' не беше точно нарочно,за да му докажеш обратното с действия,щеше да започне връзка с теб,да си държи това в гащите и след време,когато наистина си готова,без мисли '' ако не го направя ще ми избяга'' тогава евентуално да го направиш с него....
Абе, оставете я да си троши главата.
Авторке, изчукай се с един-двама-трима негови приятели за доказателство и така ще е сигурен, че не си малка. А и имаш да наваксваш. На 15 и си девствена? Ужас. На тия години трябваше вече да си минала 5цата.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Тя:
Преди teenproblem: Не съм малка, искам да ти скачам на хуя.
След teenproblem: Келеш, само искаш да ме изчукаш, лайнар, майняй са!
Момчето:
Преди фороня: Момчета, ше чукам некво пиче.
След фороня: Не знам и аз кво стана, ма май мене ме ебаха накрая.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
[QUOTE=Chacho;10715759]Тя:
Преди teenproblem: Не съм малка, искам да ти скачам на хуя.
След teenproblem: Келеш, само искаш да ме изчукаш, лайнар, майняй са!
Не мисля, че след ще е по-разлочно от преди... за жаост![]()