- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Подарявали ли сте еротично бельо на половинката си ?
Здравейте, какво смятате за този тип подаръци? Определено не е нещо обичайно и не са го правили много хора, но ако сте един от тези, които са правили подобни подаръци на половинките си, моля споделете мнението си.
Решил съм да подаря на приятелката ми ето този Eротичен комплект "SLC FIORE" и се чудя как би реагирала на такъв подарък.
Ако сте близки е добър избор, досега не съм чул и видял мацка да се оплаче. Често се подарява еротично бельо, но не се изтърква.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Зависи от момичето.
Моето мнение е, че този тип бельо трябва да се вземе от самото момиче за да е изнендада за мъжа. Пък така момче да го подари ми е все едно да си го подари на себе си. Все пак на него ще му въздейства много повече отколкото на мен, а не обичам егоистичните подаръци.
Други може и да се зарадват, няма как да знаем приятелката ти от кои тип е.
Бих се зарадвала на хубаво бельо. Това в случая не в такова.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Ти сериозно ли смяташ да дадеш 69 лв за това парцалче?
Във ВСЕКИ магазин за бельо има прозрачни нощнички като тая за 15-20 лв.
Дори и да харесва такъв тип подаръци, белъото, което си избрал не е хубаво, аз лично не бих се зарадвала![]()
Не са ми подарявали до момента, но бих се зарадвала. Точно това парцалче обаче е твърде скъпо за прозрачен плат. търси нещо по-евтино по кварталните магазини.
В дантелата му е майката![]()