.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    Изглеждаш слабичка , но ти си на 13 и още ще растеш. А ако нямаш здравословни проблеми , и ако се чувстваш добре , не разбирам пък защо трябва да си даваш зор да напълняваш , защото някой си там акъла му е толкова , че да си избива комплексите на теб. Възпитани деца не би трябвало да правят такива коментари. Като ти каже , да надебелееш че приличаш на щраус , ти кажи - ти пък поотслабни защото си заприличала на глиган.
    Според мен трябва да се изчака 16-17г. , за да може растежа ти да си мине пиковата фаза , която е сега. И после евентуално ако си болезнено слаба , да се помисли за здравословно напълняване.

Тегли им една на всички и си живей живота. Щом се чувстваш добре няма място за притеснение.
    На 19 съм, висока съм 1.57 и тежа 39 килограма. Няма значение колко килограма си - важното е да се харесваш и да си здрава.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Голям фен Аватара на smilelady
    Била съм на твоето място, как ли не са ме наричали, просто на тази възраст(а и не само) се смята за 'яко' да се подиграваш на другите (особено относно тегло). Знам какво е да ядеш, да се опитваш да качиш някое килце и да ти казват неща от рода ''Ти си ненормална, започни да се храниш''
    Спри да им се връзваш, те сами не могат да се примирят със собствените си недостатъци, затова гледат чуждите.. След още 2-3 години ще ти се пооправи фигурата, тепърва ще се развиваш Може да започнеш и да тичаш, не за отслабване, а просто така - за малко движение и заякване
    I'm not afraid of anything
    I just need to know that i can breathe...

Повече от фен Аватара на lovelywords
    Всички сме минали през това ,а и да бъдем честни, винаги ще има хора, които няма да ни харесват и ще говоря против нас. Просто трябва да свикнем и да се обикнем такива каквито сме. Ще видиш, че щом разберат, че тяхното мнение вече не те интересува, ще спрат. А колкото до това за теглото ти, ако си се харесваш и си здрава, не се променяй заради тях (:

Спокойно. Още не си навлязла напълно в пубертета и още си с детско тяло. Когато навлезеш напълно, зависи кога, след около 1-2 години, ако съдя при мен, ще се оформиш и тогава ще имаш хубаво тяло. Ето аз - в пубертета съм от няколко години, но чааак сега зимата ми се оформи тялото, т.е. имах си гърди и дупе и т.н. и преди, но зимата напълнях 7кг неусетно без да съм правила нищо конкретно. Оформи ми се дупето, на височина израстнах, напълнях в бедрата и още в гърдите и сега много си се харесвам. А преди и аз се чудех какво да направя за да напълнея, защото самата аз не се харесвах.
    Последно редактирано от Тамии ..^^ : 05-30-2013 на 12:45

Супер фен Аватара на ~The Smile~
    Трябва да стигнеш поне 40кг. В интернет трябва да пише нещо за напълняване.
    И аз като теб съм на 13. Напълнях ей така, без нищо да правя.. о.О
    Като навлезеш в пубертета, ще видиш как постепенно ще се превръщаш в жена.
    Може би малко по-късно ти е развитието. Може би е от гени. Но ти все пак не чакай да настъпи пубертетът при теб, а си направи график за всеки ден. Например ---> Сутрин ще ям (да кажем) 3 пържени филийки. Към 11ч. ще изям една ябълка. На обяд- пиле с ориз. Към 17ч. средно пакетче с фъстъци (м/у другото от фъстъците също се напълнява, така съм чувала, не знам дали е вярно...) Вечеря-салата (няма съвсем да се отдаваш на нездравословен живот!) , 1-2 кюфтета ( съвет-вечерята не трябва да е тежка).

Супер фен Аватара на ~The Smile~
    Забравих да кажа относно подигравките... Винаги пренебрегвай такива хора, които нямат какво друго да правят, освен да сочат хората с пръст. Опитай се да им отвръщаш, като например: "Ами, такава съм си, ваш си е проблемът, че не сте слаби като мен!"
    Знаеш ли, че се напълнява по-лесно, отколкото да отслабваш? Така че не се притеснявай.

Благодаря много на всички!
    На ден вече си купувам едно пакетче пърж. фъстъци или/и печено кашу. Иначе продължавам да се храня здравословно, само увеличих количеството на храната. Аз точно се отписах от лека атлетика за да надебелея, а още повече отслабнах - вече почти нямам мусколи и да. Благодаря за съветите, надявам се да помогнат!

Мега фен
    Принципно това е много тъпо и комплексарско,но в случая е много хубаво,че ти се гаврят,за да може да се мотивираш да наедрееш малко,защото накрая ще завъдиш здравословни проблеми от това..

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Обиждай ги колко са дебели!
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    "Продължаваш" да се храниш здравословно, ама в пържените фъстъци и печеното кашу няма нищо здравословно, представям си останалато ти меню какво е. Ама така или иначе ти сега качваш, така че си яж, щом ти се ядат. Просто една идея по-добре, специално за ядките, е да са сурови.

Супер фен Аватара на Deadlock
    ^ Какво му е нездравословното на печеното кашу?

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    След печенето едва ли е останало нещо полезно, а солта и брашното, с които е печено също не спадат в моята графа за "полезности".

Супер фен Аватара на Deadlock
    ^ За солта и брашното ок, но печенето на ядките не отнема от полезните им вещества.

http://www.nytimes.com/2013/04/09/sc...nuts.html?_r=0
    http://www.livestrong.com/article/32...oasted-vs-raw/

/из рисърч не ми се рови/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си