.
Отговор в тема
Страница 5 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 159
    Също не е лошо да се има в предвид и това:Относно критиката искам да кажа,че не съм забранила да ме критикувате, но не по този начин, с непрекъснатите обиди! Точно тук не мога да се разбера с вас! Мисля, че възпитаните хора имат по- тактични и интилигентни начини да изразят критика! Не смятам че обиждането е начина! Критиката може да се изрази възпитано!

Мега фен Аватара на Chacho
    Ще се опитам да го кажа на най-прост език. Обясняваш се пред себе си, щото ни боли хуя за мнението и отношението ти към нас. Аз приключих тук. Продължи диалога си с който остане.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Както би казал доктора, не желая да се идентифицирам по такъв начин.
    и защо не желаеш.................... какво те кара да определяш какво желаеш и какво не желаеш................. доктора отрича и разума и мисленето.

"не желая" означава "не искам", "не искам" означава "правя избор", "правя избор" означава "разсъждавам".
    Последно редактирано от defender : 06-06-2013 на 12:11

...............
    Последно редактирано от girl_12 : 06-06-2013 на 12:14

но основното ми мнение си е това: Стигам до извода,че с вас човек не може да се разбере! Заядливи сте и търсите непрекъснато поводи за заяждане! Провокирате човек изглежда нарочно ,което никак не е добре, както каза npp !
    Уважавам мнения написани и изказани по нормален и възпитан начин,останалите не искам да ги коментирам! Преценявам ,че не заслужават моето внимание !

Мега фен
    хайде девойче, не гледаш ли че ти правя буфер да се измъкнеш................... баси.

Цитирай Първоначално написано от girl_12 Виж мнението
    Преценявам ,че не заслужават моето внимание !
    баси обидата ............. храни куче да те лае............. хихи, сълза протече от лявото ми очо. (т.е. мое ляво, ваше дясно)
    Последно редактирано от defender : 06-06-2013 на 12:22

Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    и защо не желаеш.................... какво те кара да определяш какво желаеш и какво не желаеш................. доктора отрича и разума и мисленето.
    Както казах по-горе, казвам каквото мисля. Не целя да съм възпитан, в смисъла, че не държа да мислят, че съм научен на маниери, които хората смятат за правилни. Нито пък целя да съм заядлив, в смисъла, че се опитвам да създам ненужни дразги и да засягам някого. Целта ми е да си изложа мнението, най-вече за да потвърдя/отхвърля истинността му и донякъде да помогна. Понякога може да изглежда възпитано, понякога не, но това няма връзка с моята цел.

По-общо, извън конкретния случай, ценностите ми не се състоят от възпитание и заяждане. Следвам други принципи, които може да се окачествят като възпитани или не. Важното е, че аз не изхождам от тях и не намирам в смисъла да ги определям като такива.

Ако си избираш работник, ще го гледаш колко добре може да свърши работата. Той може да е грозен, може и да не е, но теб надали ще те вълнува особено, няма да ти е нужно да го идентифицираш по тоя начин.

Това всъщност е и критиката ми към мацката. Беше голям проблем тоя страх. Ако наистина искаше да го реши, за какво й е да гледа дали й говорим нежно или грубо? За нея явно е по-важно да слуша мили думи, от това да слуша за проблемът й. Аз обаче не съм дошъл да коментирам, за да й създам хубаво впечатление. Така че нея щом я интересува, нека говори за възпитанието, само че аз интерес към тая дискусия нямам.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен
    ето го и буфера.............. да видиш.

........
    Последно редактирано от girl_12 : 06-06-2013 на 13:01

.........
    Последно редактирано от girl_12 : 06-06-2013 на 13:00

Мега фен
    ^
    Сега заяждаш ли се с Чачо. Нали преди малко каза:

"но основното ми мнение си е това: Стигам до извода,че с вас човек не може да се разбере! Заядливи сте и търсите непрекъснато поводи за заяждане! " ..................

ПП: Всъщност с какво поведението ти се различава от нашето - "Каквото повикало, такова се обадило." ............... нямаш право да се оплакваш.

не се заяждам, просто ми е малко смешно и интересно как се сменят определенията към мен....но това което ти пишеш за мнението ми си е така...: Стигам до извода,че с вас човек не може да се разбере! Заядливи сте и търсите непрекъснато поводи за заяждане!Провокирате човек изглежда нарочно ,което никак не е добре.
    Последно редактирано от girl_12 : 06-06-2013 на 12:47

хаха,сега и мацка ли станах.........от овца и тнт . какви блестящи определения! Явно в определенията към мен ще се изредят всички животни от зоологическата градина!
    Мацка го ползвам за нарицателно към потребителите от женски род, което от контекста ясно си личи, че не носи повече смисъл от това, че си жена.

Каквито други определения съм ти давал, смятам, че достатъчно обосновано съм ги използвал, но ако успееш да ми цитираш "овцата", за да си проличи, че съм те назовал така, ще отхвърля всичко казано от мен дотук.

.......
    Последно редактирано от girl_12 : 06-06-2013 на 13:01

Мега фен
    "овцата" е от репертоара на доктора и от моя, Чачо е друго ниво.

ПП: (макар че в тая тема не съм я използвал),
    Последно редактирано от defender : 06-06-2013 на 12:53

ти не си но други са го използвали...
    Ми тогава какво ми акцентираш определението и твърдиш, че се променяло? И каза, че тая смяна на определенията ти е интересна, като явно определенията е без значение от кого ще дойдат. Тоест, интересно ти е, че хората имат различно мнение ли? И мен ми беше интересно като бях на 5 годинки. Такава е и възрастта на хората, които биха имали интерес да нищят нещо с тебе, щото само те няма да осъзнаят, че не ти достига капацитет да разбереш написаното към теб и да разграничаваш емоционалната си реакция от смисъла на казаното.

Не ми се говори с вас, изглежда не можем да се разберем: Стигам до извода,че с вас човек не може да се разбере! Заядливи сте и търсите непрекъснато поводи за заяждане! Провокирате човек изглежда нарочно ,което никак не е добре !
    Уважавам мнения написани и изказани по нормален и възпитан начин,останалите не искам да ги коментирам! Преценявам ,че не заслужават моето внимание ! Наистина се отказвам да пиша в този форум!
    Последно редактирано от girl_12 : 06-06-2013 на 13:11

Мега фен
    ^
    ^
    тя вече си изтри мнението, което си цитирал, ............... мислиш ли, че може да се е влюбила в тебе.,

По-скоро се е влюбила в себе си една идея повече.

Мега фен
    според мен тя се опитва да ни сваля и да флиртува, .................... каква женска хитрост..............

О, безплатни ласки! Млъквам с коментарите си и разтварям широко ръце в очакване!

Мега фен
    ^
    Чачо, питай я дали е хубава..........

Хубава ли си?

.........
    Последно редактирано от girl_12 : 06-06-2013 на 13:44

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си