- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Страх.....Имам ли основание да се притеснявам?
Също не е лошо да се има в предвид и това:Относно критиката искам да кажа,че не съм забранила да ме критикувате, но не по този начин, с непрекъснатите обиди! Точно тук не мога да се разбера с вас! Мисля, че възпитаните хора имат по- тактични и интилигентни начини да изразят критика! Не смятам че обиждането е начина! Критиката може да се изрази възпитано!
Ще се опитам да го кажа на най-прост език. Обясняваш се пред себе си, щото ни боли хуя за мнението и отношението ти към нас. Аз приключих тук. Продължи диалога си с който остане.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Последно редактирано от defender : 06-06-2013 на 12:11
...............
Последно редактирано от girl_12 : 06-06-2013 на 12:14
но основното ми мнение си е това: Стигам до извода,че с вас човек не може да се разбере! Заядливи сте и търсите непрекъснато поводи за заяждане! Провокирате човек изглежда нарочно ,което никак не е добре, както каза npp !
Уважавам мнения написани и изказани по нормален и възпитан начин,останалите не искам да ги коментирам! Преценявам ,че не заслужават моето внимание !
Последно редактирано от defender : 06-06-2013 на 12:22
Както казах по-горе, казвам каквото мисля. Не целя да съм възпитан, в смисъла, че не държа да мислят, че съм научен на маниери, които хората смятат за правилни. Нито пък целя да съм заядлив, в смисъла, че се опитвам да създам ненужни дразги и да засягам някого. Целта ми е да си изложа мнението, най-вече за да потвърдя/отхвърля истинността му и донякъде да помогна. Понякога може да изглежда възпитано, понякога не, но това няма връзка с моята цел.
По-общо, извън конкретния случай, ценностите ми не се състоят от възпитание и заяждане. Следвам други принципи, които може да се окачествят като възпитани или не. Важното е, че аз не изхождам от тях и не намирам в смисъла да ги определям като такива.
Ако си избираш работник, ще го гледаш колко добре може да свърши работата. Той може да е грозен, може и да не е, но теб надали ще те вълнува особено, няма да ти е нужно да го идентифицираш по тоя начин.
Това всъщност е и критиката ми към мацката. Беше голям проблем тоя страх. Ако наистина искаше да го реши, за какво й е да гледа дали й говорим нежно или грубо? За нея явно е по-важно да слуша мили думи, от това да слуша за проблемът й. Аз обаче не съм дошъл да коментирам, за да й създам хубаво впечатление. Така че нея щом я интересува, нека говори за възпитанието, само че аз интерес към тая дискусия нямам.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
ето го и буфера.............. да видиш.
........
Последно редактирано от girl_12 : 06-06-2013 на 13:01
.........
Последно редактирано от girl_12 : 06-06-2013 на 13:00
^
Сега заяждаш ли се с Чачо. Нали преди малко каза:
"но основното ми мнение си е това: Стигам до извода,че с вас човек не може да се разбере! Заядливи сте и търсите непрекъснато поводи за заяждане! " ..................
ПП: Всъщност с какво поведението ти се различава от нашето - "Каквото повикало, такова се обадило." ............... нямаш право да се оплакваш.
не се заяждам, просто ми е малко смешно и интересно как се сменят определенията към мен....но това което ти пишеш за мнението ми си е така...: Стигам до извода,че с вас човек не може да се разбере! Заядливи сте и търсите непрекъснато поводи за заяждане!Провокирате човек изглежда нарочно ,което никак не е добре.
Последно редактирано от girl_12 : 06-06-2013 на 12:47
Мацка го ползвам за нарицателно към потребителите от женски род, което от контекста ясно си личи, че не носи повече смисъл от това, че си жена.
Каквито други определения съм ти давал, смятам, че достатъчно обосновано съм ги използвал, но ако успееш да ми цитираш "овцата", за да си проличи, че съм те назовал така, ще отхвърля всичко казано от мен дотук.
.......
Последно редактирано от girl_12 : 06-06-2013 на 13:01
"овцата" е от репертоара на доктора и от моя, Чачо е друго ниво.
ПП: (макар че в тая тема не съм я използвал),
Последно редактирано от defender : 06-06-2013 на 12:53
Ми тогава какво ми акцентираш определението и твърдиш, че се променяло? И каза, че тая смяна на определенията ти е интересна, като явно определенията е без значение от кого ще дойдат. Тоест, интересно ти е, че хората имат различно мнение ли? И мен ми беше интересно като бях на 5 годинки. Такава е и възрастта на хората, които биха имали интерес да нищят нещо с тебе, щото само те няма да осъзнаят, че не ти достига капацитет да разбереш написаното към теб и да разграничаваш емоционалната си реакция от смисъла на казаното.
Не ми се говори с вас, изглежда не можем да се разберем: Стигам до извода,че с вас човек не може да се разбере! Заядливи сте и търсите непрекъснато поводи за заяждане! Провокирате човек изглежда нарочно ,което никак не е добре !
Уважавам мнения написани и изказани по нормален и възпитан начин,останалите не искам да ги коментирам! Преценявам ,че не заслужават моето внимание ! Наистина се отказвам да пиша в този форум!
Последно редактирано от girl_12 : 06-06-2013 на 13:11
^
^
тя вече си изтри мнението, което си цитирал, ............... мислиш ли, че може да се е влюбила в тебе.,
По-скоро се е влюбила в себе си една идея повече.
според мен тя се опитва да ни сваля и да флиртува, .................... каква женска хитрост..............
О, безплатни ласки! Млъквам с коментарите си и разтварям широко ръце в очакване!
^
Чачо, питай я дали е хубава..........
Хубава ли си?
.........
Последно редактирано от girl_12 : 06-06-2013 на 13:44