.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Обиди, отностно теглото.

Здравейте!
    Момиче на 13 години съм, 150 см., 30 кг., но лоши думи за мен не спират да се говорят. Момичетата от класа постоянно ми викат "Надебелей малко, приличаш на щраус." а момчетата "Кльощо". Много ми е неудобно като седна върху някой. Той/Тя веднага ще започне "Мале, ба*ти какви кокали". :/ Ям много и зимата спортувах лека атлетика. Понякога усещам как се въртят от уста на уста обиди за мен. Даже и майка ми понякога ми казва, че трябвало да ям повече, защото бедрата ми щели да се счупят. Зимата правих много коремни преси,за да си стегна корема и съвсем леко се бяха оформили плочки. Съвети как да надебелея малко /някаква диета етц/ ?
    Ще дам моя снимка, за да видите горе-долу за какво става дума -
    http://prikachi.com/images/594/6158594r.png
    Едит: извинявам се за грешката в заглавието.
    Последно редактирано от SomeRandomNerd : 05-27-2013 на 20:05

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    30 кила е прекалено малко... поне 35
    по-добре питай тук за режим
    http://www.bb-team.org/forums

и като имаш впредвид всички филмарки от tumblr как си точат лигите по такива тела, на мен лично са ми прекалено слаби наистина

постарай се към 40 някъде да стигнеш, яж квото се сетиш или пък най-добре върви на диетолог май е най-добрия вариант

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    за 150 40 кг не е ли множко

^Е ,тя е в пубертета,ще порасне на височина

Гледай да не напълнееш рязко,че може да ти се появят стрии.

И защо трябва да сядаш върху някого?

Цитирай Първоначално написано от Addicted__ Виж мнението
    И защо трябва да сядаш върху някого?
    И аз това се чудех. ;д
    Не им обръщай внимание! Щом се храниш нормално, а не го правиш нарочно, подлагайки се на някакви диети, няма проблем. Наистина те първа ще растеш и на височина и на килограми.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Спортувай нещо. Ходи на танци, на плуване...наближава лятото има толкова много възможности. Наблягай на повече сурови ядки, яж месо, повече млечни продукти, картофи, ориз, накаронени изделия...Както нездравословното отслабване оказва влияние върху тялото, така и нездравословното надебеляване. Не яж макдоналц, дюнери, пици и т.н (отвреме - навреме...веднъж в месеца е ок.).
    Мъдростта на живота се състои в отстраняването на маловажните неща.

Благодаря за отговорите!
    Цитирай Първоначално написано от sunnyreni Виж мнението
    Спортувай нещо. Ходи на танци, на плуване...наближава лятото има толкова много възможности. Наблягай на повече сурови ядки, яж месо, повече млечни продукти, картофи, ориз, накаронени изделия...Както нездравословното отслабване оказва влияние върху тялото, така и нездравословното надебеляване. Не яж макдоналц, дюнери, пици и т.н (отвреме - навреме...веднъж в месеца е ок.).
    Храня се с всички тези неща в големи количества без ориз.
    3-4 пъти на месец ям пица/хамбургер/дюнер.
    Addicted, често ми се налага, особено ако съм в автобус,кола и т.н.
    и разбира се на мен казват да сядам върху някой.

Супер фен Аватара на Your.Passion
    Те пък б*хти простите комплексирани дечица!Всеки си има проблеми,тях какво ги засяга.
    Наблягай на протеините,което ще рече пилешко месо,мляко,прясно мляко,яйца,риба и т.н .

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Не им обръщах внимание. И на мен са ми викали хърба, анорексия и т.н., просто хората се чудят за какво да се заяждат. Горе са ти дали доста добри съвети.

Фен
    Цитирай Първоначално написано от SomeRandomNerd Виж мнението
    Здравейте!
    Момиче на 13 години съм, 150 см., 30 кг., но лоши думи за мен не спират да се говорят. Момичетата от класа постоянно ми викат "Надебелей малко, приличаш на щраус." а момчетата "Кльощо". Много ми е неудобно като седна върху някой. Той/Тя веднага ще започне "Мале, ба*ти какви кокали". :/ Ям много и зимата спортувах лека атлетика. Понякога усещам как се въртят от уста на уста обиди за мен. Даже и майка ми понякога ми казва, че трябвало да ям повече, защото бедрата ми щели да се счупят. Зимата правих много коремни преси,за да си стегна корема и съвсем леко се бяха оформили плочки. Съвети как да надебелея малко /някаква диета етц/ ?
    ако беше по на възраст щях да ти кажа да вземаш химия , ама що не опиташ да си забавиш метаболизма ? яж предимно вечер , ограничи си движенията и т.н. )))))))

Повече от фен Аватара на ~sweeettt~
    Цитирай Първоначално написано от SomeRandomNerd Виж мнението
    Здравейте!
    По-добре да казват, че си слаба,а не, че си дебела в моя клас има едни слонове да не ти казвам
    Амии надебелей малко някак си яж повечко по - вредни храни но поне 35 трябв ада станеш аз ъсм 1,42 и съм 42 кг

Повече от фен Аватара на ~sweeettt~
    Щом ти викат кльоща значи се комплексират от своите килограми

Супер фен
    Град
    Germany
    Може би ако напълнееш с ~5кг ще си перфектна.Но не се нахвърляй върху нездравословните храни,бургери,чипсове etc ами гледай да се храниш здравословно.Иначе за обидите - не им обръщай внимание,и аз съм била така,повечето са от завист.Гледай си живота и гледай да се харесваш ти самата.

