.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 60
    Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    дрън дрън

Град
    Manhattan *
    Цитирай Първоначално написано от nelimtv Виж мнението
    Не знам дали ще попитам на правилното място , но на мен също ми предстои да си купувам автомобил и съм се спряла или на Opel corsa или Mercedes a classa ...Та по същество информирани ли сте как стоят нещата с внасянето на коли от Германия ?
    П.П. Не започвайте с критики към жените шофьори :Р
    ти сериозни ли се чудиш между ОПЕЛ и Мерцедес?!

Супер фен Аватара на FasterBeach
    Цитирай Първоначално написано от POLLINA Виж мнението
    ти сериозни ли се чудиш между ОПЕЛ и Мерцедес?!
    Хич не го обичам Опела, ама специално в тоя случай, защо да не се чуди ?
    естествено, зависи от възможността за поддръжка..

Град
    Manhattan *
    ем да поддръжката на Мерцедес е доста по-скъпа, ама стига говорим за опел и мерцедес... Не съм от големите разбирачи, но поне за това не бих се колебала

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

ем да поддръжката на Мерцедес е доста по-скъпа, ама стига говорим за опел и мерцедес... Не съм от големите разбирачи, но поне за това не бих се колебала
    мерцедесът като ЦЯЛО е по-здрава кола, но както и на теб ти е ясно, поддръжката ще е къде къде по-скъпа
    колата също така не е и от най-лекичките и лесно-управляеми коли... тромава е.
    доколкото разбрах, момичето пита за първа кола - Корсата е по-добрият избор.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от FasterBeach Виж мнението
    мерцедесът като ЦЯЛО е по-здрава кола, но както и на теб ти е ясно, поддръжката ще е къде къде по-скъпа
    У Благоевград големи капацитети се подвизават без дори през живота си да са бутали нещо по различно от голф или корса хахах

Цитирай Първоначално написано от Bank$ Виж мнението
    У Благоевград големи капацитети се подвизават без дори през живота си да са бутали нещо по различно от голф или корса хахах
    ок

Град
    Manhattan *
    Цитирай Първоначално написано от FasterBeach Виж мнението
    E , a класата далеч не е толкова тромова. Тя си е типично женска кола

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Супер фен
    E , a класата далеч не е толкова тромова. Тя си е типично женска кола
    Слушай кво ти говори момчето от Благоевград !!! Кът казва че мирджаните са тромави и смотани а корсата, ладата и голфу фърчът ши го слушаш !!!

Супер фен Аватара на Supermassive____
    Ей пак почнахте със сравненията и с глупостите. Лапешки истории..

Цитирай Първоначално написано от nelimtv Виж мнението
    Не знам дали ще попитам на правилното място , но на мен също ми предстои да си купувам автомобил и съм се спряла или на Opel corsa или Mercedes a classa ...Та по същество информирани ли сте как стоят нещата с внасянето на коли от Германия ?
    П.П. Не започвайте с критики към жените шофьори :Р
    Има си специализирани форуми и сайтове, в които можеш да питаш и да сравниш автомобилите по характеристики и пр. Но тук компетентно мнение няма да получиш.

Град
    Manhattan *
    лапешки истории, их...

Супер фен Аватара на D*Rose
    между мерцедес Е, С, Ц.. и корса - какво има да се чудиш? ама ако е оная плюнка, която е срам за мерцедес, носеща позорното А класа... ;/ корсата, пич.

Мега фен Аватара на xXxAngerfisTxXx
    Град
    Adidas City a.k.a. Бургас ве лек...
    напрао ауди а1
    също и ладата е перфектна за нова кола. Ръката ти ще порасне с 5 санта.
    Последно редактирано от xXxAngerfisTxXx : 06-11-2013 на 16:45

Мега фен
    Град
    Earth...
    Интересно е, че говорите за Опел вс Мерцедес, ама никъде не обсъждате паричките. Мерцедесите са по-скъпи при което за 1 и същи пари гледаш много по-нов Опел вс стар Мерцедес. Ем, Опел разбисе...

Другото което е за какво си купувате Мерцедеси които не са AMG? За същите пари има коли които въобще не им отстъпват. Ама нали трябва да кажеш "Аз имам Мерцедес"... Еснавщината край няма...

Добре бе, пич, и AMG ще си взема, ама айде да ми плащаш данъците и горивото? Навит ли си?

No offense, ама логиката ти е много глупава, ама изключително ТЪПА! Ето за какво говориш ти: защо да си купуваме BMW, ако не са M power? Защо да си взимаме Ауди, ако не е S, защо да си купувам VW Golf, щом не е GTI?

