- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Първи път ?
На 15 (месец и малко преди да навърша 16).Не съжалявам изобщо,че точно с него си споделихме това преживяване(и за него беше първи път).
17.Рано или късно-за някой,това си беше точното време и се радвам,че го направих тогава и точно с това момче.![]()
Хахаа... момче, на 16 с какичка. Лол. Още помня мястото. Съни бийч. Лязур. БГ... 22 годишна... "и аз, даа"... шезлонга..
...ако по някаква космическа случайност го чете това да знае, че пак бих се видял с нея, готина мацка беше.
П.С. - Който лъже, че нямало значение кога е - не е така. Чети малко фроид. Има ОГРОМНО значение кога правиш за първи път, но има толкова и ДРУГИ неща, които пък имат също толкова огромно значение... абе то и сега има такива неща..
..абееее да се четът книги е яко. Лол![]()
МИТЗАРО завиждам :P Аз пък октомври миналата година на 22Кво да праиш съдба
ама си се усещам още деЦтвен
В магарешкия свят има много кончета, които се гордеят с кукли и камиончета...
На 18И не съм чакала да стана пълнолетна, просто така се случи. Момчето беше страхотно, ако можех да избирам пак c него бих искала, но може би мааааааалко по-рано
![]()
Женско съм! Пикая клекнала...
Ми не, аз "бях на 21" също... нямам снимка да покажа. Никога не са ми искали лична карта за дискотека когато бях на 16 ОСВЕН на Варна - Плаза (където ако ще и да си с бяла коса е принцип да покажеш).
Повярвай ми... ТОЗИ бонус си беше за завиждане. Имам брат с 5 години над мен - той беше на 21 и ме мислеха МЕН за по-старшия
П.С. - "Готиното" да си ебал млад, не е, че си неква нинджа..
..а за други фактори, които ти дават свобода като порансеш когато ти се оформи Аз-а.
Но както казах - ако пък например сииии прекарвал тонове в прекрасен баскетболен клуб - ще имаш ТАКИВА "бонуси" щом минеш 20-21 годишна възраст - интегрирани за лесно развитие.
За това иде реч. Psyochiology & Neurology knowz it all.
нищо не разбрах, мойче
90% от тоя пост е абсолютно несвързан
останалата част са простотии
аа, РАЗБРАХ БАКО
оно си бил на 16, ама си приличал на 21, ахахаха
добре
Последно редактирано от tireheb : 06-11-2013 на 12:47
Никой не съм защитавала, ако имаш в предвид мен, просто казвам, че ние не можем и нямаме право да се месим и да коментираме колко бройки има въпросната и кога го е направила. То си е за нейна сметка. Нали ти като си само с един няма да си кофа после и ще му е кеф на твоя да те е*е? Нали тя ще може да роди три бебета наведнъж 'щото долу няма форма на женски полов орган, а на трап? От там нататък нас не ни интересува. Това е адски тъпо да се съдят хората за бройките. Не е нормално, да, не отричам, но няма смисъл да се коментира, след като ги е минала вече...
Имам няколко приятелки, които са на възраст между 15 и 16 години, а бройката на мъжете, с които са били достига възрастта им...
На 14..
И моля ви.. не ме мразете, защото наистина си нямате представа.. колко важно е вашето мнение за мен![]()