Промених си изборите за училища, сега вече твърдо съм решила 8 СОУПЧЕ, Хуманитарна, Гео Милев, училището, в което сега уча, 3 ПМГ и пета езикова, ако ми стигне силата за там...
Първо да питам какво мислите за НГХНИ "Константин Преславски" (Хуманитарна гимназия) във Варна? Имам предвид учителите много ли са строги, надути ли са, "цедят" ли учениците, натоварват ли ги с много домашни, хубаво ли е изобщо в Хуманитарната във Варна?
Да питам също и за Vlll СОУПЧЕ "А.С.Пушкин" (Руското) -Варна. Учителите строги ли са, натоварват ли учениците с много уроци (е, не говоря съвсем да е леко, средно може би), изостава ли училището с материала, с какъв бал се влиза в руското училище? Наумила съм си на първо място да пиша това училище, а на второ хуманитарна. Ако има някой оттам и отговори на въпросите ми и за руското и за хуманитарната, ще съм много благодарна!
Ще пиша и Гео Милев, защото там се изучават усилено езици. И пак имам същите въпроси, като за Хуманитарна и Руското.
Ще пиша 3-та ПМГ "Академик Методий Попов" -Варна, с биология и математика. За него ще питам друго- гадно ли е там, защото съм чувала, че не било много приятно в това училище. Ако има хора и оттам, също да пишат отзиви и аз СОУ "Гео Милев" -Варна.
И последно за 5-та езикова- ГПЧЕ "Йоан Екзарх"- Варна. С английски език. Чувала съм, че учителите не били много добри, натоварвали страшно много учениците. Е? Има ли хора оттам? Как е като материал-изостават ли, защото най-добрата ми приятелка каза, че в 3-та, в 5-та изоставали с материала и не било хубаво...
Моля, пишете бързо, имам нужда от мнение.
Благодаря за вниманието.