.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 72 от общо 72
    Моля някой да ми каже нещо за 4та във Варна ?
    Последно редактирано от *diamond* : 06-05-2013 на 16:48

Супер фен Аватара на ~The Smile~
    Цитирай Първоначално написано от *diamond* Виж мнението
    Моля някой да ми каже нещо за 4та във Варна ?
    Всички казват, че 4-та езикова е на високо ниво.
    Е, навих се, ще пиша 4-та с френски на първо място. После 5-та също с френски, руско училище с английски или с френски и хуманитарна. Днеска проверих баловете от миналата година за НГХНИ (хум.г.)... Прекалено нисък бал... А на мен ми се образува ми се бал (както вече споменах) около 32, но с точност е 31,976 до колкото си спомням... Видях бала и в тази гимназия. За паралелката с френски от миналата година за тази гимназия е бил 30,464. А за пета езикова е бил (пак с френски) 29,928!
    А дали тази година балът много ще се вдигне? Ако е с една единица, пак си влизам във френска езикова без проблем.
    Последно редактирано от ~The Smile~ : 06-10-2013 на 08:09

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ~The Smile~ Виж мнението
    Днеска проверих баловете от миналата година за НГХНИ (хум.г.)...ле-ле... Прекалено нисък бал е имало.
    Да, това със сигурност прави гимназията лоша Означава единствено, че не е имало достатъчно голям брой кандидати

Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    Да, това със сигурност прави гимназията лоша Означава единствено, че не е имало достатъчно голям брой кандидати
    И излезе, че влизат много по-слаби ученици. Аз и без това ще я пиша на последно място.
    Последно редактирано от ~The Smile~ : 06-10-2013 на 08:10

Сега видях бала от миналата година в хум.гимназия паралелката с БЕЛ и италиански, че е бил 26,429... Личи си, че и с тройки приемат.

Мега фен
    Сега видях бала от миналата година в хум.гимназия паралелката с БЕЛ и италиански, че е бил 26,429... Личи си, че и с тройки приемат.
    Е и ? Какво ти пречат тройкаджиите? Знаеш ли какво е ръководството на хуманитарната? Знаеш ли ,че за 5 неизвинени те пращат на обществено полезен труд? Или, че не те пускат без черен панталон? Ама не.. влез във първа.. да си сред пълни зубари..

anonymous895156
    Guest
    Мхм. И излезе, че влизат много по-слаби ученици. Така че бягам оттам. Аз и без това ще я пиша на последно място.. Даже се замислям дали да не я заменя с някоя друга...
    ХАХАХАХАХАХАХАХ
    И кво ся, нали знаеш, че точно тея слабите ще бягат от хуманитарната? Там има такъв контрол, че ги е страх.
    Все пак разбирам - мама ти е насадила мнението, че хората с по-ниска оценка от 5 са боклуци

ХАХАХАХАХАХАХАХ
    И кво ся, нали знаеш, че точно тея слабите ще бягат от хуманитарната? Там има такъв контрол, че ги е страх.
    Все пак разбирам - мама ти е насадила мнението, че хората с по-ниска оценка от 5 са боклуци
    Просто окончателно реших как ще са подредени желанията ми.
    И никой не ми е казвал такова нещо-че хора, с по-ниски оценки не струват.

Мега фен
    Просто окончателно реших как ще са подредени желанията ми.
    И никой не ми е казвал такова нещо-че хора, с по-ниски оценки не струват.
    в руското да не те плаша какви изверги познавам.

Мега фен Аватара на ameli
    Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    Ама не.. влез във първа.. да си сред пълни зубари..
    АХАХАХАХАХАААХХАХААХ зубъри вика..

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от ameli Виж мнението
    АХАХАХАХАХАААХХАХААХ зубъри вика..
    абе не са, ама кат я слушам как определя , в кое училище да влезе..