Мега фен
    Град
    Earth...
    Засегнах ли те? Мерцедесче ли караш? Някое на 12-13 години? Ем браво на тебе. Прочети ми поста още 2-3 пъти много бавно.

Edit: Горния ми пост, че като те гледам може и тоя пост да прочетеш като си тръгнал хаха..

Да, карам Мерцедес, дори по-стар, не на 12-13 години, но не си ме засегнал, защото няма ръжда, няма проблем, пали си - абе всичко точно

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от D*Rose Виж мнението
    Да, карам Мерцедес, дори по-стар, не на 12-13 години, но не си ме засегнал, защото няма ръжда, няма проблем, пали си - абе всичко точно
    Опа корекция на мнението, колегата който хранех е от София :С

Хонда Сивик Хечбек или Митсубиши Колт,но предпочитам Априлията си <3
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Супер фен Аватара на ge6aaaa3
    Цитирай Първоначално написано от Nakadah Виж мнението
    Интересно е, че говорите за Опел вс Мерцедес, ама никъде не обсъждате паричките. Мерцедесите са по-скъпи при което за 1 и същи пари гледаш много по-нов Опел вс стар Мерцедес. Ем, Опел разбисе...

Другото което е за какво си купувате Мерцедеси които не са AMG? За същите пари има коли които въобще не им отстъпват. Ама нали трябва да кажеш "Аз имам Мерцедес"... Еснавщината край няма...
    Нека аз да си карам Е-класата от 95-та, дето вътре пикник мога да си направя, а ти ми се хвали с корсата от 2005-та, дето като пръднеш вътре и припадаш зад волана! На всичкото отгоре при добра поддръжка Е-класата може и 100 години да изкара, а корсата колкото и да си е гледаш, къташ и лъскаш с парцалчето през ден, пак след 15 години е развалина. Което ме подсеща:
    Из форума Опел клуб-българия:"Продавам Опел Корса в идеално състояние, моторът е изправен, по купето няма ръжда. Не, честно, няма!
    Moderator: Потребителят е със забрана за достъп поради опит за измама!"

Мега фен
    Град
    Earth...
    Цитирай Първоначално написано от ge6aaaa3 Виж мнението
    блабла
    Аха... Отговор ли очакваш?

Супер фен Аватара на ge6aaaa3
    Цитирай Първоначално написано от Nakadah Виж мнението
    Аха... Отговор ли очакваш?
    Ъ...?!? К'ъв отговор те гони пък теб?

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Много се кефя на изказвания за това как кола, която е отдавна за моргата била супер здрава и издържлива и щяла да изкара още 100 години. Та тя сега е на 20 години.

И няма проблем, да чукна на дърво, не ти ща фиатовете, макар и чисто нови, благодаря.

Мега фен Аватара на xXxAngerfisTxXx
    Град
    Adidas City a.k.a. Бургас ве лек...
    Цитирай Първоначално написано от ge6aaaa3 Виж мнението
    Нека аз да си карам Е-класата от 95-та, дето вътре пикник мога да си направя, а ти ми се хвали с корсата от 2005-та, дето като пръднеш вътре и припадаш зад волана! На всичкото отгоре при добра поддръжка Е-класата може и 100 години да изкара, а корсата колкото и да си е гледаш, къташ и лъскаш с парцалчето през ден, пак след 15 години е развалина. Което ме подсеща:
    Из форума Опел клуб-българия:"Продавам Опел Корса в идеално състояние, моторът е изправен, по купето няма ръжда. Не, честно, няма!
    Moderator: Потребителят е със забрана за достъп поради опит за измама!"
    Чел... аз съм отдавна в опел форума, и тва е един тъп виц, дето го знам от 5 години Опел само корса ли правят ??? Да вземем например Insignia OPC ?? Използвани са доста по здрави материали от S-ките на Бенц 2007-2008? Ама не като кажеш опел се сещаш веднага за някой невзрачен изгнил кадет или корса. 126 да е без двигател, опел да не е
    Що на живо съм виждал само 2 инсигний ОПЦ-та, 120 бона опел, а всеки ден някви скучни S-ки 320 500,600, дето на цена са колкото опела? Мне гъзар съм, ще карам S КЛАСА (повечето гъзарчета тва знаят, с класа, дали ще е w140, w220 НЕ ЗНАМ, С КЛАСА Е!) ко ще и на метан да карат... Глупава работа честно казано. Сяка 2ра мутра с с-ка... напрао ми са сере да ги гледам вече. Хуу че има 5-6 амг-та.
    Последно редактирано от xXxAngerfisTxXx : 06-17-2013 на 17:49

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си