- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Изплашена съм....
Снощи като го правехме и изведнъж пенисът му леко влезна в дупето ми много се изплаших дали не е станало нещо, смисъл аз не искам да го правя там, но стана без да искаме и то съвсем леко. Просто в бързината и при изваждането, усетих че върха леко влезна.
Какво пък толкова може да е станало...
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Как да си се отворила там бе ахахха
ТИ И НА ГЪЗА СИ ЛИ ИМАШ ДЕВСТВЕНА ЦИПА?!?!?!?!
Момиче...едното нищо и никакво (не)проникване...не значи ,че си правила анален,ако това ти е питането.
maDamn
не бе не я разбрахте ... тя се води девствена, защото досега е правила само анален и я е страх, че като му е влязъл пениса леко във вагината ѝ, може да я е отворили все пак не разбрах за какво точно се притеснява :/
Притеснява се, че е правила анален, което е против принципните й.Няма страшно, нищо не е станало, хората там го правят, ти за какво се притесняваш.
![]()
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Залагам 5 лева в картинки (копирани 5 лева от интернет), че е това, което аз казвам.
Значи ако аз съм прав, слагаш 5 лева в темата, ако ти си права, аз слагам!![]()
Аз чакам сега отговор.![]()
Аз разбрах ,че не е девствена просто не е искала да прави анален секс , ако е това - случва се , но не мисля ,че дори да е имало леко и краткотрайно проникване си загубила нещо и трябва да се страхуваш . Не се притеснявай нямаш девствена ципа на ануса и няма отваряне , ако имаше такова нещо не знам как щеше да ходиш до тоалетна докато достигнеш полова зрялост
М да![]()
Направо ме разби с това
А, защо не се тревожиш за инфекциите, които можеш да си докараш, ако непосредствено след като е влязъл там е влязъл и на другото място? Ама, споко, то така както си го описала, дори не мисля, че е влязъл, по-скоро те е посръчкал леко.![]()