- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- рокля за завършване на 7 клас
Здравейте много искам рокля за завършването , но официална .Харесах си една в taily weijl , но като одидох след 1-2 седмици вече я нямаше.Та моляви предловете някои добри магазини в които да отида и продават такива рокли за тийнейджъри в София.Благодаря предваарително.
Ъ.. избираш си някой мол, отиваш и обикаляш магазините. H&M, Bershka, Taily Weijl, Pull & Bear .. имате тооолкова много магазини и толкова голям избор в София, не е като да си в някой малък забутан град. Разходи се 100% ще си намериш нещо хубаво.
H&M според мен, няма да сбъркаш. А какво имаш предвид под официална рокля, завършваш 7ми клас, не 12ти, вземи си нещо свежо и хубаво. (:
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
^ По-леко с обръщенията.
И мисля, че авторката получи достатъчно помощ.
За да не е спам- същото, което и другите ти предложиха. Избери си някой мол и разгледай добре магазините. Сега е пъъъъълно с най-различни роклички, няма как да не си харесаш.
Аз бих те посъветвала да се откажеш от официалната рокля просто защото най-малкото е смешно. Тук като ги вида на завършването на 8ми клас да излязат пред цялото училище с едни официални рокли в 10 сутринта.. просто не отива.. тази година ще ги видя от моя клас как ще им се смея :д Те още от началото на май някои са ми тръгнали да си купуват тоалети все едно 12 клас ще завършват :Д
не няма да нося токове - ще си навлека сандалките , понеже са доста весели като цвят и толкоз![]()
-къса
1-- късичка и переста , може и по мен да е - за модел нямам претенции
2-предпочитам да е весел цвят - имам предвит ярък , може и бяло / нежно е и красиво / без черно !!!- не съм за погребение
3-имам предвид до коленете някъде , може и малко по-къса или по-дълга /![]()
Голяма глупост ще направиш, ако си купиш нещо официално.
Не е като да отиваш на бал в 12 клас.
Купи си нещо на цветя, свежо като идея.
И нека да си ходи поне малко със сандалите, които смяташ да носиш.
Задължително да е до или над коляното. Ако е по-дълга...
Абе зависи от модела, но няма да стои добре на дете в 7-8 клас според мен.
Купи си рокля, която ще можеш да носиш и след това ^^
*сън*
"официална рокля като за тинейджърка" оо нененене...има или официални рокли или неофициални, зависи и от повода, от мястото където ще сте, начина по който ще празнувате, по начина по който се изразяваш се вижда колко имаш представа от това...а и ти си по дяволите 7 клас, не си абитурентка?!!!!?!
Благодарност...това е болест, от която страдат кучетата.
Je besser ich die Menschen kenne, desto mehr liebe ich die Hunde.
Am Anfang schuf Gott den Menschen, aber als er sah, wie schwach er war, gab er ihm den Hund.
Der Hund ist das einzige Wesen auf der Erden, das dich mehr liebt als sich selbst.
Ein Hund hat die Seele eines Philosophen!
Гордея се с моите прекрасни кучета и ги обичам ужасно много!
О за Бога, защо я упреквате, че ще е с рокля (само някои) И аз ще съм с рокля, все пак това е специално, разделям се с госпожи и съученици, а аз си ги обичкам (ся се саднах) Моята е малко под коляното леко бухнала, ушита от майка ми, горна част е чернобяло райе с дебели презрамки, вталена, долна част е бяла леко бухнала както казах, ще бъда с бели кецове (роклята го позволява) и такам..
Аз бях по къси дънки и тениска на рок група. Пола и блузка или пък нещо късо с цвета или въобще весели и шарени принтове.
Можеш да обиколиш моловете и да си харесаш нещо. Аз пък ще бъда с черен потник, дънки и сандали, толкова. Моля, моля, черното не е само за погребение! Това е и много официален и най-вече класически цвят.