.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Hybrid View

Много важен въпрос за абитуриентската?

Не знам дали темата ми е точно за тук, но.. интересувам се с какви коли бяхте на бала си? Колко г/д ви излезе? Мислите ли, че колата е много важна част ( специално за абитуриентките ) или че е по-скоро глезотия за 1 час? Къде в София може изгодно да наемеш луксозна кола? Специално аз се интересувам за Ferrari, Lamborghini, Maserati, Bugatti .. и в интернет чета за някакви космически цени, а най-евтиния наем беше за Mercedes, чийто модел не може да се сравнява с по-горе изброените коли и беше 200 евро?!?! Разбирам, че е скъпо, но за 1-2 часа за едното возене с Lamborghini и да струва примерно 800-900 лв .. ?!

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    Според мен няма смисъл от това. Идеално разбирам , че това е специален ден , и искаш поне на него да се поглезиш , да си отпуснеш душата , и да се почувстваш специален. Но ти сам си си го задал въпроса - струва ли си? Не се ли получава малко - на гол тумбак , чифте пищови? Ако на училище си си ходил с дънки и тениска за по 20 - 30- 50лв , като отидеш на бала с ламборджини , за чийто наем за 1 час родителите ти са работили половин-един месец (примерно) , пред кого се показваш?
    Не ти набивам канчето , ти си знаеш.
    Аз кола не съм наемала , закара ме приятелят ми който беше със ситроен. Не се сещам мои съученици да са наемали ферарита , мазератита , ламборджинита , и да са - в суматохата нищо не съм видяла , камо ли да се възхитя.
    Както и да го решиш , успех и приятно прекарване
    Последно редактирано от BlackWings : 05-29-2013 на 12:55

Аз си бях с нашата си кола. Почти всичките ми съучиници си бяха с техните, никакъв смисъл няма от коли, защото е само за 15 минути докато те закара до ресторанта.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Супер фен Аватара на mlakniwe
    безплатно ми излезе бях с един джип на едни мой познат, ама няма никво значение с ква кола ще си според мен

Повече от фен Аватара на BlackMeow
    Бих те посъветвала да отидеш със семейната кола, или ако някой от семейството ти (чичовци, лели, братовчеди) има по-лъскава, попитай дали биха ти я дали за бала.
    Всичко останало е смешна фукня. За 1-2 часа на бала да даваш луди пари е излишно. Най-малкото на всички ще им е пределно ясно, че това надали е твоята кола и надали можеш да я купиш.
    Das Feuer liebt mich

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от kaili_mir Виж мнението
    по-скоро глезотия за 1 час?
    this
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Съгласна съм с другите - излишно е, скъпо е и никой няма да разбере. Моя съученичка на бала била дошла с мотор, а аз разбрах няколко седмици след това... от снимки във Фейсбук. ;д;д
    На моя бал ме докара майката на съпруга ми (тогава гадже) - БМВ, но старо. А и така се получи, че трябваше да спрем малко по-далеч, та си повървях и пеша. ;д
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Повече от фен Аватара на sweet__potion
    На нашият бал една също дойде с мотор Имахме и една ромка с ТИР...... беше........ странно цял тир за една абитуриентка. :X

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    При нас се получава така, че улицата пред училище е малка и се налага да се паркират колите настрани и да се ходи пеш. Според мен е излишно да пръскаш огромно количество пари за кола,след като може да намериш представителна кола и при приятели/ роднини.

Толкова пари за няколко часа не си струват. На мен ми е много банално ходенето на бала с ужасно лъскавата кола под наем, затова аз исках да отида с ретро автомобил. Успях да намеря, беше готино, защото беше различно, а колата беше супер, от 56та година.

Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

anonymous708973
    Guest
    Няма да си кривя душата. Ако гаджето/братовчедът/приятел имаше лъскаво возило, щях да помоля за него. Обаче НИКОГА няма да си наема кола за тия пари, безкрайно неудобно ще ми е да помоля нашите.
    Ние отидохме с нашата кола от ресторанта до хотела, като дори не минахме по стандартния път, а спряхме в съседна улица и отидох пеша. По тоя начин пътят отне 7-8 минути вместо 40
    И познай. Не умрях.

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Аз мисля да съм с пожарна. Какво ще кажете? Тате беше пожарникар и мисля да използвам връзките му. (rofl) (rofl) (rofl)

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    По тази логика една приятелка ми разправя, че щяла да бъде с катафалка, защото има познат гробар. Твоето е ирония, но за съжаление нейното не е

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си