.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Голям фен Аватара на DENKAZ
    Град
    В реалността
    Нахвърли му се като останете някъде насаме, така ще му покажеш, че си готова )
    Schhh! Hear the silence...

А вие 'големите' колко тъпо подхождате към нещата. Момичето търси разбиране,а вие само се гаврите. И какво като е на 15? Щом се чувства готова това си е нейна работа.
    А по темата ще ти кажа,че е хубаво да говориш с него за тези неща и можеш да обърнеш в твоя полза нещата и да му кажеш, че ако нямате връзка на тези години няма да правиш секс с него така ще го накараш да се замисли какво точно иска и ако те харесва ще бъде с теб,а ако те остави значи не си е заслужавало да му доверяваш нещо толкова важно и добре че не си го направила.На тези години когато не си девствена и ако си нямаш приятел който е по-сериозен,веднага започват да ти лепват етикети които не са особено приятни. Помисли над това !

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Тъпа ли си?
    риторичен въпрос ли трябваше да е

по темата: иска да те бодне и да те остави,не си готова,само така си мислиш ,колко запозната си с нещата ? - поне 1 % има ли ? ще ти е хубаво ли да бъдеш използвана като еднократна кърпичка ? ще ти е хубаво ли после цялото ти училище да научи понеже тоя е на 16 и видиш ли има огромна вероятност да се похвали ? ще ти е хубаво ли да се разнасят толкова лични неща за теб ? ще ти е хубаво ли да те наричат курва ? след като те бодне и те остави ще ти е хубаво ли при всяко ново момче да се чудиш дали не иска само това от теб понеже имаш такава слава ? какво знаеш изобщо за първия път ?

недей щото ще съжаляваш.. ако имаше сериозни намерения към теб и това ''малка си още'' не беше точно нарочно,за да му докажеш обратното с действия,щеше да започне връзка с теб,да си държи това в гащите и след време,когато наистина си готова,без мисли '' ако не го направя ще ми избяга'' тогава евентуално да го направиш с него....

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от NambyPamby Виж мнението
    Тя май няма нищо против.

На 15 бива ли да сте толкова прости... и разгонени. Не става само с ебане, трябва и акъл.
    Половината не можете да си вземете матурата по български език и литература с повече от 4, обаче напирате да сте вещи в секса, нищо че наскоро сте си извадили първата лична карта...
    ОБИЧАМ ТЕ!
    maDamn

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Абе, оставете я да си троши главата.

Авторке, изчукай се с един-двама-трима негови приятели за доказателство и така ще е сигурен, че не си малка. А и имаш да наваксваш. На 15 и си девствена? Ужас. На тия години трябваше вече да си минала 5цата.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на Chacho
    Тя:

Преди teenproblem: Не съм малка, искам да ти скачам на хуя.
    След teenproblem: Келеш, само искаш да ме изчукаш, лайнар, майняй са!

Момчето:

Преди фороня: Момчета, ше чукам некво пиче.
    След фороня: Не знам и аз кво стана, ма май мене ме ебаха накрая.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

[QUOTE=Chacho;10715759]Тя:

Преди teenproblem: Не съм малка, искам да ти скачам на хуя.
    След teenproblem: Келеш, само искаш да ме изчукаш, лайнар, майняй са!

Не мисля, че след ще е по-разлочно от преди... за жаост

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Цитирай Първоначално написано от PeopleWantToBeLoved Виж мнението
    но проблемът при него е че преди връзката трябва да правим секс .. ^^

А,А,А,А,А,А,А???????
    Не мога
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си