- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Първи път ?
На колко години за първи път правихте секс? Извинявам се,ако е имало такава тема..![]()
Има много такива теми.
На 16.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Май на 8 бях..или 9 ...не помня БАТЕЕ бЕх НАДРААН мноОО брОтално копИлее, колк кока дръпнах мани мани , даже не помнъ как изглеждаше оназ пОДКА, моЕ и мъжко да йе било :33
---
Нещо ми стана..
^ Мноо си интересен да знаЙш :3
Ами на 16 бяхмай стандартното развитие за едно момче
![]()
На 8, оная китайска ку@ва Джем ли, Джам ли се казваше, гаджето на Седрик, му изневери с мен.![]()
Последно редактирано от TheNormalGuy : 06-01-2013 на 16:32
На 19.
Къде е тази тема с анкетата от machoka ? Някой знае ли, че изобщо не я намирам?
Иначе по темата на 15 - момиче
RadiND - Oпределено ти си от хората които си нямат личен живот.. ;\
Пхахахахаха На тебе!?!?!? Пффф, в грешка си, момиче! Защо да завиждам, че не съм курва, а нормално момче, което мастурбира и мисли за такива неща, ама не е спало още на 14г?!?! Образовай се и тогава ми лафи
![]()
![]()
Не е така, братПросто в тва гадно време не ми се излиза с никого
![]()
Яко ни/ви тролна тая кандидат-българка обаче,не усещате ли?
Абе всеки си има личен живот и право на личен избор, решило момичето, че на 14 ще го направи и го е направила. А по отношение на бройките-пак тя си знае, да не сме съдници, че да казваме кой какво да прави. Всеки има право на личен живот и ние нямаме право да го упрекваме. И аз не съм много съгласна на 15 вече да е имала 5-6 момчета в живота си, но както казах-право на личен избор.
По темата-на 15. И съжалявам. Можех да изчакам поне още 1-2 годинки..
Ами..незнам за вас,но аз чета в разни книги и там пише,че средната възраст за секс е към 15-16 ,но това си е право на личен избор! Всеки си решава , когато е готов..проблемът е,че има страшно много болести и нежелана бременност,затова трябва да се предпазваме!По темата- 15
![]()
Hahaaaaaa, точно тея дето са го направили на по 15 години защитават тея дето са го направили на 14.....![]()
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???