- Форум
- По малко от всичко
- Пълнолетник
- Покупка на кола
ем да поддръжката на Мерцедес е доста по-скъпа, ама стига говорим за опел и мерцедес... Не съм от големите разбирачи, но поне за това не бих се колебала
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
между мерцедес Е, С, Ц.. и корса - какво има да се чудиш? ама ако е оная плюнка, която е срам за мерцедес, носеща позорното А класа... ;/ корсата, пич.
напрао ауди а1
също и ладата е перфектна за нова кола. Ръката ти ще порасне с 5 санта.
Последно редактирано от xXxAngerfisTxXx : 06-11-2013 на 16:45
Интересно е, че говорите за Опел вс Мерцедес, ама никъде не обсъждате паричките. Мерцедесите са по-скъпи при което за 1 и същи пари гледаш много по-нов Опел вс стар Мерцедес. Ем, Опел разбисе...
Другото което е за какво си купувате Мерцедеси които не са AMG? За същите пари има коли които въобще не им отстъпват. Ама нали трябва да кажеш "Аз имам Мерцедес"... Еснавщината край няма...
Добре бе, пич, и AMG ще си взема, ама айде да ми плащаш данъците и горивото? Навит ли си?
No offense, ама логиката ти е много глупава, ама изключително ТЪПА! Ето за какво говориш ти: защо да си купуваме BMW, ако не са M power? Защо да си взимаме Ауди, ако не е S, защо да си купувам VW Golf, щом не е GTI?
Засегнах ли те? Мерцедесче ли караш? Някое на 12-13 години? Ем браво на тебе. Прочети ми поста още 2-3 пъти много бавно.
Edit: Горния ми пост, че като те гледам може и тоя пост да прочетеш като си тръгнал хаха..
Да, карам Мерцедес, дори по-стар, не на 12-13 години, но не си ме засегнал, защото няма ръжда, няма проблем, пали си - абе всичко точно![]()
Хонда Сивик Хечбек или Митсубиши Колт,но предпочитам Априлията си <3
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Нека аз да си карам Е-класата от 95-та, дето вътре пикник мога да си направя, а ти ми се хвали с корсата от 2005-та, дето като пръднеш вътре и припадаш зад волана! На всичкото отгоре при добра поддръжка Е-класата може и 100 години да изкара, а корсата колкото и да си е гледаш, къташ и лъскаш с парцалчето през ден, пак след 15 години е развалина. Което ме подсеща:
Из форума Опел клуб-българия:"Продавам Опел Корса в идеално състояние, моторът е изправен, по купето няма ръжда. Не, честно, няма!
Moderator: Потребителят е със забрана за достъп поради опит за измама!"![]()
Много се кефя на изказвания за това как кола, която е отдавна за моргата била супер здрава и издържлива и щяла да изкара още 100 години. Та тя сега е на 20 години.
И няма проблем, да чукна на дърво, не ти ща фиатовете, макар и чисто нови, благодаря.
Чел... аз съм отдавна в опел форума, и тва е един тъп виц, дето го знам от 5 годиниОпел само корса ли правят ??? Да вземем например Insignia OPC ?? Използвани са доста по здрави материали от S-ките на Бенц 2007-2008? Ама не като кажеш опел се сещаш веднага за някой невзрачен изгнил кадет или корса. 126 да е без двигател, опел да не е
Що на живо съм виждал само 2 инсигний ОПЦ-та, 120 бона опел, а всеки ден някви скучни S-ки 320 500,600, дето на цена са колкото опела? Мне гъзар съм, ще карам S КЛАСА (повечето гъзарчета тва знаят, с класа, дали ще е w140, w220 НЕ ЗНАМ, С КЛАСА Е!) ко ще и на метан да карат... Глупава работа честно казано. Сяка 2ра мутра с с-ка... напрао ми са сере да ги гледам вече. Хуу че има 5-6 амг-та.
Последно редактирано от xXxAngerfisTxXx : 06-17-2013 на 17:49