Голям фен Аватара на JuStElly
    Малка си още, като влезеш в пубертета всичко много ще се промени. Яж си сега каквото ти харесва, е ги слушай тея, завиждат ти, защото те сигурно са дебели. Не се мъчи още от сега със тялото ти, особено като си слаба и не ти се лепи.

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Цитирай Първоначално написано от valentão Виж мнението
    ако беше по на възраст щях да ти кажа да вземаш химия , ама що не опиташ да си забавиш метаболизма ? яж предимно вечер , ограничи си движенията и т.н. )))))))
    По-тъп/а, моля. Нека си прее*е здравето и целия организъм, що не, само за да качи някакви си кила.
    Пък това с комплексирането беше най-тъпото нещо, хахаха. Не е нужно да се комплексираш от килограмите си,за да кажеш, че някой е хърбав, когато е очевидно.
    Авторке, пробвай към нормалната си храна на добавиш 2 шепи по възможност сурови ядки, или кофичка заквасена сметана, даже е добре да е следобяд или привечер, както и след вечеря, гаранция, че се получава, методът е изпитан

Фен
    WHAT A FUCKING FREAK

и с кое ще си преебе организма , като си забави метаболизма ли ? тва някво революционно откритие от теб ли е ? Дай предложи го за нобелов лауреат

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Много ли е яко в дългосрочен план да си забави метаболизма?! Хората се чудят как да си го забързат, пият и ядат кво ли не, правят детокс диети и тем подобни глупости. От какъв зор да си забавя обмяната на веществата? Само за да качи няколко кила ли? Това все едно да се чудиш как да спреш да растеш, защото хората ти казват, че си много висок.

Фен
    Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak Виж мнението
    Много ли е яко в дългосрочен план да си забави метаболизма?! Хората се чудят как да си го забързат, пият и ядат кво ли не, правят детокс диети и тем подобни глупости. От какъв зор да си забавя обмяната на веществата? Само за да качи няколко кила ли? Това все едно да се чудиш как да спреш да растеш, защото хората ти казват, че си много висок.
    Аха , и това от доктор Фрийк ли идва ? Я ми копирай статия да видя къде пише за нежелани ефекти от забавен метаболизъм. Искам и аз да се науча и да съм МНОГО УМЕН като теб

Щом с това ядене (а казваш ,че се тъпчеш) не качваш килограми , то увеличи храната. Наблегни на въглехидратите. Ти няма какво да омазняваш , не се притеснявай. Наблягай на овесени ядки , ориз , картофи , месо , яйца , извара и т.н. Фитнес тренировките също ще бъдат полезни при теб.

Важното е ти как се чувстваш, а не чуждата злоба и глупави коментари. Ти харесваш ли се в момента? Искаш ли да качиш килограми или го правиш само за да им угодиш? Радвай се, че можеш да ядеш каквото поискаш. Всички момичета си мечтаят да са така.
    Аз също винаги съм била слабичка. Няма да си губя времето да разказвам за човешката злоба и коментари, но повярвай, че бяха много. Не трябва да ти пука.
    You're frozen
    When your heart's not open..

Повече от фен Аватара на mimijessi
    Просто не им обръщай внимание.Ако се чувстваш добре така, не се опитвай да надебелееш само заради тях.

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Мини на метан.
    n00bs

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Голяма глупост е това с обидите. Преживяла съм същото и като бях на около 15 рязко наддадох и сега съм съвсем нормална на ръст спрямо килограми. Преди бях под нормата, сега съм в нея и съм супер. Нито съм яла повече, нито съм спазвала някакви диети за надебеляване. Просто влязох в пубертета. Остави ги тия твои глупави връстници. Не ги слушай и не се влияй от тях. Хубаво е да си слаб(в рамките на нормалното), не ти трябва да наддаваш, защото на другите не им изнася.

Вече ако ти не се чувстваш добре, защото си слаба, ще ти кажа, че яденето късно вечер помага за качването на килограми.
    *сън*

Супер фен Аватара на ParadOx
    Град
    Long Beach, California
    И аз бях така и 7ми за 8ми клас изведнъж качих 5 кила от нищото. С времето ще се оправиш. Сега съм на 19 и съм 166см 52кг

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си