- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- някакъв тест за намеренията й?
Не получих това за което писах. Моля да се изтрие темата![]()
Последно редактирано от Walle : 05-29-2013 на 18:27 Причина: не получих това за което писах
Тя си има гадже. Когато си няма, тогава се занимавай с нея.
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Ходят от много време и съм абсолютно сигурен че не е влюбена в него. Виждал сам го и просто знам![]()
По мой наблюдения момичетата се разделят с приятелите си когато вече са намерили нов човек... Както се казва не скачат от 1 клон ако не са грабнали другия.. Не искам някой да ме изпревари![]()
Без коментар съм по коментара ти.
А, 'що просто не отидеш при нея и не я награбиш? Туко виж те изпреварил друг.
не се бъркам никъде. До сега не съм говорил с нея абсолютно нищо за връзката и просто казвам че съм виждал приятеля и...
Добре, де. Виждал си го. И какво? По брадата му ли позна, че не се обичат? По синята риза? По какво?
Преди съм виждал същата картина с едно друго момиче. Имаше приятел които не обичаше.. то просто си личи. Накрая тя се хвана с друг и след това скъса с първия. Стига сте ме наливали. Пуснал съм темата с друга цел. И ок да кажем че чакам да и приключи връзката, тя после да не би да дойде сама и да ми каже че вече е свободна. Как да разбера ако не я тествам по някакъв начин. Може да иска да го остави но първо да намери следащия си бъдещ партньор
По какво точно според теб си личи? Състави точки, схема, алгоритъм, все тая - кажи точно защо мислиш, че не се обичат, за нас, дето ще ти отговаряме, би било отправна точка.
Според мен въпросното момиче е с шумен характер,обича да се смее и комуникира,влиза и излиза в личното пространство на всеки и създава илюзията,че харесва някого.Автора на темата,може и да се е подлъгал,именно по тази пътека.
В началото ми се стори тиха и не чак толкова отворена. Но с моя авер просто ги караме да се смеят на някви простащини. С никой друг не съм ги виждал така да се смеят
Вече си в университет и предполагам простащините може да предизвикват смях,но дотам. Опитай се да вмъкнеш и някакъв вид сериозно отношение и мироглед към света,да има и от двете по-малко.Щото има вероятност,да те вземе за някакъв несериозен такъв.