Голям фен Аватара на JCoutureJunkie
    Град
    В близост до хладилника
    Ако ти се учи, влез там, където ще имаш конкуренция. Ако пък искаш да си най-добрата и нивото на класа да се нагажда по теб като величина за максимална трудност на контролни и изпитвания, тогава запиши някоя от гимназиите с по-нисък бал. Не те съветвам обаче да избереш второто, в случай че се отнасяш сериозно към образованието си. Каквото и да си говорим, ако нивото на класа е ниско, няма да имаш същия стимул и стремеж да се стараеш много много. Просто ще се залъгваш в много случаи, че получаваш максималното от образованието си, а със сигурност няма да е така в действителност. След като искаш да учиш език, разбира се най-удачното е да се насочиш към езиковите гимназии, тъй като въпреки че навсякъде има и нескопосани учители, като цяло подготовката там е най-добра. Щом искаш този език да е френски, разбира се 4та е най-доброто решение. Чувала съм, че училището подкрепя и развитието на изкуства, което си е голям плюс. Нека по-запознатите да кажат. Гарантирам ти обаче, че френския там ще го научиш най-добре . Успех!
    Elegance is the art of refusal - Coco Chanel

zdr,nqkoi znae li dali sus troiki priemat vuv vmg varna

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от treiisi Виж мнението
    защо да им го причиняваш?

Голям фен Аватара на black pearl
    Цитирай Първоначално написано от treiisi Виж мнението
    Вече да. Преди години е било училище с доста висок бал.

П.С - Защо я обвинявате за начина по който определя в кое училище ще учи ? Това си е лична нейн избор. Да , вярно че зя хората не трябва да се съди по оценките , те не са фактор за това дали си стойностен човек . Престанете да нападате и да се хващате за най-малкото.
    За 4та езикова - Тя ще ми е 1во желание с испански. Дано да ме приемат. Имам доста познати от тав и са доволни.

Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    Ама не.. влез във първа.. да си сред пълни зубари..
    По-добре сред такива, отколкото сред неучещи.

anonymous895156
    Guest
    Всъщност не. Зубърът е неинтелигентен натегач, а аз сред такива не искам да бъда. За жалост те са навсякъде.
    Не знам с какво ти пречат неучещите?

Супер фен Аватара на tireheb

гимназията е отвратителна, всеки, който е стъпвал в тая сграда ще ти го потвърди стократно

Цитирай Първоначално написано от black pearl Виж мнението
    За 4та езикова - Тя ще ми е 1во желание с испански. Дано да ме приемат. Имам доста познати от тав и са доволни.
    Разбира се, че ще те приемат.
    И да- 4-та езикова е много хубава гимназия. Не знам защо преди не съм мислела да я пиша като желание.. може би защото не разпитах за нея.
    За хум.гимназия - днес учителката по английски ни каза,че някакъв ученик оттам се е преместил в у-щето, в което сега уча аз и казал, че не е било сравнително добре, обаче не знам дали е така или не.

Мега фен
    Дали? Защо така мислиш? И нали знаеш,че едно е прост човек, който ще те тегли надолу, друго е зубър, който само чете и нищо не разбира и трето е интелигентен ученик, който може да не бъде пълен отличник, но мисли за бъдещето си + това се забавлява, отворен е към обществото и тнт . Не само в България, но и в целя свят - живота е суров, а борбата е безмилостно жестока . Когато завършиш - ще се сблъскаш с реалността. Дори в голяма част от българските университети приемат богаташи с ниски оценки, а студенти с по-висок успех ги късат нарочно ( така е тук) .. После от всякъде гледат да те мачкат, крадат, никой не го 3бе ,че си отличник. ( Е, зависи в коя професия. Някъде , ако се докажеш като можеща - може да преуспееш, да те наемат, но не е така на всякъде )

Голям фен Аватара на kamen971
    Град
    Varna
    Когато аз кандидатствах ( преди 2 години ), се притеснявах заради бала ми - 34.784 и писах 6-7 желания . Влязох в 1ва ,но винаги е препоръчително да се пишат повече желания.

Цитирай Първоначално написано от kamen971 Виж мнението
    Когато аз кандидатствах ( преди 2 години ), се притеснявах заради бала ми - 34.784 и писах 6-7 желания . Влязох в 1ва ,но винаги е препоръчително да се пишат повече желания.
    Писах 9 или 10 желания.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си